De vegan smaken van Ben & Jerry’s zijn in Nederland!

De vegan smaken van Ben & Jerry's zijn in Nederland

Mirjam Blanken

25 januari 2018


De vegan smaken van Ben & Jerry’s zijn in Nederland!

Save the date! Want aankomende dinsdag, op 30 januari om precies te zijn, liggen de nieuwe vegan smaken van Ben & Jerry’s in de schappen bij Albert Heijn in grotere steden. We hebben er even op moeten wachten, maar dit is natuurlijk goed nieuws voor alle ijsliefhebbers die om welke reden dan ook geen zuivel eten. Perfect voor veganisten, of bij een koemelkallergie of lactose-intolerantie dus. En eerlijk is eerlijk, al jarenlang moet ik toekijken hoe zoonlief geniet van een pint Ben & Jerry’s. Hoog tijd om mijn eigen ice cream cravings te stillen dus.

  • Fairtrade gecertificeerd
  • Gemaakt met amandelmelk
  • Gecertificeerd vegan door vegan action

Heb je trouwens het zuivelvrije recept voor de Ben & Jerry’s cheesecake al gespot?

De vegan smaken van Ben & Jerry's zijn in Nederland

Alles wat je van Ben & Jerry’s gewend bent… Behalve de koe!

“Onze fans hebben ons uitgedaagd om zuivelvrij ijs te maken en dat hebben we gedaan. Maar een Non-Dairy smaak creëren die aan de funky & chunky verwachtingen van onze fans voldeed, was nogal een uitdaging,” zegt Ben & Jerry’s Flavour Guru, Eric Fredette. “Het heeft ons maanden gekost om alleen de amandel basis al goed te krijgen, voordat we ook maar konden beginnen aan de chunks. Maar, vol genoegen kunnen we bevestigen dat het lange wachten bijna voorbij is!

Chunks? Check! Swirls? Check! Non-Dairy? Check.

Chocolate Fudge Brownie

Onweerstaanbaar lekker Non- Dairy chocolade ijs op basis van amandelmelk met fudgy brownies. Onze brownies komen uit de Greyston Bakery in Yonkers, New York, waar het bakken van brownies sinds 1988 deel uitmaakt van hun missie om banen & trainingen aan te bieden aan mensen met een laag inkomen, ongeacht hun achtergrond en (werk-)verleden. Deze heerlijke smaak, bevat Greyston’s vegan brownies, welke net zo lekker & fudgy zijn als altijd.

Chunky Monkey

Een heerlijke smaak, die lijkt op onze klassieke Chunky Monkey… alleen dan zonder melk van onze koeien, maar amandelmelk. Non-Dairy bananen ijs met choco chunks & walnoten – you’ll go bananas!

De nieuwe Ben & Jerry’s Non-Dairy familie, is vanaf volgende 30 januari verkrijgbaar. Check voor de exacte locaties de Non-Dairy store locator op de website van Ben & Jerry’s.

Enjoy!

Voor welke smaak ren/fiets/rijd jij aankomende dinsdag naar de Appie?

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

1 Reactie

  1. A. Balk

    Chocolate Fudge Brownie ?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This