Review Green Delicious – Puur koken + winactie


Review Green Delicious – Puur koken + winactie

Natascha Boudewijn ontmoette ik voor het eerst tijdens een cursus foodfotografie & styling in de bollenschuur. In deze oude bollenschuur midden in de Randstad bevindt zich namelijk het groenste kookatelier van Nederland: De keuken van Greendelicious. Deze sfeervolle ruimte wordt naast culi workshops en cursussen ook gebruikt voor vergaderingen en (zakelijke) bijeenkomsten.

De keuken van Greendelicious

In juni 2014 opende Natascha het sfeervolle kookatelier in de bollenschuur in Voorschoten en sindsdien wordt het leven hier gevierd. De Keuken is een kookatelier met kleine stadsmoestuin en biedt niet alleen inspiratie om de pure groente- en kruidenkeuken te ontdekken, maar ook om dat lekkers zelf te kweken of in het wild te plukken. Een bijzondere plek om met aandacht te genieten van elkaar en alles wat het leven mooi maakt.

Greendelicious – Puur koken met je eigen oogst

Natascha bedenkt en maakt boeken, die geschikt zijn voor zowel beginners in tuin en keuken als voor de meer gevorderde koks en tuiniers. Ook als je een balkon hebt of niet veel buitenruimte kun je in deze boeken fijne tips vinden voor rassen die geschikt zijn voor potten en adviezen voor verzorging.

De Greendelicious moestuinkookboeken bieden kook- én kweekinspiratie voor vier seizoenen. Je vindt er, naast prachtige foto’s, praktische tips en adviezen voor je eigen kweek, originele en heerlijke recepten met de oogst.

[metaslider id=4908]

Win een exemplaar! (winactie gesloten)

Onder de volgers van Eat.Pure.Love ga ik een exemplaar van dit mooie boek verloten. Wat moet je hiervoor doen?

 1. Laat hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.
 2. Spread the word! Share this post with your friends. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.

De winnaar maak ik woensdag 23 september bekend. Succes! Stefani is de winnares. Gefeliciteerd!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’


12 reacties

 • Ester schreef:

  Wat een super actie! Ik heb altijd dat romantische beeld voor ogen van lekker kokerellen met zelfverbouwde groentes.

 • Ester schreef:

  Wat een super actie! Ik heb sltijd dat romantische idee voor ogen van lekker kokerellen met groentes uit eigen moestuin. Maar ja, de kleur van mijn vingers… Die zijn dus niet groen! Ik kan dus wel ern dosis inspiratie & tips gebruiken! 🙂

 • Mirjam schreef:

  Leuk! Je maakt me nieuwsgierig naar meer!

 • Mirjam schreef:

  Wij zijn laatst in de bollenschuur geweest en een ansicht mee genomen
  Leuk zeg!

 • Dominiek schreef:

  Dubbel genieten – moestuin inspiratie en leuke recepten. Misschien kan ik met green delicious mijn nu enigszinds treurige moestuin omtoveren tot een succes en heerlijke met de oogst kokkerellen 🙂

 • Stefani Peters schreef:

  Het boek zou echt geweldig zijn voor aankomend jaar! Mijn eigen moestuintje helemaal op orde (dit jaar helemaal mislukt) en dan ook nog eens heerlijk kunnen koken met de geweldige recepten uit het boek. Met groenten uit mijn eigen tuintje!

 • Michelle schreef:

  Wat een sfeertje zeg! Een kookatelier in een oude bollenschuur! Lijkt me een heerlijk boek om bij te watertanden. Ja, ik doe mee hoor 🙂

 • Nadine schreef:

  Still in love with cooking and books! En vooral vers uit de tuin ? wij hebben zoveel lekkere verse kruiden en groentes en fruit in de tuin staan ??? waar ik met dit boek vast heel veel inspiratie uit kan halen voor lekkere verse gerechten.

  Fingers crossed again! ?

 • teha schreef:

  Ziet er inspirerend uit en die foto dat zij tussen de bloemen zit is erg mooi!
  Mijn tuin heeft een overdosis Oost-Indische kers op het moment dus die armeluiskappertjes lijken me wel wat.

 • Yvon schreef:

  Ben heeeeel nieuwsgierig naar dit kookboek!

 • Vivianne Vissers schreef:

  Klinkt als een hele leuke en inspirerende samenvoeging van 2 hobby’s van me….lekker experimenteren in de keuken én op het balkon/vensterbank.
  Inspirerend van grond tot mond 😉
  gedeeld op fb

 • Herma Baks schreef:

  Oh dat zou fijn zijn om te winnen. Ik begin me net een beetje bewust te worden van wat we, ons gezin, allemaal eten. En dus probeer ik nu meer “eerlijke” voeding te gebruiken. Pakjes en zakjes de deur uit. Best lastig en een beetje inspiratie kan dus geen kwaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *