Brand Mission | Fair Fashion is easy peasy

Brand Mission | Fair Fashion

Mirjam Blanken

5 augustus 2015


Brand Mission | Fair Fashion

We staan er zelden bij stil waar onze kleding en prachtige accessoires vandaag komen. Mijn favoriete fair fashion store is build on stories! Bij Brand Mission ontdek je nieuwe stoere fashion merken, met ieder een persoonlijk verhaal over hun missie en herkomst. Een collectie unieke merken en mooie producten van duurzame fijne stoffen, van eerlijke productie over de hele wereld tot traditionele lokale ambacht. Gotta love it!

[metaslider id=4413]

Brand Mission | Fair Fashion

Lonneke Verbunt kwam tijdens een van haar reizen naar Zuid-Amerika in aanraking met fair trade producten. Dit zette haar aan het denken. Op dat moment werkzaam in de vastgoed industrie besloot Lonneke het roer om te gooien. Ze bedacht haar eigen, unieke winkelconcept: Brand Mission | a store build on stories. Lonneke gelooft in de kracht van samenwerking en nieuwe vormen van retailing. Brand Mission is daarom een winkelplatform voor eco fashion en fair trade merken om hun merkbekendheid te versterken en persoonlijke missie te delen door storytelling.

Brand Mission geeft jonge ontwerpers en bekende merken met een bepaalde filosofie en een goed verhaal een platform. De verbindende schakel tussen de merken en BrandMission is dat ze beide een hart hebben voor mooi design, met oog voor milieu en eerlijke handel.

The stores

Brand Mission heeft zowel een webshop als een fysieke winkel. Deze winkel vind je in Haarlem. Brand Mission heeft een uniek en groot aanbod in duurzame mode. Merken als Armedangels, Kiss and Tell, O my bag, People Tree en Royal Bamboo zijn vertegenwoordigd door Brand Mission. Check de website voor de volledige lijst met merken. Naast kleding vind je ook fijne accessoires zoals zonnebrillen, telefoonhoesjes en sieraden. Stuk voor stuk producten met een goed verhaal. Mijn gerecyclede vilten flaphoed van Yellow 108 is gemaakt van restmateriaal uit ecologische textielfabrieken. I love it!

Brand Mission
Zijlstraat 85
2011 TM Haarlem
023 – 531 16 76

Openingstijden

Maandag:
Di t/m vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13 tot 18
10 tot 18
10 tot 17.30
13 tot 17.00

Green is the new black!

Wat is jouw favoriete winkel voor eco fashion & fairtrade shopping? Laat het ons weten in de comments!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This