Choco coco bliss balls

Choco coco bliss balls

Wanneer je start met suikervrij (dus geen geraffineerde suikers) eten, heb je af en toe toch de behoefte aan een snackmomentje. Helaas zitten er in de meeste suikervrije snoepjes en koekjes ‘nepsuikers’ die zonodig net zo slecht zijn als geraffineerde suikers. Tijd voor een gezond alternatief dus! Deze choco coco bliss balls zijn makkelijk om te maken, zonder uren in de keuken te staan. Easy does it! En ze zijn ook nog eens erg lekker!

Choco coco bliss balls

Wat heb je nodig?

1 el rauwe cacaopoeder
handje vol bevroren frambozen
3 grote dadels
1 theelepel kokosolie
1 theelepel kaneel
5 el muesli (ik heb geen kant en klare muesli, dus heb erin gedaan wat ik lekker vind. In dit geval goji-bessen, amandelen, gerst, haver, zonnebloempitten, hennepzaad, lijnzaad en hazelnoten)
kokosrasp

Hoe ga je te werk?

  1. Simpel. Bovenstaande ingrediënten, behalve de kokos, doe je in je keukenmachine of blender.
  2. Vervolgens maak je er middelgrote balletjes van die je door de kokos rolt.
  3. Ik heb uit dit recept 10 balletjes kunnen maken.
  4. Bewaren in de koelkast kan 3 dagen, je kunt ze natuurlijk ook invriezen.

Enjoy!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *