Are you ready for X-Mas?


Je hebt het vast al eens gehoord, fit bodies are made in the winter. Maar hoe dan? Deze koude en donkere seizoenen vragen om lekkere gevulde hutspot en dikke erwtensoep. Voor warme chocolade melk met slagroom. Heerlijk op de bank onder een dikke deken…

Maar het kan natuurlijk wel en vergeet vooral niet alle feestdagen waar je jouw mooiste jurkje aan wilt doen. Dit kan nu met het drieweekse trainingsschema Movement Is Freedom en de juice detox van Juiz~s: New Year, New You!

Forget those resolutions en begin, de eerste stap heb je al gezet!

NewYearNewYou_MXF

De personal trainers van Movement is Freedom hebben een speciale circuit training ontwikkeld. Een training van 30 minuten die je gewoon thuis kunt doen. Je ontvangt er een e-book bij en video filmpjes met uitleg van de oefeningen.

Beentjes Van De Vloer

Drie weken op de gezonde toer ladies! Who’s up for it? Je traint drie keer per week voor een half uur. Dit kan thuis, buiten of in de sportschool, super easy. De workouts zijn opgesteld door personal trainer en health coach Ravian Doornberg.

Om iedereen zo goed mogelijk te helpen bestaat het e-book uit 1 schema met twee verschillende niveau’s: Beginners & Fitties. En staan er videos op het MXF youtube kanaal met de oefeningen. Natuurlijk is elk lichaam anders en zal niet iedereen dezelfde resultaten krijgen, maar het is en blijft een journey.

NewYearNewYou_MXF2

De workouts zijn opgesteld door personal trainer en health coach Ravian Doornberg.

Juice once a week

Wist je dat het 21 dagen duurt om een nieuwe gewoonte aan te leren? Daarom is er ook gekozen voor een periode van drie weken. Het New Year, New You Program is dus dé kickstart naar een gezonde lifestyle. En dan eentje die je makkelijk gaat volhouden.

In het drie wekelijks programma heeft elke dag een ander thema. We hebben de dinsdag als JUIZ~S dag uitgeroepen: JUIZ~S Day, Tuesday. Het programma is super easy en goed vol te houden, want slechts 1 dag per week leef je maar op sapjes.

Er komen dus twee dingen bij op je verlanglijstje komende week: de New Year, New You box en je favoriete feestjurk!

Merry Christmas ladies!

XA
www.movementisfreedom.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *