Albert Heijn breidt glutenvrije eigen merk producten uit!


Albert Heijn breidt glutenvrije eigen merk producten uit!

En dat was met name genieten voor zoonlief! Afgelopen week ontving ik namelijk een aantal van de nieuwe glutenvrije producten van Albert Heijn eigen merk. And guess what? De glutenvrije oreo’s werden vliegensvlug gespot en vervolgens achterover gedrukt door de mannen hier in huis. Deze glutenvrije koekjes zijn dus alvast goedgekeurd. Gelukkig bleef er genoeg lekkers te testen over.

Betaalbare producten

Wist jij dat de markt van glutenvrije producten jaarlijks met 20 procent toeneemt? Niet alleen mensen met glutonintolerantie vragen om deze producten, maar ook mensen die kiezen voor glutenvrij vanuit een bewuste leefstijl. Albert Heijn springt dus mooi in op de vraag naar betaalbare, glutenvrije producten.

Vanaf nu vind je in het glutenvrije schap dus ook het eigen merk assortiment ‘Vrij van Gluten’. Er zijn 25 nieuwe glutenvrije producten ontwikkeld. Naast de overheerlijke glutenvrije oreo’s vind je ook glutenvrije stroopwafels, zadencrackers, pasta’s, broodmixen en bakmixen in het assortiment. Groot pluspunt? De producten zijn betaalbaar! Zo kost een pakje speculaas € 1,79 en betaal je voor glutenvrije lasagnebladen € 2,49. De glutenvrije havermout (waarmee ik deze heerlijke appeltaart bakte) kost trouwens € 1,99.

Herkenbare verpakking

De producten zijn stuk voor stuk in een nieuw jasje gestoken en herkenbaar aan het ‘Vrij van Gluten’ label. Alle producten staan bij elkaar in het houdbare schap met bewuste en feel good producten. Daarnaast blijft Albert Heijn ook andere glutenvrije merken aanbieden. Deze zijn herkenbaar aan een speciaal glutenvrij logo op de verpakking.

Enjoy!

Ik ga de komende tijd de producten eens proberen. Heb jij een van de producten al geproefd? Wat vond je ervan?

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *