Beauty chocolade – Zoveel lekkers eten als je wilt…c’est possible!

Mirjam Blanken

7 augustus 2013


Beauty choco

“Zo veel lekkers eten als je wilt…En toch mooi, vitaal en gezond blijven? Het is mogelijk!”

Bij Chocodelic althans. Ik ben al bekend met de raw chocolate repen van Lovechock, maar in raw, vegan en healthy land is zo veel meer te koop. Aangezien de vakantie voorbij is, heb ik minder tijd om tussendoortjes te maken en is het wel zo fijn om een voorraadje gezonde snacks te hebben. En in de jungle van healthy snacks, is de site van Chocodelic overzichtelijk, informatief en hebben ze een snelle service.

Chocodelic

Naast het huismerk Chocodelic, verkopen ze op de website ook lovechock, Ombar, Raw Bite, Beond en Pulsin’. Van deze laatste heb ik een proefpakket gekocht, je krijgt dan alle smaken, met een beetje korting :-). En…een supersnelle levering, de volgende dag in huis! Als je je in weet te houden, past het pakketje nog door de brievenbus ook.

Pulsin’

Pulsin’is een 100% natuurproduct, met als basis een samenstelling van koudgemalen cacao, cashew boter en vanille. Andere toegevoegde superfoods zijn: Ginseng, Guarana, Maca, Ashwaganda. Tevens worden er twee proteine repen van dit merk verkocht. Deze bevatten pinda’s en proteinen uit verschillende bronnen: weiproteine, pea proteine en pinda proteine. Ze zijn op lage temperatuur bereid.

And last but not least: eivrij, suikervrij en glutenvrij! Een aantal zijn ook soja vrij en voor vegans.

In het proefpakket zitten de volgende smaken:

  • Raw Choc Brownie
  • Bliss Bar!
  • Goji Berry Burst
  • Maple Protein
  • Protein Sport Crisp
  • Energy Bomb! Crisp
  • Energy Bomb! Banana
  • Energy Bomb! Original

En, om met de woorden van zoonlief te eindigen: “Wauw, wat zijn dit vette koekjes!”

Enjoy!


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

Zo krijg je voldoende vitamines binnen!

Zo krijg je voldoende vitamines binnen!

“Maar als ik gezond eet, dan heb ik toch helemaal geen extra vitamines en mineralen nodig?” Dat is zo’n beetje de eerste vraag die ik krijg wanneer ik uitleg wat orthomoleculaire therapie inhoudt. En als je echt zo gezond eet, kan dat inderdaad wel kloppen, maar helaas pindakaas, want volgens onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek eet een kwart van de Nederlanders dagelijks onvoldoende groente en fruit. En hiermee komt deze 25% dus niet aan hun dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This