Healthbox


Wie gezond en bewust wil leven is daar tegenwoordig veel tijd aan kwijt. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van vitamines, gezonde voedingsmiddelen, natuurlijke verzorging en sport is tijdrovend en onnodig ingewikkeld. En waar kun je het kopen voor de beste prijs?

Healthbox

Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn zijn een crowdfund-campagne gestart om de oplossing te realiseren: Healthbox. Doel hiervan is om minimaal €10.000 op te halen bij het publiek voor een gezonde start voor Healthbox.

Schermafbeelding 2015-03-14 om 10.37.48

BeBio

Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn hebben anderhalf jaar geleden de website BeBio, een bewust lifestyle platform, gelanceerd. Ze merken dat veel mensen interesse hebben om gezonder te leven en graag andere keuzes zouden willen maken, maar dat de stap om zelf aan de slag te gaan of om gewoontes te doorbreken vaak moeilijk is.

Gezond en bewust leven is voor iedereen en moet bereikbaar zijn voor iedereen. Met Healthbox willen we deze stap nog toegankelijker maken. Door maandelijks een box met gezonde en eerlijke producten thuis te laten bezorgen, komen mensen in aanraking met producten die de dagelijkse gezondheid ondersteunen.

Ook maakt Healthbox een einde aan het argument dat gezonde producten duur zijn. Healthbox bevat namelijk producten met een gezamenlijke waarde van minimaal €50,- terwijl de box slechts €24,95 kost en ook gratis wordt thuisbezorgd. Wat er in de box zit is wel een verrassing.

2015-03-14_1439

Gezond cadeautje

“Zie het als een gezond cadeau voor jezelf”, zegt Willemijn. “Je ontvangt sowieso iedere maand een multivitamine van Orthica, wat al een gezonde dagelijkse basis geeft en iedereen kan gebruiken. De andere full-size producten variëren van natuurlijke huidverzorging, tot tussendoortjes en sportgadgets. Er is veel mogelijk op dit gebied.”

Crowdfunding

Om Healthbox te realiseren zijn Willemijn en Liselotte begonnen met een crowdfunding campagne via Oneplanetcrowd. Dit platform maakt funding mogelijk voor projecten en start-ups die een positieve impact hebben op mens en milieu. Ze hopen op deze manier voldoende voorverkoop te realiseren om Healthbox een gezonde start te geven en bieden investeerders die mee doen veel voordeel en cadeaus. Al met al een goed initiatief wat een kans van slagen verdiend.

Meedoen?

Wil je ook meedoen, de Healthbox ontvangen met tijdelijk 20% korting en tegen een super laag bedrag kwalitatief hoogstaande producten ontvangen die positief bijdragen aan je dagelijkse gezondheid? Kijk dan eens op www.oneplanetcrowd.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *