In deze webshop vind je yogakleding met een goed verhaal!

In deze webshop vind je yogakleding met een goed verhaal!

Mirjam Blanken

27 juni 2017


Hoe groen is jouw yoga outfit?

Nu ik weer wat vaker mijn duurzame yogamat op zoek voor een fijne yoga sessie, werd het hoog tijd om ook eens kritisch naar mijn yoga outfitje te kijken. Conclusie? Mijn yogalegging is verre van verantwoord en mijn top is na 5 keer wassen al uit elkaar aan het vallen. En nee, dat ligt niet aan mijn waskwaliteiten, maar aan de grote keten waar ik deze yogakleding goedkoop gescoord heb. En goedkoop is dus uiteindelijk duurkoop. Niet alleen voor mij, maar vooral voor de planeet (de kledingindustrie is nog steeds enorm vervuilend) en niet te vergeten de mensen die deze goedkope kleding maken.

In deze webshop vind je yogakleding met een goed verhaal!

Been there, done that!

Gelukkig weet ik inmiddels waar ik op moet letten wanneer ik kleding aanschaf. Naast goede kwaliteit en pasvorm let ik er ook op of het bij mijn stijl past. Je kent het wel: kekke yogalegging met tof printje, maar eenmaal thuis voel je je toch niet helemaal lekker in deze iets te fel gekleurde legging. Niet zo handig, want de kans dat deze legging achterin jouw kast beland is nu wel heel groot. Gevalletje: been there, done that! En wil je nog een stapje verder? Dan kun je keurmerken checken en labels gaan bestuderen…

Fairness is never out of fashion!

In deze webshop vind je yogakleding met een goed verhaal!

Hoe fijn is het dan om een webshop vol eerlijke en verantwoorde yogakleding te ontdekken? Dat maakt ‘groen doen’ een stuk eenvoudiger! Bij Yogakledingonline.nl kiezen ze bewust voor merken die unieke yogakleding aanbieden en daarnaast verantwoord produceren en duurzaam ondernemen. Merken zoals onder andere Armedangels, Urban Goddes, Asquith, Wellicious, Goya Active Yogawear, Mandala Eco Yoga Fashion, YogaStyles en Yogi & Yogini die stuk voor stuk hun steentje bijdragen aan een mooiere duurzame wereld.

The story behind Yogakledingonline.nl…

Meet Rosa! Deze inspirerende jonge vrouw is de founder van Yogakledingonline.nl en jullie weten, ik ben dol op de verhalen achter het ontstaan van dit soort mooie initiatieven. Rosa’s verhaal begint met het runnen van een eigen fair & eco winkel in Woerden. Overdag stond ze in de winkel en ’s avonds stond zij op haar yogamat. Om haar liefde en passie voor yoga ook te combineren met haar werk besloot ze niet alleen om yogakleding te gaan verkopen, maar begon ze ook aan een opleiding tot yogadocente die ze succesvol afrondde.

Een kledingwinkel én een webshop én een yogastudio tegelijkertijd runnen bleek toch iets te veel van het goede. Knopen doorhakken deed Rosa op de yogamat. Ze besloot haar hart te volgen en zich volledig te richten op haar webshop Yogakledingonline.nl.

Bij Yogakledingonline.nl vind je alleen FAIR producten. Wij vinden het van groot belang dat onze producten lief zijn voor mens en natuur. Respect voor onze medemens en het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de meest verantwoorde merken.

In deze webshop vind je yogakleding met een goed verhaal!

Mijn favoriete merk

Een van die merken is Armedangels. Mijn favoriet! Dit Duitse duurzame kledingmerk werd al in 2007 opgericht. Waar Armedangels ooit begon met enkel t-shirts, is het nu uitgegroeid tot een volwaardige collectie met hippe ontwerpen, mooie kleuren en bijzondere details. Bovendien richt Armedangels zich op vrouwen én mannen. En hebben ze dus ook yogakleding! Veel yogakleding merken richten zich vooral op vrouwen. Maar Armedangels heeft dus ook een mooie collectie voor mannen met onder andere short, t-shirts en vesten. Overigens is deze fashion wel heel fair, want naast een GOTS, FairWear en FairTrade certificering is deze kleding niet alleen geschikt voor op de yogamat. Mijn Armedangels vest draag ik tijdens Netflix avondjes op de bank, als ik de hond uit ga laten of op koudere dagen als ik stil zit te werken. Nu ik erover nadenk: ik woon bijna in mijn vest!

Not just for yoga

En ook al doet de naam anders vermoeden, bij Yogakledingonline.nl kun je ook terecht als je fanatiek hardloper bent, van crossfit houdt, je het liefst de hele dag danst, liefhebber bent van Pilates of net als ik houd van comfortabele en duurzame vrijetijdskleding. Het merk Monique Rotteveel is zelfs geschikt voor een surfsessie! Iets met: die moet dus in mijn koffer mee naar Sri Lanka?

At your service

En Yogakledingonline.nl heeft niet alleen een fair en duurzaam assortiment, maar ook hele fijne service. Wat denk je hiervan?

  • Voor 17 uur besteld, morgen in huis.
  • Bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.
  • Maar liefst 30 dagen bedenktijd.
  • Gratis retourneren.

Yogakledingonline.nl is ook te vinden op Facebook! Zo blijf je meteen op de hoogte van nieuwe producten, gave winacties en de sale! Houd je van mooie plaatjes? Uiteraard is Yogakledingonline.nl ook te vinden op Instagram. Zo blijf je van alle kanten lekker up to date!

Namasté

Let jij al op duurzaamheid bij het shoppen van jouw yogakleding of sportkleding?

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

Photo credits: Luna Vandoorne via Shutterstock
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Yogakledingonline.nl. Lees hier mijn disclaimer.

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This