Review The Party Edition + win het nieuwste boek van Rens Kroes

Review The Party Edition Rens Kroes

Mirjam Blanken

9 juni 2017


Let’s celebrate the good things in life!

En dat Rens Kroes een feestje kan bouwen, dat bleek gisteravond tijdens de lancering van alweer haar vierde boek. The Party Edition is een boek met letterlijk en figuurlijk een gouden randje. Want 4 boeken in 3 jaar tijd, dat mag gevierd worden! In de Garden Room van het fancy Pulitzer Hotel aan de Prinsengracht in Amsterdam werd het boek feestelijk onthuld. And guess what? Ik was erbij! Net als haar familie, haar lieve vrienden, collega bloggers en pers.

Voor mij voelt dit vierde boek als een kers op de taart. Vier is grappig genoeg ook mijn lievelingsgetal. Het is een krachtig cijfer, denk maar eens aan de 4 seizoenen, 4 windrichtingen en de 4 elementen.

Review The Party Edition Rens Kroes

Let’s have a party!

In dit nieuwe boek deelt Rens haar favoriete party-recepten die iedereen easy peasy klaar kan maken. De recepten zijn helemaal à la Rens Kroes, maar zijn vooral een stuk feestelijker. Rens laat zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, bbq’s en dinertjes met vrienden organiseert en de lekkerste healthy drinks klaar kan maken. Want bijzondere momenten mogen gevierd worden.

Zelf koken met verse, eerlijke producten zorgt voor de allerlekkerste snacks. Natuurlijk zijn niet alle gerechten in dit boek ‘ubergezond’, maar wat mij betreft wel een betere keuze dan zo’n suikerrijke tompoes van de bakker op de hoek.

85 Gezonde feestrecepten

En na het doorbladeren van dit boek wil je meteen de keuken induiken. Of je nu iets te vieren hebt of niet. Want zeg nou zelf: recepten als Carrot Cake in a glass, The Ultimate Chocolate Cake, Sun-kissed Chickpea burgers en Party Pineapple, die wil je toch gewoon maken. De foto’s van de recepten in het boek zijn trouwens wederom finger licking good.

En heb je gasten met een specifiek eetpatroon? In The Party Edition staat bij ieder recept duidelijk aangegeven of een gerecht vegan, glutenvrij en/of lactosevrij is. Overigens zijn de meeste recepten, op 3 na om precies te zijn, vegetarisch. Lot’s of veggies dus!

Ik dook alvast de keuken in om The Party Pineapple te maken. Het recept vind je hier!

Review The Party Edition Rens Kroes

The Party Edition: wij geven 3 exemplaren weg!

Je leest het goed: ik mag 3 exemplaren van The Party Edition weggeven onder de volgers van Eat.Pure.Love. Meedoen is zoals altijd een makkie. Wat moet je hiervoor doen?

  1. Laat hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.
  2. Spread the word! Share this post with your friends. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.

De winnaars maak ik vrijdag 23 juni bekend. Fingers crossed! En kun je niet wachten? Je kunt het boek natuurlijk ook gewoon alvast bestellen.

Enjoy!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

Party photography credits: Veralyn & Coco Plooijer
Food Photography credits: Cameron Studio, Lieke Heij & Pim Janswaard
Portrait photography credits: Anne Timmer

Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

96 Reacties

  1. Barbara Huizenga

    Wat leuk! Ik doe graag mee, mooie aanvulling op mijn collectie!

    Antwoord
    • Kim Bastiaens

      Gezond eten is echt alleen maar leuk met Rens Kroes! Ik kan al niet wachten om een feestje te doen met ‘The Party Edition’. No more rauwe wortels en een blad sla wegknabbelen, maar een lekker gevarieerde maaltijd op tafel <3

      Antwoord
  2. Marijke Langenegger

    Oeh, dat klinkt allemaal weer gezellig en heerlijk, ik heb zéker zin in feestjes, dus ik doe mee????4️⃣??!

    Antwoord
  3. Lisa

    Ahhh wat leuk! Ik zou dit heel graag willen winnen! Waarom?! Alle 3 de andere kookboeken staan in mijn kast en daar ben ik onwijs blij mee. Nu, al bijna 4 maanden op kamers, ben ik een student die dus wat meer op de kleintjes moet letten(daar kunnen namelijk ook boodschappen van gedaan worden, haha!) en helaas ben ik pas in december jarig…. maar daarom is deze winactie te gek! Want hé, de collectie moet toch aangevuld worden. Als ik hem zou winnen zou ik de heerlijke receptjes maken voor onze housewarming die in de zomer gaat komen, hoe leuk is dat! Het leukste vind ik namelijk om in de keuken te staan en daarna natuurlijk een leuk feestje te vieren ?

    Antwoord
  4. Anna

    Super leuk ik doe graag mee
    Facebook: An Na

    Antwoord
  5. Kim

    Ik ben dol op feestjes, op vieren, op eten en dan is het extra genieten als het ook nog gezond en lekker is! Het fijnste is dat mijn drie mannen hier in huis altijd blij worden van wat ik maak. We maken graag van iedere dag een feestje! Daar past dit boek perfect bij. Ik doe dus heel graag mee met deze mooie kans!

    Antwoord
  6. Melissa korderijnk

    Rens Kroes is echt een topper! Ik heb alle vier haar boeken. Ja, ook deze nieuwe party edition. Ondanks dat ik de andere boeken ookal heel leuk vond, is dit mijn nieuwe favo! Al die kleine hajes en drankjes is helemaal mijn ding. Ik doe dan ook niet mee voor mij zelf maar voor mijn beste vriendin(we zijn al bijna 10jaar vriendinnen). Zij heeft nu een hele zware tijd en haar leven staat op zijn kop. Ondanks dat is ze super sterk en ben ik mega trots op haar! Als ontspanning en voor de gezelligheid staat wij vaak een hele dag in de keuken. Van sushi tot spekkoek en van een tapas tafel tot een indische rijst tafel, we maken en eten het allemaal. Met grote regelmaat zit ze lekker in mijn boeken van Rens te bladeren en te lezen. Dus zo alles bij elkaar wil ik haar dit boek geven om het leven te vieren, positieve engery en eten te geven, de rot tijd te vergeten en nog heel vaak met haar samen koken!

    Antwoord
  7. Silvia

    Leuk geschreven deze blog! Ben benieuwd of er in dit boek nog mooiere foto’s en recepten in staan dan boek nr 3 welke ik in mijn bezit heb. De foto’s zien er iig prachtig uit. Laat het feest maar komen!!

    Antwoord
  8. Jo's Daughter

    2017 is heel bijzonder, ja binnenkort is het zover : Papa en Mama zijn dan 35 jaar getrouwd!! En het lijkt me echt geweldig om ze te verrassen met een knalfeest.

    Ik droom van een feest waarbij er wordt gelachen en gehuild van geluk. Familie banden die sterker dan ooit zijn. Kan hun weddingday dan nog stuk?! De mooiste foto’s ooit zullen er gemaakt zijn & tot laat in de avond wordt er gedanst. En door het nog altijd verliefde koppel ook een klein beetje gesjanst. Kortom een dag die iedereen zich altijd zal herinneren als wel héél speciaal.

    Er is alleen een klein probleempje… Nou ja zeg maar gerust een GROOT probleem. Ik heb geen idee hoe ik het moet aanpakken en ik regel het in mijn eentje. Oh Help!! De foute muziek heb ik al uitgezocht. En de geheime uitnodigingen zijn ook bijna klaar. Maar wat het eten betreft zit ik echt letterlijk met mijn handen in het haar.

    Serveer ik taart of worden het heerlijke hapjes, misschien doe ik het wel alle twee. Wat schenk ik voor drankjes en zijn er ook lekkere dingen bij het kopje thee?

    Ik hoop zó dat Rens me erbij zal kunnen helpen. Want alles alleen doen is niets gedaan. En met haar prachtige feestboek zijn alle stress en zorgen zo van de baan!

    Antwoord
  9. Sofieke

    Lijkt me een geweldig boek! Rens heeft heerlijke receptjes die helemaal passen in mijn eetstijl en dit boek lijkt mij uitermate geschikt om gezonde maar verrukkelijke feestelijke hapjes uit op tafel te toveren deze zomer met mijn verjaardag en mijn vrienden mee te verwennen en te overtuigen dat gezond echt niet saai maar héél lekker is! ?

    Antwoord
  10. AnnaB

    Dol op feestjes, koken en lekker eten!
    Veel lekkere recepten in haar eerdere boeken,benieuwd naar dit boek

    Antwoord
  11. Souhela

    Wat een mooie foto’s in je blog! Dat belooft heel wat voor het boek! Met het suikerfeest op komst en alle gezellige etentjes die daarbij horen lijkt me dit boek heel ideaal! Healthy genieten!

    Antwoord
  12. Suzan

    Dit boekt lijkt mij een mooie aanvulling op haar eerste drie boeken. Ik loop vaak moeilijk te doen bij bijzondere feestelijke gelegenheden, dus dit boek kan mij helpen om de kleinste feestjes heel groots te maken!:-)

    Antwoord
  13. Annemarie Boot

    Wat genieten wij altijd van de heerlijke gezonde recepten van Rens Kroes! Wij hebben heel wat te vieren op 23 juni! De verjaardag van mijn zoontje en als alles goed gaat mijn afstuderen! Dit feestelijke inspiratieboek kunnen we daar mooi bij gebruiken om al dit feestelijks mee te vieren! Mooie giveaway!

    Antwoord
  14. Suzanne

    Ik ben gek op feestjes en gek op al het lekkere eten wat erbij komt kijken. Gelukkig weet Rens kroes mij altijd te verrassen met lekkere maar ook gezonde recepten. Ben zooo benieuwd naar haar party boek!

    Antwoord
  15. Marjet

    28 juni ben ik jarig. Oh wat zou het fijn zijn om gezonder lekkers op tafel te kunnen zetten! Ja dat zou het feestje helemaal compleet maken ?

    Antwoord
  16. Jessica de Groot

    Vandaag vier ik mijn 18(+20)feestje en ga ik een healthie taco-bar preppen maar wat had ik graag haar boek gebruikt!
    Mijn motto is: vier t leven waar en wanneer t kan dus dat boek mag niet in mijn RK-collectie ontbreken want er is altijd wel iets te vieren 😉 Liefs, Jessica

    Antwoord
  17. Natasha davies

    Ja!!! Geweldig! Ik hoorde al dat het boek uit ging komen! Eet al jaren gezond en zou het super vinden om hier lekkere party gerechten uit te maken!

    Antwoord
  18. Nicole

    Wat gaaf! Lijkt me erg leuk! Ik ben bijna jarig(2-7)en daar kan ik dan wel wat inspiratie uithalen?

    Antwoord
  19. Marloes

    Wat leuk dat je aanwezig mocht zijn tijdens de lancering van het nieuwe boek van Rens Kroes. Je snapt, ik ben jaloers! Haar boeken vind ik tof, ik kook er regelmatig uit. Eat ik nóg toffer vind is haar instelling. Zij heeft écht een missie en wil de wereld veranderen. Mensen bewust maken dat we zuinig op de aarde (en onszelf) moeten zijn. Gaaf! Ik hou van idealistische mensen. En van zo iemand als Rens moét je toch gewoon het nieuwste boek hebben?! 🙂

    Antwoord
  20. Carla Donkers

    Ooooo door jou review en de foto’s heb ik ook zin om te bakken. En de namen voor al dat lekkers!
    Boek zelf ziet er heel tof uit!
    Doe erg graag mee met je actie.
    Carla

    Antwoord
  21. Anita H.

    Jaaa, dat boek wil ik.

    Antwoord
  22. Jeske

    Ik vind de eerste boeken van Rens Kroes geweldig, dus ben erg benieuwd naar deze. Een laat ik nu net binnenkort een groot feest geven, voor vrienden en familie, zou perfect zijn!

    Antwoord
  23. Marjolijn

    Ooh ja, ik ding graag mee!! Mijn droom is om elke dag te ontbijten met taart! Met de ongezonde versies lijkt mij dat dan weer niet zo’n heel sterk plan, maar met de recepten uit dit boek wel! Hashtag: help mij mijn droom waar te maken!

    Antwoord
  24. Francis van den Oetelaar

    En of ik dit nieuwe boek van Rens Kroes wil winnen!!
    Ik ben wel toe aan een GOUDEN RANDJE…met net een hernia operatie achter de rug en nu 6 weken langzaam herstellen is het daarna zeker en vast tijd voor een PARTY!!
    Heb ik eerst alle tijd om het boek te lezen en recepten uit te zoeken. Daarna een feestje geven en GENIETEN van al het lekkers met FAMILY EN FRIENDS….YESSS, kijk er nu al naar uit!!

    Antwoord
  25. Karlijn

    Jaaa het winnen van dit boek is natuurlijk een reden voor een feestje, ik kan nú al niet wachten om de keuken in te duiken!

    Antwoord
  26. Nadine Ammeraal

    Ik zou Nadine nirt zijn als ik zeker weer mee zal doen voor een winactie van het 4e boek van Rens! Ik heb ze tot nu toe allemaal en ook de party edition kon in mijn collectie niet ontbreken want ik wil hem al zo lang zo graag! Binnekort geven ik en mijn famillie een midzomerparty. Nu iedereen veel bezig is met gezonde voeding kan ik dit boek zeker wel gebruiken als inspiratie voor de voorbereidingen van this big party! Daarom ben ik in #inittowinit ?? liefs Nadine (your big follower) ?

    Antwoord
  27. Vivianne

    Zou het graag winnen voor mijn broer Rens! Ja grappig he, ik ken het als jongens naam!
    Hij heeft een flinke verzameling kookboeken en eentje met (deels) zn eigen naam lijkt me leuk voor erbij.
    Oke er speelt ook een beetje eigenbelang mee 😉 als het gaat om feestjes. Hij kookt de heerlijkste dingen, maar worstelt vaak met wat ik wel en niet mag ivm lactosevrij dieet. Omdat het er hier zo duidelijk bij staat worden hij en ik daar alle 2 heel blij van 🙂
    Rens Kroes & broer Rens kom maar op met dat feestje 😉

    Antwoord
  28. Anita

    Jaaa, ik doe mee, mijn lievelingsgetal is ook 4 en dit vierde boek zou ook prachtig staan op mijn boekenplank, bij de andere 3….
    Groetjes Anita

    Antwoord
  29. Cim

    Ik zag gisteren dat jullie allemaal op de boeklancering waren en zag dat mooie boek!
    Party edition wat goed. Dat is echt wat ik nodig heb. Vaak feestje en bbqs en dan kan ik nu wat gezonds en unieks maken? Dit zou ik heel graag willen winnen!

    Antwoord
  30. Daphne

    Cool super vet dat ze gewoon weer een boek erbij heeft!
    Als ik z’on week heb waarin ik alle inspiratie mis om te koken en ik toch iets gezonds op tafel wil zetten voor m’n man en 6 kids dan neem ik haar boek van de plank er zit altijd wel iets tussen wat ik in huis heb en wat dan ook nog zo klaar is. I Just love it!!

    Antwoord
  31. Dagmar

    Wat een leuk boek en als vegetariër gaaf om te lezen dat bijna alles veggie is. Dit boek is een party, maar met jouw blogs is het elke dag een feest. Party on!

    Antwoord
  32. Jenneke

    Als er feestjes worden gevierd ben ik vaak van de partij… met mijn taartjes! Daarom is deze 56 jarige mama en oma heel erg op zoek naar inspiratie. En omdat ik best wel fan ben van Rens Kroes wil
    Ik dolgraag ook haar 4e boek op mijn keukenkookboekenplank! ❤️

    Antwoord
  33. Maartje

    Wauw wat een sprookje! De jurk en de hele boekpresentatie zagen er echt top uit ? Ik geef niet maandelijks huisfeestjes waarbij ik voor een heleboel mensen moet koken. Maar wekelijks in de weekenden hou ik ervan om lang in de keuken te staan en feestmaaltijden te maken voor mij en mijn partner. Het leven is toch eigenlijk altijd reden voor een feestje met lekker eten dus dit boek zou daarbij goed van pas komen ?

    Antwoord
  34. Anne

    Jaaaa, die wil ik winnen! En daar heb ik maar liefst 4 goede redenen voor. Mijn vriend is bijna jarig, ik ben bijna jarig, we geven binnenkort onze housewarming én we vieren volgende maand dat we al 9 jaar samen zijn. Ok, geen 4 jaar (was mooi voor het verhaal geweest), maar wél 4 goede redenen voor een feestje waarbij iedereen van die heerlijke recepten van Rens kan genieten!

    Antwoord
  35. Lisa

    Dit is precies wat mijn collectie ontbreekt! Net verhuisd, nieuwe keuken, dus tijd om te kokkerellen en nieuwe recepten te proberen. Dit boek komt precies op tijd voor onze housewarming!

    Antwoord
  36. Marieke

    Naast dat dit boek heel mooi in mijn kast zou staan naast de andere boeken van Rens, zou ik graag ook de inhoud van t boek willen delen tijdens de vele feestjes deze zomer (en daarna)!

    Antwoord
  37. Petra

    Zou zo welkom zijn!?
    Iedere dag sla ik al 1 van de 3 boeken open om er weer iets lekkers uit te maken, vooral voor mijn kids. Alle drie kampen ze met een allergie en het valt soms niet mee lekkere en gezonde dingen voor ze te maken. Hiermee wil ik ze leren, zeker ook voor hun toekomst, dat gezond eten niet moeilijk en duur hoeft te zijn, maar toch erg lekker kan zijn! Ben zo blij met je recepten!
    Veel succes met je nieuwe boek en ik ga heel hard duimen?!

    Antwoord
  38. Mariët de Waal

    Jaaa wat gaaf! Dit boek staat zeker op mijn verlanglijstje! Onlangs heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik een eigen bedrijf als voedingscoach begonnen, met de wens om iedereen te inspireren om gezond én lekker te eten en te leven! Rens is zeker een inspiratiebron voor mij, nu ook weer met dit boek om party’s heerlijk te organiseren ? Ik ga heel hard duimen, zou het echt fantastisch vinden om te winnen!

    Antwoord
  39. Ester

    Ow, The Party Edition is echt een must-have voor mijn boekenkast. Zo’n kookboek, waarvan je meteen instant happy raakt zodra je het ziet liggen en doorbladert: een goud/rose sprookje met de heerlijkste hapjes om van je leven een groot feestje te maken! Dat die hapjes dan ook nog easy peasy te maken zijn en gezond maakt het feestje helemaal af. Ik kan niet wachten om dit waanzinnige kookboek verlekkerd door te bladeren en te besluiten welk gerechtje ik het eerste wil maken… ?

    Antwoord
  40. Karin Kroezen

    Supergaaf!
    Gezond een feestje geven, dat zou ik iedereen cadeau willen doen!

    Antwoord
  41. Femke

    Whoop whoop, waar is dat feeestje, hier is dat feestjeee!

    Antwoord
  42. Nanda

    Ik heb haar boeken wel eens in handen gehad in de boekwinkel. Ze heeft creatieve en aantrekkelijke recepten. Voor elk seizoen maakt ze er iets lekkers van. Dit is het moment om haar beter te leren kennen. ?En elke dag is er wel een reden voor een feest Dat je elke dag wakker wordt b v .Tenslotte moeten we vroeg of laat op de gezonde toer. ??

    Antwoord
  43. Brit Weijers

    Lijkt me geweldig om aan de slag te gaan voor deze zomer met THE PARTY EDITION graag dus.

    Antwoord
  44. Nina

    Oooh wauw ben hier super benieuwd naar!

    Antwoord
  45. Yvonne

    Wauw, 4 boeken in 3 jaar tijd, wat een prestatie! 😀
    Hopelijk gaan mijn kookprestaties er ook op vooruit met dit kookboek, haha!
    Ik ben in ieder geval super benieuwd naar de recepten die erin staan!
    Ook ik zou dus graag kans maken. 😉

    Antwoord
  46. maris

    vorige jaar met mn 30e verjaardag heb ik een high tea gegeven voor al mijn vriendinnen (dus zonder kinderen en mannen). Wat hebben we genoten! Heerlijk tijd om ff met zn alle bij te kletsen.

    Dit zou ik graag nog eens overdoen maar wel met andere inspiratie. Dit boek zou ideaal zijn!

    Antwoord
  47. Anita te Gussinklo

    Dat ziet er goed uit.
    Ik ben 30 Juni jarig en wil wel wat tips/tricks uit dit boek gebruiken.

    Antwoord
  48. Els

    Jaa hier zou ik super graag mee aan de gang willen in mijn mooie nieuwe keuken!

    Antwoord
  49. mhw

    Wat een fijne actie! Dit lijkt me een geweldig boek, zo kan je zelf op verjaardagen nog lekker eten zonder een schuldgevoel te krijgen! Dat vind ik namelijk altijd zo lastig, doordeweeks is het prima, maar op een verjaardag of een feestje met die slagroomtaarten en chips… Maar mensen alleen een schaaltje met wortels en komkommer voorschotelen is ook weer zo saai. Dat zou ik graag eens anders doen, met hulp van Rens Kroes!

    Antwoord
  50. anja

    leuk om tijdens feestjes eens wat verrassends op tafel te zetten

    Antwoord
  51. Gea Jager

    Wat een superleuke actie. Ik doe graag mee!!

    Antwoord
  52. Will

    Wow, weer zo’n heerlijk kookboek, waarmee ik mij weer kan uitleven in mijn keuken.
    En ook nog van de zus van Doutzen, Rens Kroes.
    Het feest kan beginnen en ik wil graag winnen.

    Antwoord
  53. Antonia Bleker

    ****PARTY*** Geweldig om bij de lancering te mogen zijn! De jaloezie druipt hier op mijn scherm! Als groot fan met een klein budget is dit de uitgelezen kans om net boek eerdee te kunnen bemachtigen dan wanneer ik er weer voor moet sparen! Inspiratie op de aankomen tuinfeestjes zou ook super zijn, kan ik er lekked mee showen! ( de hapjes en het boek natuurlijk 😉 )

    Succes met verloten!

    Antwoord
  54. Nicole elisabeth

    Ik vind de kookboeken van Rens Kroes zo leuk! Heel benieuwd wat er allemaal voor lekkers in haar nieuwe boek staat. Zou deze graag willen winnen 🙂

    Antwoord
  55. Lynn

    Yesss dit zou zo goed uitkomen, ik geef binnenkort een feestje en wil graag gezonde dingen op tafel zetten! Ik ben namelijk niet als enige gezond bezig, mensen in mijn omgeving zijn dat ook. Taart is dus de moeite niet, iedereen slaat af haha. Zou dus heeel graag dit boek willen winnen!

    Antwoord
  56. Renée Kers

    Ik heb al een boek van Renz Kroes waar ik geregeld recepten uit maak. Ik ben erg benieuwd naar deze party editie.

    Antwoord
  57. janneke

    Dit is voor mij een wens,
    dit mooie boek van Rens,
    recepten om uit te proberen,
    wat zal ik hiervan veel leren,
    met recepten allemaal gezond,
    ik hoop dat die op mijn mat komt.

    Antwoord
  58. Jolanda Baan

    Top zo’n feestelijk kookboek. Ik doe heel graag mee.

    Antwoord
  59. Annelies van Hurne

    altijd ben ik in om wat nieuws te proberen
    ook al sta ik voor mijn werk dagelijks te koken in de keuken
    Er blijft altijd wel iets om te leren.
    Een receptenboek om de boel wat op te Leuken
    Om het eten nog wat op te schroeven
    daarom doe ik heel graag mee
    zodat de monden van mijn eters lekker kunnen proeven.

    Antwoord
  60. julia van empel-stamate

    Lijkt me een geweldig boek! Ik doe graag mee

    Antwoord
  61. Frederieke Brands

    Wat een super boek vol met super food! Ik doe zeker mee aan deze super actie! Lekkere hapjes op gezellige feestjes of voor visite doen het altijd goed!

    Antwoord
  62. Frederieke Brands

    Wat een super boek vol met super food! Ik doe zeker mee aan deze super actie! Lekkere hapjes op gezellige feestjes of voor visite doen het altijd goed! Ik heb hem gepint en getweet!

    Antwoord
  63. Nina Mol

    Ik ben dol op de kook-en bak kunsten van Rens!!

    Antwoord
  64. Anita

    Wat zou ik daar veel uit kunnen halen om mijn dochter te verrassen die coeliakie heeft
    Fijne dag!

    Antwoord
  65. CJM de Kok

    Geweldige vriendinnenfeestjes geven met lekkere en gezonde hapjes met dit fijne boek

    Antwoord
  66. Jan

    Hiermee kan ons feestje niet meer stuk !

    Antwoord
  67. Hanneke

    Door het koken, bakken, braden uit het boek The Party Edition wordt het pas echt een feestje! Rens Kroes verzind alles beetje bij beetje. En ook nog een drankje toe…nounou moe:p De foto’s liegen er ook niet om. Eén en al kwaliteit alom. Dit boek lijkt me (ook van horen zeggen) een “grote” kers op de taart;) Jaja, het is echt wel een 10 waard. Volgend jaar hoop ik op mezelf te gaan wonen, hiermee ben ik erg in m’n sas:D Heeeeeel graag zou ik willen dat dit geweldige receptenboek voor mij was❣

    Antwoord
  68. Nelly

    Easy Peasy dat spreekt mij aan….

    Antwoord
  69. Anne Bolten

    Wat een heerlijk feestelijke winactie! Zelf ben ik gek op feestjes & lekker eten, alleen door mijn opstandige darmen kan ik hier vaak niet van genieten. Daarom heb ik mijn eetpatroon omgegooid en eet ik zoveel mogelijke gezonde, plantaardige & pure producten. De drie kookboeken van Rens Kroes helpen mij hier ontzettend bij! Voor veel ontbijtjes, lekkere sapjes en avondmaaltjes haal ik inspiratie uit de boeken van Rens & van de website. Het lastigste onderdeel blijft nog fijne zaterdagavonden met vrienden of familie, waarbij borrelhapjes niet kunnen ontbreken. In plaats van de standaard worteltjes met hummus lijkt het me geweldig om echte feesthapjes klaar te maken. Met het vierde & glitterenste boek van Rens Kroes zullen mijn feesten en gezellige zaterdagavonden nog een extra sparkle krijgen dankzij de powerfood recepten! Vooral de iced herbal tea & appeltaart van amandelmeel lijken me een verwennerij voor het oog en de smaakpapillen. (Yes ik heb de sneak preview gezien!) I’ll keep my fingers crossed. ??

    Liefs, Anne

    Antwoord
  70. Jolanda Korsman

    Wat zou dit een super cadaeu zijn voor mijn beste vriendin. Omdat ze altijd heerlijke hapjes taarten etc klaar maakt. Ze is binnenkort jarig en mooier cadaeu kan ik haar niet geven.

    Antwoord
  71. Brigitte

    Woow voor party’s kun je me altijd wakker maken en vind het heerlijk om ze te organiseren. Wat is er nu leuker dan andere mensen te zien meegenieten van jouw lekkere en bovenal gezonde party-hapjes!!
    Ik zou zeggen, let’s party!!

    Antwoord
  72. k v kammen

    maak graag kans zodat ik inspiratie kan opdoen

    Antwoord
  73. Joseph

    Mijn twee lieve dochters zijn vegetarisch en vegan. Dat is iets dat ik (nog) niet echt koken kan. Maak altijd aardappels, vlees en wat groen. Maar we leven niet meer in de tijd van “toen”. Graag zou ik leren hoe ik mijn meiden kan verrassen. En daar vind ik dit mooie party boek perfect bij passen! Zo genieten we allemaal volop. Van het koken en samen feesten, top top top!!!

    Antwoord
  74. Sophia Grootjans

    Ik doe graag mee. Gedeeld via Facebook & Twitter

    Antwoord
  75. Margret

    Alleen de foto’s al…….om te smullen!!

    Antwoord
  76. Leila

    Ik zag laatst een video met Rens Kroes waarin ze vertelde over dit boek. Toen was ik al super enthousiast en wilde ik het boek hebben. Zou dan ook heel leuk zijn als ik deze winactie zou winnen! 🙂

    Antwoord
  77. Marina

    Ik heb een hele hechte vriendinnengroep, en hun verdienen een feesje, die ik voor hun wil geven! ik hou gewoon van hun..

    Antwoord
  78. Sandra

    Joehoeeeeeeeee, let’s party 🙂

    Antwoord
  79. Ria Davelaar

    Erg leuk boek. Ik zou het heel graag willen winnen.

    Antwoord
  80. Anneliese de Waal

    Ik doe graag mee voor het kookboek, ben er erg benieuwd naar.

    Antwoord
  81. Kirsten

    Elke dag is eten lastig want vegetariër ben ik al lang. Heerlijk genieten van voedsel, niets kan het evenaren. Toch ben ik op zoek naar een gezonde dosis inspiratie. Voor een speciaal feest, want alledaagse kost, dat wil ik liever niet. Dit interessante Powerfood Party kookboek. Daar kan ik wel iets mee, precies wat ik nodig heb!! Dus hoop ik op geluk, zoveel als goede zin. Dan komt het vast wel goed, oh ik hoop zo dat ik win.

    Antwoord
  82. Maaike

    Het lijkt mij fantastisch om het nieuwe party boek te winnen. Leuke party’s te kunnen geven met heerlijke gezonde recepten van een standaard party naar een party in een nieuw en gezond jasje! Zo benieuwd hoe mijn vrienden het zouden vinden.

    Antwoord
  83. Janiek

    Ik doe heel graag mee! Ben fan van Rens Kroes. Ik probeer gezonder te eten sta graag in de keuken. En bak het liefst de gezonde baksels. Dus dit zou een mooie aanvulling zijn!!

    Antwoord
  84. CJM de Kok

    Fan van de boeken van Rens Kroes, lekkere smaken en verrassende gerechten om met hele gezin gezond van te genieten, erg benieuwd naar haar nieuwste aanwinst en vrienden en familie verrassen met lekkere en gezonde snacks!

    Antwoord
  85. Margo

    Ik gebruik met veel plezier het boek On the go en ben erg benieuwd naar dit party kookboek.

    Antwoord
  86. Bea

    Aangezien we regelmatig vrienden over de vloer hebben en we ook bij elkaar eten, lijkt me zo’n party uitgave helemaal fantastisch.

    Antwoord
  87. Jeanne

    Mijn favoriete recept van Rens zijn de carrot pancakes. Ik ben zo benieuwd naar de feestelijke gerechten.

    Antwoord
  88. Paula

    Van de foto’s alleen al heb ik zin in party en lekker eten. Ik doe heel graag mee.

    Antwoord
  89. Margo

    Let’s get party! Ik loot heel graag mee.

    Antwoord
  90. Jehanne

    Deze lijkt me ook weer geweldig, ik ben fan van Rens!☆

    Antwoord
  91. Silvia

    Durf ik dit te vertellen… ik word 60 dit jaar. Ik zou graag tips krijgen hoe ik er een sfeervol en smakelijk feest van kan maken. Waarbij leeftijd niet telt en het “thema” gezondheid geldt. Door bijzonder lekker eten en drinken te serveren voor mijn familie, vrienden (en andere?) feestgangers word het een dag met een gouden randje.

    Antwoord
  92. Linda Smeets

    Oeffff… wat een heerlijke verwennerij! Met heel wat feestjes on het vooruitzicht doe ik graag mee. Succes gegarandeerd! ?

    Antwoord
  93. Grete Karina

    Ik eet, leef en denk gezond, maar op feestjes doe ik daar meestal niet aan!
    Gewoon omdat ik niet goed weet hoe ik het dan moet aanpakken, want ik wil wel graag dat iedereen mijn hapjes lekker vind.
    The Party Edition lijkt me daarom een fijn boek om mee aan de slag te gaan.
    Want er staan nog heel wat feestjes gepland dit jaar.

    Antwoord
  94. evera

    Ohhhh kan ik nog meedoen? Op de valreep. Ik wil heel graag winnen omdat ik gewoon een ontzettende fan ben van Rens. Haar recepten lukken altijd en zijn altijd heerlijk. Fingers crossed !!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This