Marley Spoon Foodbox

Marley Spoon foodbox

Mirjam Blanken

27 juli 2015


Marley Spoon Foodbox

Marley Spoon maakt lekker en gevarieerd koken met verse ingrediënten wel heel gemakkelijk. In deze maaltijdbox vind je naast verse ingrediënten namelijk ook een receptenkaart. In 6 duidelijke stappen wordt met foto’s en tekst uitgelegd hoe je te werk moet gaan. Het water loopt je hierdoor al in de mond voordat je gaat koken.

De chefkoks van Marley Spoon doen hun best om wekelijks inspirerende en smaakvolle recepten te maken, die je bovendien in een handomdraai op tafel zet. Ook in huize Eat.Pure.Love vinden we dit fijn!

Zonder het zoeken naar recepten en de stress van het boodschappen doen heb je ineens tijd om iets anders te koken, zonder dat het veel moeite kost.

Founders

Marley Spoon is in de lente van  2014 opgericht in Berlijn door de ondernemers Fabian Siegel en Till Neatby.
Na een succesvolle start besloten de 2 jonge ondernemers uit te breiden naar Nederland en Groot-Brittannië.

Fabian-Siegel-Till-Neatby-Marley-Spoon

Lokaal

De ingrediënten komen van lokale leveranciers zoals de authentieke boerderij Lindenhoff in Baambrugge, vers vishandel Jan van As en meester poelier Pieter van Meel in Amsterdam. Door dit korte lijntje zijn de ingrediënten die je ontvangt verser en sneller in jouw keuken! Letterlijk in je keuken, want Marley Spoon levert de foodbox namelijk bij jou thuis. Duurzaam voordeeltje: de verpakkingen kunnen gerecycled worden, zelfs het verpakkingstape is op basis van papier.

marley spoon foodbox

Give it a try + kortingscode

Iedere week kun je kiezen wat je wilt gaan koken. Er is ruime keuze uit 7 gerechten. Vlees, vis, vegetarisch, een gerecht uit de wereldkeuken of een old school bbq gerecht? Het kan allemaal.

De porties zijn royaal, waardoor ik hier een dag later bij de lunch nog heb kunnen genieten van de samaso’s met kokoschutney. Het recept kun je hier vinden.

Via de website kun je je gemakkelijk aanmelden. Marley Spoon werkt met een flexibel abonnement, dus geen gedoe als je op vakantie gaat of door andere omstandigheden een keertje wilt overslaan. Je abonnement opzeggen? Geen probleem! En nog een fijne, de foodbox wordt gratis thuisbezorgd op woensdag of zaterdag. Net wat jou uitkomt.

Voor een gezin met 4 personen kun je 3 maaltijden bestellen. Je betaalt dan 59,40 euro. Kleine rekensom maakt dat je per maaltijd dus voor 20 euro kunt genieten van een restaurant waardig gerecht.

Met de kortingscode MARLEYEATPURELOVE krijg je 20 euro korting op je eerste foodbox! 

Enjoy!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This