Shop ’n Style Launch Event

Shop ’n Style Style Launch Event

Mirjam Blanken

16 april 2016


Shop ’n Style Launch Event

Op zondag 10 april waren Mirjam en ik aanwezig bij een heel erg leuk bloggersevent! Wij waren namelijk te gast bij de launch party van het platform Shop ’n Style! Tijdens dit event kregen zo’n 20 bloggers de mogelijkheid om Shop ’n Style beter te leren kennen. Lees snel verder om te ontdekken wat Shop ’n Style is en wat wij allemaal hebben gedaan tijdens het Shop ’n Style Launch Event!

Wat is Shop ’n Style?

Shop  ‘n Style is een platform voor mensen die de wens hebben om duurzaam om te  gaan met hun kleding. Op de website van Shop ’n Style vind je allerlei tips over hoe je dit kan doen. Ook verzorgen zij workshops, organiseren events en touren zijn langs festivals om het verhaal achter onze kleding te vertellen.

Shop ’n Style Style Launch Event 2

Shop ´n Style hoopt mensen te inspireren om anders om te gaan met kleding. Dat is een missie waar ik mij helemaal in kan vinden, dus je kunt je vast wel indenken dat ik ontzettend veel zin had in hun event!

De Groene Meisjes

De launch stond in het teken van slow en fair fashion. De launch werd geopend met een praatje van Merel van De Groene Meisjes. Zij vertelde ons hoe zij op haar manier haar kledingkast groen en duurzaam maakt. Ook kregen de bloggers de kans om haar vragen te stellen over bloggen. Heel erg leuk dat Merel ons deze kans gaf!

Shop ’n Style Style Launch Event

Ik vind Merel een ontzettend inspirerende vrouw! Het was dan ook een eer om haar in het echt te ontmoeten!

Yoghurt Barn

Na deze inspirerende woorden stond een heerlijke lunch van de Yogurth Barn op ons te wachten! Yum! Dit was echt heel erg lekker! De lunch tot in de puntjes verzorgd en de dames van Shop ’n Style hadden aan alles gedacht! Ik doe op dit moment namelijk mee met de VeganChallenge en voor mij was er een vegan yoghurt met noten en kokosschaafsel. Echt heerlijk!

Shop ’n Style Style Launch Event

Vers, frozen, traditioneel, dik en dun, kokosyoghurt of geitenyoghurt. Bij Yoghurt Barn kun je helemaal los, als gewone yoghurt of als Blended Yoghurt. Biologisch en dus verantwoord, maar vooral… Loei Lekker!

Fair & slow fashion tour door Utrecht

Nadat wij ons buikje rond hadden gegeten, was het tijd voor het actieve gedeelte van het event. Wij kregen namelijk een fair & slow fashion tour door Utrecht! Als eerste gingen wij naar PUHA . Bij PUHA verkopen ze kleding, boekjes, sieraden en accessoires van verschillende lokale ontwerpers en duurzame merken.

Shop ’n Style Style Launch Event

Ze verkopen bij PUHA echt ontzettend veel leuke dingen! Ik werd helemaal hebberig van al die mooie eerlijke producten!

Workshop Kleur en Stijl

Bij Puha kregen wij ook een workshop Kleur en Stijl van Marijse, waarbij wij een kleuradvies kregen! Dat was heel erg leuk! Het is wonderbaarlijk om te zien wat voor effect de verschillende kleuren hebben  op je uitstraling!Tot mijn grote verbazing kan ik zowel koele als warme tinten goed hebben, dat maakt (fair) shoppen een stuk makkelijker! Ook onze lieve Mirjam kreeg ook een kleuradvies. Zij is meer een type voor koele tinten. Helaas valt het nieuwe favoriete jasje van Mirjam niet in deze categorie, maar ik vind dat ze hem gewoon kan blijven dragen. Dat is immers ook duurzaam!

Shop ’n Style Style Launch Event

Het was wonderbaarlijk om te zien wat voor effect de verschillende kleuren hebben op je uitstraling!

Conceptstore Hutspot

Daarna vervolgden wij onze tour naar Hutspot. Hutspot is, net als PUHA, een conceptstore die lokale ondernemers de kans geeft om hun producten bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Bij Hutspot verkopen ze voornamelijk toffe spullen voor in huis, zoals lampen, kaarshouders en stoelen.

Shop ’n Style Style Launch Event

Ik vind het echt een mooie winkel én ze hebben ook een bar! Daar kan je heerlijk bijkomen na het shoppen. Ideaal!

Het Kaufhaus

Toen we uitgekeken waren bij Hutspot, gingen we door naar het Kaufhaus. Het Kaufhaus is een leuke vintage winkel, waar naast kleren ook allerlei leuke retrospullen voor in huis verkopen! Hier kregen wij een leuke en leerzame fotoworkshop van fotograaf Nienke van Denderen.

Shop ’n Style Style Launch Event

Nienke gaf ons tips over modefotografie en daarna gingen we gelijk met deze tips aan de slag door elkaar te fotograferen.

Nukuhiva

Het laatste adresje was Nukuhiva, de fair fashionwinkel van Floortje Dessing. Bij Nukuhiva worden alleen eerlijke en duurzame kleren verkocht. Een medewerker van de winkel vertelde ons meer over de winkels en daarna hadden we tijd om door de winkel te struinen.

Shop ’n Style Style Launch Event

Gebruikte en afgeschreven jeans hoeven niet meer verbrand of begraven te worden: voor Blue LOOP Originals heeft het waarde. Zij maken er namelijk onder andere T-shirts van!

Het was een zeer geslaagde dag! Ik heb veel inspiratie opgedaan en andere toffe bloggers ontmoet! Als kers op de taart zijn wij allen trouwens ook flink verwend met wel 4 goodie bags! Ik heb in ieder geval ontzettend genoten en ga Shop ’n Style zeker in de gaten houden! Jij ook?!

Liefs Hailey

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

BewarenBewaren


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This