Gezond trakteren – Amber Albarda + Winactie


Gezond trakteren – Amber Albarda + Winactie

En dan ineens ben je daar…the point of no return. Je bent je bewust van de nadelen van die traktaties alias suikerbommen en wilt het anders aanpakken. Maar waar begin je dan? Kinderen houden nu eenmaal van zoet en om nou een mand met appeltjes uit te gaan delen. Trakteren is een speciaal moment voor een kind. En dat is wat Amber Albarda, schrijfster van het boekje Gezond Trakteren heel goed begrepen heeft.

Maar…dat kost toch heel veel tijd?

Sommige recepten in dit boek zijn voor de echte knutsel- en keukenliefhebber. Andere recepten zijn juist weer verrassend simpel. Voor ieder wat wils dus. Wat denk je van bananenlolly’s met chocolade-kokostopping? Of voor de wat grotere kinderen lekkere twix-repen? Ook aan taarten is gedacht. De superchocoladetaart staat hier al op de to bake list. In het boek komen ook gezonde sweet tables aan bod. Super om te doen, een ‘snoeptafel’ op kleur of thema boordevol healthy treats. Party time!

foto 3 foto 2

Winactie (gesloten)

Ik mag een exemplaar van dit leuke boekje verloten! Wat moet je hiervoor doen? Like de facebookpagina van Eat.Pure.Love en Amber Albarda. Laat vervolgens in een reactie onder deze blog weten waarom jij dit boekje graag wilt winnen. Dinsdag maak ik de winnaar bekend. Succes!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’


27 reacties

 • jennifer schreef:

  Wij wonen sinds een week samen in ons nieuwe huisje en ik wil graag alle mensen die geholpen hebben trakteren

 • Susanne schreef:

  Ik ben vaak opzoek naar gezonde traktatie ideeën voor de kinderen in mijn klas, dit boek zal mij daar zeker bij helpen 🙂

 • tamar schreef:

  Ik zou dit boek heel graag willen hebben en goed kunnen gebruiken.
  Omdat ik in de kinderopvang werk zou ik ouders kunnen inspireren tot het maken van gezonde traktaties ipv alle zoetigheid.
  En natuurlijk is het boek voor thuis ook altijd handig 🙂

  • Mirjam Blanken schreef:

   Hoi Tamar,
   Jij ziet de suikerbommen als traktatie natuurlijk vaak voorbij komen. Leuk dat je wilt laten zien dat het anders kan!

 • Wilma schreef:

  Ja heel graag zou ik dit boek winnen. Waarom? Voor ons gaat het tijdperk van peuterspeelzaal / school binnenkort starten en dan wil ik mijn zoontje graag gezonde dingen laten trakteren om te laten zien dat gezond ook lekker kan zijn!

 • Tamara schreef:

  Owwww dit zal zo fijn zijn met m’n 3 kiddies waarvan 2 op de basisschool en de ander over 1,5 jaar .., het is elke keer z’n uitdaging om iets gezonds en lekker tegelijkertijd voor kinderen te maken .., suPer leuke aktie 🙂 liefs Tamara

 • Catherina Carvalho schreef:

  ik wil het boek graag winnen omdat ik alle boeken van Amber geweldig vind en in mijn boekenkast heb staan, behalve deze nieuwste!

 • Claudia schreef:

  De feestdagen komen eraan en dan is het leuk om thuis wat lekkers (gezond) te hebben wat mijn zoontje en ik ook mogen (allebei coeliakie) Ook zoek ik inspiratie om op de opvang te kunnen trakteren. Dit boek lijkt me super gaaf!

  • Mirjam Blanken schreef:

   Hoi Claudia,
   Bedankt voor je reactie. Allebei coeliakie, dat is heftig. In het boekje staan ook glutenvrije traktaties! Duimen maar 😉

 • melanie schreef:

  Om op school de mogelijkheden tot een gezonde en leuke traktatie te promoten. Helaas is het bij mijn zoon op school nog allemaal suiker, kleurstoffen of anders rommel. Leuk om op deze manier te laten zien dat het ook anders kan!

 • Renske schreef:

  Ik sta voor de klas en verbaas me nog iedere keer over de traktaties waar kinderen mee naar school komen. Dit boek zou een prachtige manier zijn om kinderen en ouders te inspireren gezonder te trakteren!

 • Marlon schreef:

  Het is net bekend dat mijn neefje en nichtje een erfelijke aandoening hebben, waardoor ze hun eetpatroon moeten omgooien. Alles wat ik kan bijdragen om de overgang naar hun nieuwe dieet eenvoudiger te maken is meer dan welkom. Maar hier kan ik wel wat inspiratie en informatie bij gebruiken. Dit boek lijkt me een mooie aanvulling.

  • Mirjam Blanken schreef:

   Hoi Marlon,
   Wat lief dat je bij deze actie aan je neefje en nichtje denkt! Niets moeilijker dan je eetpatroon omgooien, alle hulp is dan welkom. Bedankt voor je reactie.

 • Linda Liebrand schreef:

  Ik vind de traktaties soms echt to much van alles en met ideeën uit dit boek kan ik hopelijk anderen ook inspireren dat gezonde traktaties ook heel lekker kunnen zijn!!

 • An schreef:

  Ik zou graag willen winnen omdat ik iets anders op tafel wil zetten als er visite is. Kaas en worst is lekker maar er is vast meer lekkers…. En gezonds ben benieuwd naar het boek 🙂

 • Anita vd Weide schreef:

  Deze zou ik graagbwillen winnen zeg. Vind het heerlijk om zelf (gezonde) traktaties te maken en wat nieuwe ideeën zou ik super vinden!
  Mijn dochtertje mag geen chocolade en kleurstoffen. Dus ook haar kan ik danverrassen met iets gezonds lekkers tussendoor!!

 • Sjoukje schreef:

  Wat zou ik graag dit boek willen winnen. Ik zou het boek gebruiken om, bij mijn dochter op school, ouders te laten zien dat gezond ook echt lekker is en niet duur hoeft te zijn. Bij mijn zoontje op de peuterspeelzaal is nog meer winst te halen. Daar wordt echt schandalig veel op snoep getrakteerd. Daarnaast zou ik het gebruiken voor mijn studie (obesitascoach, waarbij ik kinderen en (vooral) ouders begeleidt) om te laten zien hoe het ook kan. Want je kan het natuurlijk ook gebruiken als feestelijk tussendoortje. Mijn kinderen zullen staan te springen om het te testen en om te helpen maken

 • Esther Vorster schreef:

  Op de valreep maar hoop nog mee te kunnen doen.

  Ik ben de laatste tijd helemaal van de goodfood! Lekker gezond en erg lekker. En natuurlijk op ontdekking wat betreft recepten e.d. Dit boek sluit daar goed bij aan. Heerlijke gezonde traktaties. Er worden teveel slechte dingen voorgeschoteld en dat moet eens veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *