Wat Mooi | Mooie mode voor mooie mensen

Wat Mooi | Mooie mode voor mooie mensen

Mirjam Blanken

5 augustus 2015


watMooi | Mooie mode voor mooie mensen

De groenste fashionshop van Nederland is watMooi! Deze webshop is opgericht door Joke Bom. WatMooi verkoopt duurzame mode die behalve fashionable en mooi is ook de wereld een beetje mooier maakt.Mooi zijn heeft volgens watMooi te maken met je mooi voelen. En dat mooie gevoel krijg je doordat de kleding die je draagt gemaakt is met respect voor mens en natuur. WatMooi laat zien dat mode en duurzaamheid prima samengaan!

Stijlvol, vrouwelijk, betrokken, respect voor mens en milieu, verantwoord, biologisch en mooi dat waren de woorden die door mijn hoofd gingen toen ik watMooi begon.

[metaslider id=4604]

Labels

De merken in de webshop kiest zijn eigen manier om duurzame mode te maken. Sommige merken leggen de focus op fairtrade, andere labels proberen vooral het milieu zo veel mogelijk te ontlasten.

Zo heeft alle kleding bij watMooi iets extra’s. Grondstoffen die biologisch verbouwd worden, gerecyclede materialen, kleding die fair trade wordt ingekocht of kleding waarbij de productie minder schadelijk is voor het milieu.

Kleding die niet kan worden verkocht gaat naar een inzamelingsprogramma van Terres Des Hommes. Een aantal merken schenken zelfs een percentage van hun opbrengst aan een goed doel.

Met een lange lijst aan Nederlandse en internationale ontwerpers heeft watMooi een groot assortiment met voor ieder wat wils. Yogakleding van Asquith, stijlvolle jurkjes van Lanius, maar ook skinny jeans van Mud Jeans ontbreken niet in het assortiment. Bye, bye geitenwollensokken! Hello trendy skinny jeans en kekke jurkjes!

Duurzaam ondernemen

Ook het shoppen wordt bij watMooi zo duurzaam mogelijk gemaakt. Energiezuinige computers, groene stroom gebruiken, gerecycled printpapier, ledlampen en schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast wordt de kleding verzonden in biologisch afbreekbare enveloppen en wordt de post CO2 neutraal verstuurd.

Stijlvol betrokken

Bij watMooi weten ze wat service is. Ze versturen alle producten zelf vanuit het kantoor in Hilversum, zo weet je zeker dat je krijgt wat er afgesproken is. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat de klantenservice goed bereikbaar is en je jouw bestelling snel binnen hebt.

Maar ook met vragen over de kleding kun je bij watMooi terecht. En dat er geen verzendkosten gerekend worden is natuurlijk helemaal mooi!

Green is the new black!

Wat is jouw favoriete winkel voor eco fashion & fairtrade shopping? Laat het ons weten in de comments!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This