JUIZ~S detox sapkuren

JUIZ~S detox sapkuren

Mirjam Blanken

30 juni 2015


JUIZ~S detox sapkuren

Met  een JUIZ~S detox sapkuur help je je lichaam een handje met het opruimen van al die toxische stoffen zodat je er weer boordevol energie tegen aan kan! Al eerder schreef ik over mijn visie op detoxen. De blog ‘To detox or not to detox’ kun je hier lezen.

Naast de tips in deze blog is het belangrijk is dat je zorgt voor een uitgebalanceerd programma waarin de ingrediënten van de sappen er voor zorgen dat je de juiste voedingswaarden binnen krijgt zodat je het maximale resultaat uit je detox sapkuur haalt.

JUIZ~S All Day

Bij de Juizs all Day detox sapkuur sluit je de dag af met een toetje, een rauwe notenmelk. Noten zijn een gezonde eiwittenbron en eiwitten zijn de primaire voedingsbron voor je spieren. Zo hoeft je niet bang te zijn voor het verbranden van je spieren tijdens de detox sapkuur. Intensief sporten tijdens de detox is echter niet aan te raden. Yoga, wandelen en licht sporten is een betere optie.

JUIZ~S detox sapkuren

JUIZ~S detox sapkuren

Ik volgde een driedaagse detox sapkuur van JUIZ~S. JUIZ~S staat voor Healthy, Fun & Inspiring. De cold pressed juices van JUIZ~S zijn koud geperst en hebben veel meer vitaminen, mineralen en enzymen dan traditioneel sap. De sappen worden niet verhit, gepasteuriseerd en er worden geen conserveringsmiddelen gebruikt.

Na het persen worden de sappen binnen 2 uur shock frozen. Dit betekent dat de sappen zo snel mogelijk naar een temperatuur van -22 graden gebracht worden. Hierdoor behouden de sappen alle vitaminen, mineralen en enzymen.

De sappen worden diepgevroren geleverd.  JUIZ~S bezorgt op zaterdag tussen 09:00-14:00 en op woensdag van 17:00-22:00. Heel fijn, je krijgt een tijdstip waarop bezorgd wordt, dus je hoeft niet thuis te blijven. Voordat je met je detox begint haal je de sappen 24 uur van te voren uit de vriezer om te ontdooien. Hierna zijn de sappen 2-3 dagen houdbaar in de koelkast.

eatpurelove

Driedaagse detox sapkuur

Afbouwen
Een goed begin is een halve detox! De afbouwdagen zijn belangrijk om je lichaam vast te laten wennen aan het niet eten. Op de website van JUIZ~S vind je heel veel informatie in de vorm van e-books om je detox zo makkelijk en lekker mogelijk te maken.

Dag 1

Off we go! Ik start met een glas citroenwater. De rest van de dag gaan de liquid salads er goed in.

09.00 – Liquid Salad Spinach
11.00 – Liquid Salad Basil
13.00 – Liquid Salad Beetroot (favorietje)
15.30 – Liquid Salad Carrot
18.30 – Veggie Soup
20.00 – Nut Milk (met stiekem een snufje kaneel)

Tussendoor drink ik veel infused water. Per dag levert JUIZ~S ook nog een detox water. Infused water is een fijne afwisseling! Water drinken is tijdens je detox belangrijk om je lichaam te ondersteunen met het afvoeren van de afvalstoffen.

eatpurelove

Dag 2

Ik heb deze week een ‘ik zit aan mijn laptop vastgeplakt’ week. Perfect dus om te starten met de detox. Voor mij geen afwas en lange kooksessies. Ik sta alleen in de keuken om mijn sapje uit de koelkast te pakken of een bak thee te maken.

Intensief sporten tijdens een detox is overigens geen goed plan. Yoga wel! Vanavond staat er een workshop yoga nidra op het programma. Yoga Nidra ontspant fysieke, mentale en emotionele stress of onrust. Perfect timing dus.

eatpurelove

Dag 3

Ik wil KAUWEN! Echt, de laatste dag (iets met laatste loodjes enzo) heb ik zo’n behoefte om ergens mijn tanden in te zetten. En dan merk ik ineens een hele grote plus van JUIZ~S. Ik mail met wat vragen over de kuur, vermeldt mijn knaagdierenprobleem en ik krijg binnen een uur een mailtje terug met wat tips.

Opbouwen

De opbouwfase is minstens zo belangrijk als de afbouwfase. Je lichaam moet weer wennen aan vast eten, dus een biefstukje of frietje met is geen goed idee. Trouwens, de kans dat je zin hebt in een cheat meal is heel erg klein. Je voelt je zo opgeruimd, dat je grijpt naar een healthy salad.

‘By cleansing your body on a regular basis and eliminating as many toxins as possible from your environment, your body can begin to heal itself, prevent disease, and become stronger and more resilient than you ever dreamed possible!

Ik maakte ’s ochtends deze Mojito Smoothie uit het ebook van JUIZ~S.

1/2 kopje verse basilicum
1 komkommer
het sap van een halve limoen
1 appel

Ondanks mijn healthy lifestyle merk ik duidelijk verschil in energiepeil met voor de kuur. Ik voel me uitgeruster en helderder. Voor mij een reden om mijn slowjuicer vaker te gaan gebruiken. Hoppa, meer groenten (en fruit) erin.

Kortingscode

Gun jij jezelf ook zo’n fijne kickstart de zomer in?

Ik heb speciaal voor de lezers van Eat.Pure.Love een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op de vijfdaagse en zesdaagse detox sapkuren. Dit geldt voor zowel de JUIZ~S All Day en JUIZ~S Till Dinner en komt nog eens bovenop de lanceringskorting! Korting op korting dus. Bovendien wordt je detox pakket tot 31 juli gratis thuisbezorgd!
De kortingcode is #eatpurelove en is tot 31-08-2015 geldig.

Gokje wagen? (winactie gesloten)

Ik geef namelijk ook een driedaagse detox weg!

Wat moet je hiervoor doen?

1. Laat hieronder een leuke reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.
2. Klik even op de vind ik leuk buttons onderaan de blog (vind ik lief).
3. Houdt zaterdag 4 juli je mailbox en de website in de gaten, want dan maak ik de winnaar bekend.

Volg JUIZ~S ook op Facebook en Instagram. #juizseverydamnday

Annemarie is de winnares van de driedaagse detox. Gefeliciteerd!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Juizs

Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

46 Reacties

 1. Selma

  Owwww dit zou ik super graag willen winnen ! Ben nu op vakantie en kom zondag terug, na 18 dagen vakantiefood en de nodige alcoholtjes kn mijn lijf wel een detox gebruiken. Meteen weer ‘back on track’
  Ik hoop dus dat ik een van de gelukkigen ben

  Antwoord
 2. Marisa

  Ik heb een paar hele leuke pittige jaren gehad met twee klein mannetjes met heel weinig tijd voor mezelf. Nu heb ik met mijn partner afgesproken dat ik in augustus 3 dagen voor mezelf zou nemen waarin ik even lekker naar de sauna ga een massage neem om even lekker tot rust te komen en hoe leuk zou het zijn als ik bij al dat genieten een heerlijke detox kuur zou doen. Heerlijk lijkt me dat heb er echt heel veel zin in.

  Antwoord
 3. Ingrid Frowijn

  Zou dit zó graag willen winnen! Ben nu 4 maanden gestopt met roken, sport nu elke dag en eet gezond. Helaas lukt het me niet om af te vallen en om van alle gifstoffen af te komen. Zou heeeel graag een detox kuur doen om een nieuwe start te maken en daarna hopelijk wat kilo’s lichter te kunnen worden door door te gaan met sporten en gezond eten. Mag ik deze kans, please??? 🙂

  Antwoord
 4. Davida

  Dat lijkt me wel wat! Lekker fit en slank de zomer in! ❤️

  Antwoord
 5. Celine

  Sinds ik verhuisd ben naar Frankrijk besef ik pas hoe healthy we in Nederland bezig zijn. Ik blijf graag op de hoogte en vind het dan ook erg fijn als er weer een Eat.Pure.Love nieuwsbrief in mijn inbox verschijnt, zoals nu ook weer een super topic!
  In augustus ben ik weer even twee weekjes in Nederland, hopelijk staan er detoxsapjes op me te wachten…

  Antwoord
 6. Mary-Ann Schenk

  Na jarenlang jojoën qua gewicht, ben ik enkele maanden geleden begonnen met geraffineerde suikers uit mijn eten te weren. Dit heeft tot gevolg dat je veel etiketten leest. Ik ben behoorlijk geschrokken van de rotzooi die fabrikanten in hun producten stoppen en die wij, nietsvermoedende consumenten, maar gewoon naar binnen stouwen. Het gewicht gaat inmiddels langzaam de goede kant op, maar een detox zou prima passen in mijn nieuwe eetwijze, om die ongetwijfeld opgehoopte rotzooi eens uit mijn lijf te verwijderen.

  Antwoord
 7. Katelijne

  Zoveel stress van het studeren en daarbij af en toe slecht eten. Middenin een verhuizing: ik kan wel wat rust en reinheid gebruiken! Ik ben heel erg benieuwd wat een sappendetox kan doen en hoe ik mij erna zal voelen!

  Antwoord
 8. Miranda

  Ohhh dat lijkt me wel wat! Ben al een tijdje meer bezig met gezond eten en sporten, dit zou een mooie aanvulling zijn.

  Antwoord
 9. Neeltje

  Ik was juist op zoek naar een goede manier om eens een dagje te vasten toen jouw blog voorbij kwam. Ik dacht aan een dag met thee en misschien wat sap, maar na jouw verhaal over detoxen en dit pakket van JUIZ~S zou ik het heel graag willen uitproberen!
  Na een half jaar verbouwen en dit weekend verhuizen kijk ik er naar uit om mijn lichaam weer wat bij te laten komen!

  Antwoord
 10. Suzan

  Ik wil al heel lang een detox kuur gaan volgen, om mijn lichaam helemaal te gaan reinigen maar ik ‘durf’ niet zo goed. Meer omdat ik niet zo goed weet hoe ik dit moet aanpakken. Dit pakket is een mooie hulpmiddel om mij er bij te helpen en er eens voor te gaan. Door gezonde voeding zit ik al heerlijk in mijn vel, maar ik zou ook eens graag mijn huid een goede boost willen geven.

  Antwoord
 11. Monique

  Oh wow, dat zou een superstart zijn van mijn vakantie. Heerlijk opgeruimd genieten van de tijd met mijn kinderen!

  Antwoord
 12. Bernie

  Nog nooit gedaan, maar lijkt mij hoogste tijd!

  Antwoord
 13. Yvonne

  Ik heb er geen heel verhaal bij, maar wil wel de boel even opschonen.

  Antwoord
 14. Sandra van Ham

  Vandaag mijn laatste werkdag gehad dus mooi de tijd voor een detox van lichaam en geest :-).

  Antwoord
 15. kaatje

  Ben al twee jaar bezig uit te zoeken waar ik nu zo een last van heb. Weet nu dat ik bepaalde voedingsstoffen niet kan hebben. En toch is er soms de verleiding…het is fijn om eens niet na te hoeven denken wat ik vandaag kan of mag eten maar vooruit bepaald waarbij ook nog een reiniging van het lichaam als bonus zou krijgen….lijkt me heeeel erg fijn

  Antwoord
 16. Marloes

  Ook ik ben niet razend enthousiast over ‘detoxen’ en rigoureus voor langere tijd enkel en alleen sapjes drinken, maar een paar dagen lief zijn voor je lijf door het te voorzien van extra voedingsstoffen om zo afvalstoffen gemakkelijker af te voeren; dat klinkt goed! Dit pakket lijkt me uitgebalanceerd en weldoordacht, dus ik zou het graag eens proberen en ben benieuwd of ik me dan ook nog fitter en energieker zal voelen!

  Antwoord
 17. Suus

  Tja, eigenlijk net als iedereen die reageert, het lijkt me heerlijk om dit eens te proberen en drie dagen is goed te doen…Ik heb al verschillende keren een milde detox gedaan en daar zeker wel het effect van gemerkt (ook op je mindset). Sappen ben ik erg benieuwd naar maar altijd druk met werk. ook nu nog lang geen vakantie maar door die detoxkuur misschien dan toch een paar dagen de focus op je zelf en op gezondheid (lichaam en geest) dat levert dan hopelijk weer even nieuwe energie

  Antwoord
 18. Samantha Louman

  Dit zou een mooie kickstart zijn voor mijn zomer. Ik heb onlangs een aantal sessies gehad met een voedingsdeskundige waardoor ik nu gezonder eet dan voorheen, maar ik ben er nog lang niet. Om goed door te pakken zou ik graag zo’n detox willen invoeren. En hoe makkelijk is het dat je de flesjes zo uit de koelkast pakt ipv deze zelf klaar te maken. Het lijkt mij ideaal! 🙂

  Antwoord
 19. Martine

  Ik heb geen verhaal, maar ff detoxen lijkt me gewoon een goed plan voor mijn lijf:-)

  Antwoord
 20. Carla

  Ben zo benieuwd of ik dit kan en ook een verschil merk!

  Antwoord
 21. Nicole

  Kom maar op met die detox!!! Ik ga de uitdaging aan

  Antwoord
 22. Kimberly Mast

  Waaauw, dat lijkt me nou eens eens een goed idee!! Ben ook volop bezig met gezond eten en goed voor mezelf te zorgen dus dit lijkt me ook een prima oplossing. Thanks voor de tip en ik hoop dat de kuur win!!!

  Antwoord
 23. Melissa

  Dit klinkt erg spannend! Vooral omdat ik nu (door een rugblessure) even af moet wijken van mijn trainingsschema :(. Dus tijd genoeg voor een detox :D! Elk nadeel heeft zijn voordeel zullen we maar zeggen!

  Antwoord
 24. Sanne

  Ik ben druk bezig om op een gezonde manier voor mijn lijf te zorgen. Ik voel het verschil. Dit klinkt als een top aanvulling hierop!!!

  Antwoord
 25. Wendy

  Ik twijfel al zo lang om een keer een sap detox te doen! Deze blog is superleuk geschreven en vond de tip om een glas notenmelk te drinken aan het eind vd dag ook heel handig. Lijkt me super om dit te winnen en er dan toch maar eens een keer voor te gaan. Ff paar daagjes detoxen en ontgiften van suikers en weer heerlijk in mn vel lijkt me wel wat!!

  Antwoord
 26. Jil

  Heeul graag! Altijd al eens willen proberen!

  Antwoord
 27. marijksels

  Wauw, graag!!! Hier mag wel even flink de bezem door m’n lijf!

  Antwoord
 28. Angela

  Zou dit wel graag willen ervaren 🙂

  Antwoord
 29. Jos

  Ik wil eingelijk al lang een keer een sap detox doen. Lijkt me super om dit te winnen en er dan toch maar eens echt voor te gaan. Lekker detoxen en ontgiften en weer heerlijk in mijn vel zitten!

  Antwoord
 30. Arline

  Jaaa, ik wil graag de 3daagse detox winnen. Ik ben erg benieuwd naar de producten van Juizs!!

  Antwoord
 31. Mariët

  Jajaaaa! ik wil het altijd al graag een keer proberen, maar moet net even een zetje in mijn rug krijgen. Ben heel benieuwd hoe het is!

  Antwoord
 32. Malou swinkels

  Ohh wat leuk!! Graag zou ik een detox willen winnen om het te proberen. dit wil ik voornamelijk omdat ik snel moe ben en slecht slaap. Wie weet helpt het me en kom ik weer terug met veel power en goede nachtrust.

  Even lekker alles opruimen en weer schoon en healthy beginnen

  Antwoord
 33. Carla van Kleef

  Hoi,
  Ik wil heeeeel graag! Probeer zo gezond mogelijk te eten, maar dat lukte de laatste tijd niet en voel me nu even niet zo gezond. Heb geprobeerd om een afspraak bij je te maken, maar dat lukt nog niet echt. Misschien een leuke nieuwe start? Hope so!

  Antwoord
 34. danielle

  Ow deze detox kan ik echt heel goed gebruiken…. ik heb al vaak een detox willen proberen maar is nog niet gelukt… ik hoop zo dat ik deze 3-daagse detox mag proberen…. fingers crossed !!!

  Antwoord
 35. danielle

  Ow deze detox kan ik echt heel goed gebruiken. ik heb al vaak een detox willen proberen maar is nog niet gelukt!! ik hoop zo dat ik deze 3-daagse detox mag proberen…. fingers crossed !!!

  Antwoord
 36. Kelly

  JA, ik wil!!!! Detoxen met sappen lijkt me heerlijk. Vooral met de gezonde sappen! Ik hou van fruit en ook van groente, heb het alleen altijd zo druk om maar elke dag een gezonde salade te maken ofzo. Dit zou een goede start voor mij zijn. Nog een paar zwangerschapskilootjes te verliezen. Maar een gezond, mooi lichaam is het belangrijkste.

  Antwoord
 37. Annemarie

  Ben al tijd goed bezig met een nieuwe life styl (gezond, vers en verantwoord eten, dagelijks sporten, koud douchen en mediteren ect.). Maar sinds een maandje wat terugval met name in de avond (snoepen).
  Detoxen zal helpen om weer een schoon en vrij te worden van de geraffineerde suiker verslaving en een boost om weer door te zetten industriële producten te bannen.

  Antwoord
 38. Yanaika Louis

  Detoxen komt regelmatig even in m’n op, maar verdwijnt door het alledaagse leven dan ook helaas weer vaak naar de achtergrond.
  Super leuk om je blog te lezen en inspirerend om het nu dan eens ÉCHT te doen.
  Vorige week een flinke spiegel dagelijks voor gekregen, niet helemaal happy met wat eigenschappen van mezelf en besloten om daar eens echt verandering in te brengen. Nieuwe balans zoeken!
  Dus dagelijks nu bezig met een positieve energie meedragen, stretchen, insmeren met kokosolie… Heerlijk en vernieuwend! Dese detox kuur zou een super aanvulling daarop zijn!
  Keep up the good work!

  Antwoord
 39. Monique

  Jahaaa die wil ik wel winnen. Nog even voor de vakantie 3 dagen detox sapjes zodat ik vol energie op vakantie kan. Scheelt enorm veel tijd kant en klaar sapjes ipv zelf boodschappen en sapjes maken. Zeker nu nog zoveel af moet en gedaan moet worden vlak voor de vakantie…

  Antwoord
 40. Elsbeth

  Jaa dit wil ik heel graag winnen! Ik ben net afgestudeerd en altijd zo druk meer geweest dat ik mezelf nu een detox gun.. 10 juli krijg ik mijn bul, wat zou het fantastisch zijn als ik heerlijk fris mijn bul in ontvangst kan nemen en lekker de zomer in kan gaan!

  Antwoord
 41. Elsbeth

  Jaa dit zou ik graag willen winnen! Ik ben net afgestudeerd en al die jaren hiermee druk geweest, dat ik mezelf nu een detox gun.. 10 juli krijg ik mijn diploma en zou het dan helemaal super vinden als ik hier stralend voor de dag kan komen en fit de zomer in kan gaan!

  Antwoord
 42. bianca

  Ben hartstikke benieuwd!

  Antwoord
 43. Heleen

  Heeee, ik vind de vind-ik-leuk-knop niet 🙁 Deze wedstrijd vind ik wel héél leuk! Eind september trouw ik en ondanks het zomer is voel ik me hélemaal niet energiek. Daarom lijkt deze detox me echt i-de-aal voor mij, alleen komen er zoveel extra kosten bij kijken voor België, what a shame 🙁 Zou dus heel fijn zijn om te winnen!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Social media buttons staan onderaan de blog. Niet te missen 😉

   Antwoord
 44. Marscha

  Tja, dan lees je de reacties met goede redenen en vraag je ik me af of het nog wel zin heeft om te reageren. Ik heb geen goed verhaal waarom ik dit wil, de reden is dat ik graag zou willen ervaren wat een detox voor gevoel geeft en dat heeft denk ik iedereen.
  Maar he, als ik mijn gegevens niet achterlaat weet ik zeker dat ik geen kans maak 😉

  Antwoord
 45. Marisa

  Spannend! Heb al een paar keer gekeken vandaag wie o wie gaat de gelukkige zijn. Ik wacht in spanning genietend van het mooie weer nog even af! Succes allemaal!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This