Appeltaart parfait
Variatie is de sleutel tot succes. Havermout biedt deze variatie zeker. Overnight oats, parfait, homemade granola, appeltaart crumble,ontbijtsmoothie, upside down cake, … Need i say more? Deze keer maakte ik een appeltaart parfait. Door de appel te verwarmen wordt hij heerlijk zacht. Deze parfait kun je ’s avonds maken en in de ochtend zo uit de koelkast pakken. Ideaal toch?
Wat heb je nodig?
Dit recept bevat zuivel!
Voor 1 persoon
250 ml (Griekse) yoghurt
2 tl chia zaden
1/4 cup havermout
1 appel
1 el kaneel
1 tl kokosbloesemsuiker
kokosvet of roomboter om in te bakken
Hoe ga je te werk?
- Bak de appel in kokosvet of roomboter in 5 minuutjes heerlijk zacht.
- Doe ze in een kom en bestrooi met wat kaneel en kokosbloesemsuiker.
- Mix de yoghurt met de chiazaadjes en de havermout.
- Als de appel goed is afgekoeld, kun je de appeltaart parfait laag voor laag opbouwen.
- Ik ben fan van de Mason Jar weckpotten. Deze bewaarpotten sluiten luchtdicht af, ideaal!
- Eindig met een laagje appel en strooi hier nog wat kaneel over.
Enjoy!
Liefs Mirjam
Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | Youtube | Bloglovin’
0 reacties