The Meets Eatery in Amsterdam

The Meets Eatery in Amsterdam

Mirjam Blanken

1 maart 2016


The Meets Eatery in Amsterdam

The Meets in Amsterdam is dé nieuwe hotspot waar gezond en lekker eten samen komen. Ben je opzoek naar een plek waar je gezellig kan zitten en kan genieten van healthy food, vegan, suikervrij of glutenvrij? The Meets Eatery in Amsterdam is the place to meet.

Niet alleen voor lunch, ook voor diner hebben ze eerlijke en heerlijke gerechten met lokale ingrediënten, vrij van geraffineerde suikers en andere toevoegingen. Ze volgen de 80/20 regel: 80% plantaardig, 20% dierlijk. 100% yummy!

The Meets Eatery in Amsterdam

Vegan, glutenvrij of suikervrij? The Meets has it all. De gerechten zijn met liefde gemaakt met behulp van eerlijke, lokale ingrediënten, vrij van geraffineerde suikers en andere toevoegingen en nasties.

Lekker eten

The Meets is echt een plek waar je lekker kan eten en waar het eten bereid wordt met veel passie. Dat proef je en merk ik meteen wanneer de eigenaresse vraagt of alles heeft gesmaakt. Ze vertelt waar de passie voor lekker eten vandaan komt. Als meisje van 18 heeft ze in Italië geleerd wat echt lekker eten is. Door haar velen reizen is ze in aanraking gekomen met onbekende producten, lokaal eten en heeft ze veel verschillende dingen uitgeprobeerd. Er is zoveel meer mogelijk met eten en dat laat ze met haar team zien in The Meets.

The Meets Eatery in Amsterdam

In de keuken staan koks met verschillende nationaliteiten die een ieder een eigen inbreng hebben en dit zie je terug op de kaart. Van de beefburger tot de farinata, een heerlijke Italiaanse pannenkoek van kikkererwten met geroosterde tomaat en rucola. Een avocado ijstaartje en nu al mijn favoriete snack, de bieterbal.

The Meets Eatery in Amsterdam

The Meets is de lekkerste, gezondste en happiest eatery (en take-away) in de Amsterdamse Pijp. Tussen 08:00 en 22:00 kun je binnenlopen en in een good vibe genieten van een ontbijtje, lunch, borrel of diner, vol homemade real food en drinks.

Gezellig eten

Naast lekker eten is The Meets ook echt een plek waar je gezellig kan zitten. Na je werk een lekker Amsterdams gebrouwen biertje drinken, dat kan hier. Of een avondje de Italiaanse wijnen uitproberen, ook dat kan! De fel gekleurde gevel nodigt al uit om naar binnen te lopen. Binnen is het knus door de stenenmuur met bankjes en verschillende tafeltjes.  Een mooi contrast met de tegenovergestelde witte muur en strakke illustraties van Piet Paris.

The Meets Eatery in Amsterdam

Sandra Planken van Noun, die eerder o.a. het design van Baut verzorgde, ontwierp het interieur van The Meets en artist Piet Paris creëerde speciaal voor The Meets enkele muur illustraties. Dus geniet van een complete dish, een snelle guilt-free treat met een koffie van de Amsterdamse brander White label, of van een verse juice, terwijl je omringd wordt door het pretty interieur van The Meets.

Real food meets great vibes

The Meets is echt een aanrader. Het is een knusse omgeving met vriendelijk en gepassioneerd personeel. De lekkere ‘suikervrije’ gerechten vind ik een enorme plus. Ik kom zeker terug voor de kikkererwten pannenkoek en bieterbal!

The Meets: homemade, meets lekker, meets fun, meets lokaal, meets healthy, meets happy, meets day, meets night meets you!

The Meets
Cornelis Troostplein 3
1072 JJ Amsterdam
www.themeets.nl

Wat is jouw favoriete healthy hotspot? Laat het ons weten in de comments! Wie weet komt deze hotspot binnenkort ook voorbij op Eat.Pure.Love.

Koffie of thee met een taartje! (winactie gesloten)

Wie weet kun jij binnenkort ook wel genieten van zo’n heerlijk en verantwoord taartje. We mogen namelijk onder de volgers van Eat.Pure.Love een theeleutmomentje of koffiemomentje met lekkers verloten. Wat moet je hiervoor doen?

  1. Laat hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat we je kunnen bereiken wanneer je gewonnen hebt.
  2. Spread the world! Share this post with your friends met de buttons onderaan deze post.

De winnaar maken we dinsdag 8 maart bekend. Fingers crossed!

Ina is de winnares. Gefeliciteerd Ina en geniet samen met je man van een koffie/thee met lekkers!

X. Martine
www.crossmyheart.nl


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

7 Reacties

  1. Ingrid

    Wauw, wat klinkt dit goed! Erg jammer dat ik dit adresje vorige week nog niet kende, toen ik twee dagen met mijn lief in Amsterdam was. Maar je begrijpt, wij offeren ons wel op, en reizen snel terug om alsnog te genieten van een koffieleutmomentje-met-lekkers! Mmm…

    Antwoord
  2. Hannah

    I wannaaaaa wannaaaaa wannaaa! 😀

    Antwoord
  3. Shanna

    Kwijl kwijl, is het al lunch tijd?? Dit past perfect in mijn straatje en klinkt super leuk!!! Ik duim, maaaggg ik aubbb winnen??

    Antwoord
  4. Cheyenne

    Ja, ja, ja, ikke ikke ikke. Weer eens ff lekker een dagje Amsterdam onveilig maken met mijn lieve vriendinnetje en dan hier lekker thee/koffie leuten. Dat zou echt super super super zijn! Yeah, I’ll keep my fingers crossed?

    Antwoord
  5. Nynke

    Mmmm, dat klinkt goed! De volgende keer dat mijn (glutenvrije) zus langskomt wil ik haar graag meeneven hierheen voor thee met lekkers. En aangezien ik dol ben op bieten blijf ik dan graag nog hangen voor de bieterballen.

    Antwoord
  6. Ina

    Zou het dolgraag willen winnen , wij wonen in het hoge noorden.
    Maar mijn man moet 16 maart naar het AMC zou dus super zijn als we daarna even lekker uit eten kunnen gaan

    Antwoord
  7. Ina

    Dank je wel super dat ik gewonnen heb, we zullen na het ziekenhuis bezoek lekker koffie gaan drinken in The Meets.
    Ben er heel blij mee
    Groetjes Ina

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This