Rudolph van Veen naar Dinnershow Pandora

Rudolph van Veen naar Dinnershow Pandora

Mirjam Blanken

17 september 2016


Rudolph van Veen naar Dinnershow Pandora

Rudolph zien koken op tv is leuk, maar genieten van najaarsmenu bij Dinnershow Pandora is nog leuker! Op deze manier kun je in real life genieten van de kookkunsten van Rudolph van Veen. Vanaf 10 september staat de keuken van Dinnershow Pandora namelijk onder de culinaire regie van deze meesterkok. Rudolph ontwikkelde een mooi najaarsmenu en een team van chefkoks bereiden en serveren het diner.

Speciaal voor deze gelegenheid stel ik een mooi 3- en 4-gangen najaarsmenu samen waarin ik vooral probeer rekening te houden met smaken waar vrijwel iedereen van houdt. Geen moeilijk geknutsel, maar gewoon lekker met smaak gekookt. Herkenbare gerechten met hier en daar een vleugje avontuur, want je bent tenslotte wel uit!

Rudolph van Veen naar Dinnershow Pandora

www.williamrutten.nl

Voor wie niet bekend is met het fenomeen dinnershow. Denk: Las vegas, Studio 21 in Hilversum, ruim 20 zangers en artiesten, het Holland Show Ballet en goed eten. Food, drinks & entertainment, oftewel een avondje uit in een sfeervolle nachtclub ambiance! Just saying…

Rudolph van Veen

Rudolph kennen we natuurlijk allemaal door zijn optreden in de RTL-programma’s Life & Cooking en Life4You en zijn programma’s op 24Kitchen. Maar dit wist je vast nog niet!

Rudolph van Veen wist als klein jochie al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment wist hij het zeker: hij zou meesterkok worden! Toen hij 27 jaar was, was het moment daar, Rudolph behaalde de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan halen, namelijk de titel SVH Meesterkok.

Rudolph van Veen naar Dinnershow Pandora

www.williamrutten.nl

Koken voor 900 man

En die meesterkok heeft dus een 3- en 4-gangen najaarsmenu samengesteld. Hierin heeft hij vooral geprobeerd rekening te houden met smaken waar vrijwel iedereen van houdt. Denk aan een moderne salade caprese met dungesneden diamanthaas, een vegetarisch Brabants worstenbroodje of wat denk je van een hazelnoot schuimtaartje à la Rudolph? En deze is mijn favoriet: een Japanse macaron gemaakt met zeewier en gevuld met zalm mousse! Het volledige menu kun je hier vinden.

Lekker koken is 1 ding, maar voor zoveel mensen tegelijk koken en alles goed verzorgd op tafel krijgen is blijft elke avond weer een uitdaging.

Eet jij net even anders?

Liever vegetarisch? Of lust je geen vis? Een kindermenu voor de kids? Ben je zwanger? Of heb je een medische dieetwens, zoals bijvoorbeeld coeliakie? Geen probleem! Wanneer je gaat reserveren kun je aangeven dat je net even anders eet dan de overige 899 mensen in de zaal.

Tickets voor Dinnershow Pandora zijn al verkrijgbaar vanaf 78 euro. Voor kaarten of meer informatie over de show ga je naar de website.

Enjoy!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Dinnershow Pandora.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

Wie de Zuid-Portugese regio de Algarve bezoekt, gaat vaak rechtstreeks van hoofdstad Faro naar een van de populaire badplaatsen aan de zuidkust, zoals Lagos, Albufeira of Tavira. Stuk voor stuk een charmante uitvalsbasis met mooie natuurgebieden en stranden in de omgeving, maar er is in de Algarve nog veel meer te ontdekken. Aan de ruige westkust, gelegen midden in het Costa Vicentina natuurpark, vind je perfecte stranden om te surfen, maar ook de ultieme rust.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This