Better Event 2015 + winactie


A happy, healthy and green lifestyle is hot and happening! Dat bewijst Better Event 2015 met dit unieke concept. Het nieuwe & duurzame Amtrium gebouw van de Rai staat aankomend weekend in het teken van echt gezond eten en leven.

Create healthy habits, not restrictions!

Amber Albarda & friends

De drijvende kracht achter Better Event is Amber Albarda, auteur van succesvolle boeken over de rol van voeding op onze gezondheid.

We bestaan letterlijk uit wat we eten, drinken en smeren en ik heb nooit begrepen waarom er zo laconiek met onze gezondheid om wordt gegaan. Ik wil bezoekers heel graag laten zien dat er heerlijke en goede producten zijn die je kunnen ondersteunen in je gezondheid. – Amber Albarda

covers boeken

Kennis, informatie & inspiratie

Het idee achter Better Event is om kennis en informatie te delen en inspiratie te geven. Daarom vinden er naast lezingen van onder andere Jesse van der Velde, Richard de Leth en Ralph Moorman ook nog yoga- en sportsessies plaats en kunnen de bezoekers gebruik maken van de kennis van de experts middels de vragenuurtjes. De ‘Gezonde Schrijvers Lunch’ maakt het programma compleet.

Better Event laat de bezoeker bovendien kennis maken met hoogstaande merken en producten. Wat denk je van Royal Green, Amanprana Food, VitaminStore, Madara Organic Skincare, Superfood.nl en Friska?

Food Festival 2.0

Ook de catering en versnaperingen die je op de Better evenementen krijgt zitten goed in elkaar. Geen geraffineerde suiker, ongefermenteerde soja, tarwe, koemelk, smaakversterkers of andere onnodige toevoegingen, maar alleen zuivere ingrediënten en producten van goede bronnen.

Kortom, een nauwkeurige selectie van de beste merken, producten en diensten op het gebied van voeding, (huid)verzorging, beauty, beweging en gezondheid waar je als bezoeker op kunt vertrouwen.

Je kunt ervan uitgaan dat wij de selectie voor je hebben gemaakt en je alles wat je bij ons vindt met een gerust hart kunt eten, smeren, doen, kopen, gebruiken en mee naar huis kunt nemen naar de rest van de familie. – Amber Albarda

Winactie (gesloten)

Dit event mag je natuurlijk niet missen! Daarom geef ik in samenwerking met Better Event 5 keer 2 kaarten weg!

Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder in een reactie weten met wie jij aankomend weekend naar het Better Event wilt komen.

Donderdag 21 mei maak ik de winnaars bekend. Let op: dit event is aankomend weekend al. Wees er dus zeker van dat je een van beide dagen kunt komen. Succes!

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Veel plezier dit weekend!


27 reacties

 • Danielle schreef:

  zou graag met mijn lieve zussie willen gaan, we kunnen alle tips goed gebruiken voor een goed en gezond leven!

  • Lesley van Rooijen schreef:

   Ik heb begin maart van dit jaar mijn eetgedrag totaal omgegooid. Ben 30 dagen suikervrij gaan eten en doe dit nu nog steeds. Ik ben heel benieuwd naar alles wat ik zou tegenkomen op dit ‘Better Event’ en laat mij heel graag inspireren want dat kan ik heel goed gebruiken!

 • danique schreef:

  Ik zou graag met mn vriend erheen willen gaan. Hij stond van t weekend op de weegschaal en dacht er moeten toch wel wat kilos af voor de vakantie. Hij is gek op al mij gezonde bakseks maar wat extra informatie en inspirayie kan ik wel gebeuiken! Liefa Danique

 • Els schreef:

  Ik ga er heel graag op zondag naar toe, samen met mijn vriendin Karin.
  Samen maakten we de switch naar een gezondere leefstijl en dan is dit event iets wat we eigenlijk niet mogen missen, toch?!

 • Eefke Schleepen schreef:

  Ik zou heel graag met mijn moeder samen willen gaan, omdat wij altijd heel healthy eten vanwege onze voedselallergiëen met veel tips, tricks & recepten van jullie!

 • Angela schreef:

  Wat leuk. Zou graag gaan met mijn man. Hij is afgelopen twee jaar 30 kilo afgevallen met gezond eten en sporten. Nu maakt hij de heerlijkste eerlijkste gerechten klaar voor ons gezin en de vrienden die graag komen eten.
  Zelf ben ik op zoek naar een sport die bij mij zou passen. Yoga of fitness. Dat kan ik dan mooi uitzoeken tijdens dit event.
  Groetjes Angela

 • Rianne schreef:

  Een kaartje voor het Better Event…. let’s get better! Omdat ik kwa gezondheid alleen nog maar ‘better’ wil 🙂

 • Marianne Knetemann schreef:

  Ooòoh hier wil ik heen , lijkt me geweldig, naar Better event .Amber zien en lezingen bijwonen .Heb al haar boeken en lijkt me super om haar in lavende lijven te ontmoeten

 • Mary-Ann schreef:

  Ik zou mijn zusje Michelle meevragen. Zij is al zo lang bezig met gezond eten en te zoeken naar wat voor haar werkt, hetgeen toch elke keer weer een grote worsteling blijkt te zijn. Maar door haar positieve insteek en nooit aflatende aanhoudersmentaliteit, gelardeerd met een goede dosis humor en zelfspot, weet ze allen in haar omgeving er mee te raken. Zo ben ik ook in aanraking gekomen met de boeken van Amber en weet mijn familie inmiddels ook alles van amandelmelk met quinoa, havermoutkoekjes zonder suiker etc. Nieuwe inzichten en verse inspiratie is natuurlijk altijd welkom.

 • Inge schreef:

  Graag ga ik naar het Better Event
  want ik word graag met alles rondom gezond leven en eten bekend.
  Ik ben een drukke, sportieve meid
  en besteed graag tijd
  aan gezonde voeding en goede gezondheid!

 • esmeralda termaten schreef:

  Ik als diabeet zou heel graag nog meer weten over een goede en gezonde levensstijl. Maar bovendien om het eten leuk en lekker te houden en niet als een straf. En het zou heerlijk zijn dat voordat ik zondagavond moet gaan werken even mag genieten. Iemand die met me mee wil….vast niet genoeg aan twee kaarten dan 😉

 • Aline schreef:

  Ik zou het superleuk vinden om met mijn vriendin (die mij stimuleerde om anders te gaan eten) naar het event te gaan. Ik heb een maand of drie mijn leef- en eetpatroon omgegooid omdat ik mijn luchtweg problemen zó zat was. Het gaat zo goed nu dat ik heel gemotiveerd ben om er nog veel meer uit te halen! Kom maar op met al die inspiratie!

 • brigitte schreef:

  Ik zou erg graag met mijn moeder gaan. Zij zorgt ervoor dat ik niet doorsla in mijn gezonde eten maar steunt me ook in mn nieuwe gezonde leefstijl en is zo trots op me. Dus er is niemand met wie ik dit beter kan doen. Of liever wil doen.

 • Megan schreef:

  Dat zou een gezellig moeder-dochter dagje worden waarop we ons storten in de wereld van gezond eten en leven!

 • teha schreef:

  Wat leuk, ik wil graag samen met mijn man.We zijn allebei al twee jaar bezig met gezond eten, bewegen en op suiker letten.
  Ik heb ook de boeken van Amber Albeda gelezen.

 • Nadine Ammeraal schreef:

  Zo leuk! Ik heb al eerder 2 kaarten proberen te winnen voor dit evenement maar dat is helaas niet gelukt 🙁 Ik ben al een tijd lang bezig met gezond eten en sporten en ben al een aantal kilo’s kwijt. Dit had ik niet gekund zonder mijn allerliefste mama. Ik zou haar dan ook graag willen meenemen naar Better event om samen een gezellig dagje op stap te gaan en genieten van alle lekkere/leuke gezonde dingen die aanwezig zijn op Better Event !

  Groetjes Nadine

 • Nicole schreef:

  Ik zou heel graag met een vriendin van mij willen gaan. Sinds we beide bezig zijn om beter voor ons lichaam te zorgen, hebben we zoveel meer contact, echt heel leuk. Dit zou een super leuk uitje voor ons worden waarbij we ook nog eens veel kunnen leren om beter te worden in alles, hihi

 • Nadine Ammeraal schreef:

  Zo leuk!
  Ik heb al eerder 2 kaarten proberen te winnen voor dit evenement maar dat is helaas niet gelukt 🙁 Ik ben al een tijd lang bezig met gezond eten en sporten en ben al een aantal kilo’s kwijt. Dit had ik niet gekund zonder mijn allerliefste mama. Ik zou haar dan ook graag willen meenemen naar Better event om samen een gezellig dagje op stap te gaan en genieten van alle lekkere/leuke gezonde dingen die aanwezig zijn op Better Event !

  Groetjes Nadine

 • natalie van de griend schreef:

  Dat is nou eens, samen met mijn beste vriendin, een gezellig dagje.

 • Eveline schreef:

  Leuke actie, ik doe mee! Ik zou graag samen met mijn moeder naar de beurs gaan, zij houdt net zo veel van lekker en gezond eten en leven als ik:)

 • Christianne schreef:

  Een verantwoorde dag uit. Wie wil dat nou niet!
  Kom maar op met die kaarten 😉

 • Maaike schreef:

  Ik zou graag met mijn vriend gaan.We willen goed voor onze 8 kinderen die in ons gezinshuis wonen zorgen. en natuurlijk goed voor onszelf. Zo’n dag geeft veel inspiratie om op een goede manier op weg te gaan!

 • iris schreef:

  Met mijn vriend! 🙂

 • Melina schreef:

  ik zou graag met m’n zusje gaan. ik eet al ruim een jaar gezonder nadat ik een boek van Amber had gelezen. door mijn enthoussiasme begint m’n zusje ook gezonder te leven. inspiratie en nieuwe informatie is altijd welkom 🙂

 • Marga schreef:

  Ik ❤️ van alles wat over verantwoorde voeding en lekker eten gaat. En het lijkt me een om hier samen met mijn zus naar toe te gaan.
  Finger crossed 😉

 • Monique schreef:

  Zou graag met mijn vriend er naar toe gaan! 🙂

 • Monique schreef:

  Zou graag met mijn vriend er naar toe gaan! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *