soulmate herkennen

Mirjam Blanken

7 februari 2024


soulmate

intro

zielsverwanten, soulmate herkennen, oppervlakkige relatie, levenspartner, beste vriend, lover, Een zielsgenoot, jouw lot, jouw ware liefde. Dit niet hetzelfde. Je zielsgenoot kan je vriend, familielid, minnaar of gewoon een kennis zijn. Soms, zelfs als je ze alleen maar ziet, hoort of op de manier waarop ze zich uitdrukken, voel je meteen dat je geestelijk ongelooflijk sterk verbonden bent met elkaar.

Soulmates zijn anders dan “gewone” levenspartners. Sommige mensen die nooit hun soulmate tegenkomen, leiden een bevredigend en gelukkig leven met een levenspartner. Dit kunnen hele acceptabele relaties zijn die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen, respect, liefde en vriendschap.

Je soulmate hoeft niet perfect te zijn

Niemand is perfect en dat is maar goed ook. Het kan best dat je altijd een bepaald persoon in je hoofd hebt gehad wanneer je je perfecte geliefde moest omschrijven, maar uiteindelijk blijkt dit natuurlijk onmogelijk. Het mooie van je soulmate vinden is dat de tekortkomingen er niet meer toe doen. Je hebt ze geaccepteerd en met een beetje mazzel nog zonder aarzelen ook.


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This