The Duke Boutique Hotel in Den Bosch

The Duke boutique hotel in Den Bosch

Mirjam Blanken

15 oktober 2016


[metaslider id=3878]

The Duke Boutique Hotel in Den Bosch

There’s a new kid in town! The Duke Boutique Hotel in het Brabantse Den Bosch is met recht een hotspot te noemen. Gehuisvest in een gerenoveerd voormalig postkantoor bevindt zich dit luxe 4 sterren hotel met 17 kamers. De kamers in The Duke onderscheiden zich in hippe comfort rooms van 24 m2 tot meerdere suites van wel 65 m2 met een industriële stijl. De kamers zijn voorzien van een heerlijk custom made boxspringbed, grote inloop regendouche, biologische minibar en tv met Netflix functie. Need I say more?

Ook fijn: geen gezeul met je eigen verantwoorde shampootjes en bodylotion. Bij The Duke is voldoende natuurlijke cosmetica beschikbaar zonder parabenen, siliconen, geen toegevoegde kleurstoffen en sls. Bovendien is de hele verzorgingslijn van The Duke dierproefvrij.

Ik loop hier alleen in een te stille stad. Ik heb eigenlijk nooit last van heimwee gehad, maar de mensen ze slapen, de wereld gaat dicht. En dan denk ik aan brabant, want daar brandt nog licht.

In het centrum van Den Bosch

Het hotel bevindt zich in het hart van Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Gelegen in het centrum van Den Bosch vind je op loopafstand van The Duke het winkelcentrum, maar ook de Sint Jan Kathedraal en De Parade en natuurlijk de bekende Korte Putstraat met zijn gezellige terrassen en restaurants. Restaurant Lux en Bar Bistro Tic-Tac zijn aanraders.

Stay fit

Op de zelfde etage als de receptie The Living Room, zit The City Gym. Hier wordt gebruik gemaakt van de zogenaame Milon Circle (fit in 35 minuten) en de nieuwste Technogym apparatuur. Om mee te doen aan de Milon start je met een body scan, The Milonizer, deze meet je lichaam om optimaal en snel aan de gang te kunnen gaan. Ideaal voor een beetje beweging voor je gaat ontbijten.

Breakfast

Een ‘fast’ ontbijtje is in The Duke Boutique Hotel niet aan de orde. Naast een hotspot valt dit hotel in Den Bosch ook in de categorie healthy hotspot. ’s Ochtends van 7 uur  to 12 uur kun je hier genieten van een smaakvol en gezond ontbijt.

Adres: Kerkstraat 69, ‘s-Hertogenbosch

Little Duke Hotel

The Duke Boutique heeft sinds kort ook een klein broertje: Little Duke Hotel. Little Duke hotel is een drie sterrenhotel op toplocatie tegenover het station. Iedere kamer heeft een Smeg Koelkast met een heerlijke reep Tony er in, gratis netflix en een luxe boxxspringbed. Bij The Little Duke check je zelf in op een iPad en is alles geautomatiseerd. Het hotel is gelegen in een oude stalhouderij, waarvanuit vroeger de koetsen vertrokken voor speciale gelegenheden. In Little Duke Hotel zijn veel ‘knipogen’ te vinden naar deze geschiedenis.
Nog een andere tip: Onder Little Duke Hotel zit CoffeeLab, een nieuwe koffiezaak waar onze gasten ook ontbijten en werken overdag. CoffeeLab is een verlengstuk van Little Duke en onze gasten kunnen daar ook hun koffers stallen als ze nog de stad in gaan.
Adres: Stationsweg 33, Den Bosch

Enjoy your stay!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

Wie de Zuid-Portugese regio de Algarve bezoekt, gaat vaak rechtstreeks van hoofdstad Faro naar een van de populaire badplaatsen aan de zuidkust, zoals Lagos, Albufeira of Tavira. Stuk voor stuk een charmante uitvalsbasis met mooie natuurgebieden en stranden in de omgeving, maar er is in de Algarve nog veel meer te ontdekken. Aan de ruige westkust, gelegen midden in het Costa Vicentina natuurpark, vind je perfecte stranden om te surfen, maar ook de ultieme rust.

1 Reactie

  1. Danielle

    Wat een gaaf hotel! Deze sla ik op voor als we eens een lekker nachtje weg willen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This