De lekkerste chocolade van Nederlandse bodem
Wat doe je als je zin in chocola krijgt en je wil toch gezond blijven eten? Goed nieuws. je hoeft chocolade niet meer te laten! Ik deel namelijk mijn 3 favoriete bewuste chocolade treats met jullie. Het mooiste is dat ze alle drie geproduceerd worden in Nederland. De lekkerste chocolade van Nederlandse bodem dus!
Ridiculously Good
Ridiculously Good! Dat is dit chocolaatje zeker. Met 2 heerlijke smaken, namelijk rich peanut & date en creamy coconut. De creamy coconut is een combinatie van een bonbon die smaakt naar de bekende candybar. Alleen al de verpakking met het olifantje met vleugels maken dit gezonde chocolaatje onweerstaanbaar en moeilijk om te laten liggen in de winkel. De chocolaatjes zijn vrij van geraffineerde suikers, lactose, e-nummers en andere toevoegingen. De chocola wordt niet boven de 42 graden verwarmd waardoor dit bonbonnetje rauw is.
Mumu Vitam Chocolates
Een paar maanden geleden kwam ik deze praliné tegen op mijn yogaschool. Mumu vitamin chocolates is een cadeautje voor jezelf!
Met veel aandacht en prachtig verpakt is dit chocolaatje een ware beleving om te eten. Het zijn chocolaatjes met een vitamine b complex, d3, chromium en co-enzym q10. De Chocolaatjes worden in het atelier (en tevens winkel) gemaakt in Amsterdam, waar je ook de grote keuze aan smaken vind. Raw & Lemon, espresso, Raw & Rose en Praliné zijn een aantal van de smaken die ze hebben.
Het was ontzettend leuk om bij Mumu langs te gaan, en te zien met hoeveel passie elk chocolaatje wordt gemaakt. Het wordt vast moeilijk om jezelf in te houden en ze niet allemaal te kopen. Voor de avontuurlijke chocolade eter heeft Mumu nu ook de Mumu New Moon en Mumu Full Moon een chocolaatje met een hele kleine dosis hoog geconcentreerde CBF/THC olie (hennepzaadolie).
Glow van Glowsuperfoods
Deze reep is hemels!! Hij stilt alle chocolade behoeftes en vanaf de eerste hap zit je een ware chocolade oase. Deze reep is 100% rauw en met veel zorg zijn de juiste ingriëdienten bij elkaar gezocht. De reep bestaat uit een laagje getemperde chocolade de vulling is een zacht romige rauwe praliné vulling met noten. Met passie voor Raw Food heeft de maker van deze reep gezorgd dat deze reep biologisch, glutenvrij, 100% rauw en niet boven de 40 graden verhitte ingrediënten bevat.
Neem bijvoorbeeld de koud geslingerde honing die ze gebruiken. Dit is niet alleen een ongeraffineerd zoetmiddel, maar bevat ook veel heilzame enzymen en een kleine doses vitamine B12, mineralen, antioxidanten en propolis. Deze wonderbaarlijke antibacteriële stof wordt gemaakt door de bijen om de honingraat af te sluiten en te beschermen tegen micro-organismen en schimmels, van buitenaf
Alle 3 de chocolade merken zijn uniek, en met veel passie gemaakt. Mocht je ze tegen komen laat ze vooral niet liggen en trakeer jezelf op een waar choco momentje!
Liefs Millaray
www.novo-art.com
Dit heeft toch niks meer met chocola te maken? Vast gesponsord
Hi Estelle,
Niet gesponsord hoor! Dan staat het erbij 😉 Gewoon de lekkerste chocolade van Nederlandse bodem.
Liefs Mirjam