Piece of Health & Dr. Hauschka – Lifestyledagen

Mirjam Blanken

25 oktober 2014


Lifestyledagen voor (ex) kankerpatiënten

Dr.Hauschka Nederland & Piece of Health organiseren op 22 en 23 november een weekend vol ontspanning, inspiratie en informatie voor kanker en ex-kankerpatiënten. 

Kun jij als kankerpatiënt of ex-kankerpatiënt wel wat positieve inspiratie gebruiken? Of heb je een vriendin, moeder, zus, vrouw, buurvrouw of tante die je inspirerende en ontspannen dag gunt?Meld jezelf of de ander dan aan via aanmeldingen@dr.hauschka.nl voor 14 november. Je krijgt dan snel bericht of je bent uitgenodigd voor de Lifestyledagen in Rijswijk! 

Impact

Als je kanker hebt of hebt gehad, dan heeft dat natuurlijk een enorme impact op je lijf, maar ook mentaal en emotioneel doet het veel met je. Sophia van Sorgen, oprichter van Piece of health weet daar alles van. Zij kreeg namelijk zelfs twee keer kanker. Toen ze voor de tweede keer ziek werd besloot ze het roer drastisch om te gooien. En met succes. Nu is ze gezond en gelukkig en zet ze haar kennis en ervaring in om andere patiënten te begeleiden tijdens en na het genezingsproces. Met Piece of Health organiseert ze workshops, retreats en individuele coaching. 

sophiaabout

Workshops en behandelingen

Tijdens de lifestyledagen deelt ze in een lezing haar persoonlijke verhaal en geeft ze een workshop over voeding en detoxen. Er is namelijk veel wat je naast je reguliere behandeling zelf kunt doen om je zelfhelend vermogen van je lichaam kunt versterken en je genezingsproces te ondersteunen. 

Tijdens de lifestyledagen geven Hauschka therapeuten gratis behandelingen en workshops. De benadering van Dr. Hauschka is hollistisch. Jarenlange medische kennis en ervaring wordt toegepast in de ontwikkeling van cosmetica en make-up die een bijdrage levert aan een natuurlijke gezonde huid.

Enjoy!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This