Hotelgift: het perfecte Valentijnscadeau voor jouw reislustige lief

Hotelgift

Mirjam Blanken

12 februari 2018


Hotelgift: het perfecte Valentijnscadeau voor jouw reislustige lief

Of beter gezegd: reislustig èn luxe waarderende lief! En let’s face it, trakteren op herinneringen is en blijft toch het mooiste cadeau wat je kunt geven. Hotelgift is dan ook hét cadeau voor wie ook gelooft in de duurzame trend waarin ervaringen boven bezittingen gaan. Via een persoonlijke gift card geef je namelijk easy peasy een fijne hotelovernachting cadeau. Deze kan de ontvanger wereldwijd verzilveren in een van de 110.000 aangesloten hotels, verspreid over 170 landen. Roomservice, een uitgebreid ontbijt op bed, een lazy Sunday onder een fluffy dekbed of een avondje genieten van de wellness? Die fijne luxe extraatjes maken een hotelovernachting toch net wat specialer. En nu maar fingers crossed dat jij als wederhelft als plus 1 mee mag!

Collect moments, not things!

Hotelgift

Schot in de roos

  • Selecteer jouw gift card via de website van Hotelgift.
  • Geef jouw Hotelgift een persoonlijk tintje toe door een eigen foto of speciale boodschap toe te voegen.
  • Vervolgens kun je kiezen om de e-card direct naar jouw lief te laten versturen. Bye Bye last minute cadeaustress!
  • Heb jij liever een fysiek cadeau? Dan kun je de voucher ook op laten sturen in een luxe giftbox.
  • De hotelgiftcard heeft een verloopdatum van 2 jaar, dus het is geen probleem als een nachtje weg niet direct in je agenda past.

Eindhoven de gekste!

Ik heb de giftcard natuurlijk alvast even uitgeprobeerd. Want trakteren op herinneringen doe je natuurlijk niet alleen met Valentijnsdag. Zo ging ik op pad met zoonlief! Want na mijn rondreis door Thailand was het wel tijd voor wat quality time. Dat het Eindhoven moest werden, was al snel duidelijk: PSV speelde namelijk dat weekend. Een luxe hotel vinden was appeltje eitje. Op de website van Hotelgift is de keuze niet alleen reuze, maar ook overzichtelijk. Wij kozen voor het luxe en ook nog eens duurzame Pullman Hotel. En dat Eindhoven de leukste (en de gekste) is, dat lees en zie je in de duurzame city guide die snel online komt.

Let’s make some memories!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

Afbeelding: Shutterstock

Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

Wie de Zuid-Portugese regio de Algarve bezoekt, gaat vaak rechtstreeks van hoofdstad Faro naar een van de populaire badplaatsen aan de zuidkust, zoals Lagos, Albufeira of Tavira. Stuk voor stuk een charmante uitvalsbasis met mooie natuurgebieden en stranden in de omgeving, maar er is in de Algarve nog veel meer te ontdekken. Aan de ruige westkust, gelegen midden in het Costa Vicentina natuurpark, vind je perfecte stranden om te surfen, maar ook de ultieme rust.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This