Online groentesapjes bestellen? – Frecious Slow Juice

Mirjam Blanken

29 januari 2014


Online groentesapjes bestellen

Dit wilde ik wel eens proberen! Sapjes geleverd tot aan de voordeur. Tsja, gemak dient nu eenmaal de mens. Van Frecious Slow Juice mocht ik een aantal sapjes uit proberen.

De sapjes zijn voor Nederlandse begrippen toch echt uniek. Deze groentesapjes zijn gemaakt met een slowjuicer en 100% biologisch. Een slowjuicer heeft niet ieder huishouden staan, dus ideaal die slowjuicesap van Frecious. De sapjes worden ingevroren geleverd, of het dan nog een versproduct te noemen is? Zelf een sapje fabriceren staat voor mij met stip op 1, maar de sapjes van Frecious volgen zeker als goede tweede.

Ingrediënten en smaak

Vergeet de jus d’orange of appelsap, deze sapjes bevatten groente en fruit in gewaagde combi’s. Neem bijvoorbeeld de Heart Beat met appel, biet, peer, komkommer, zoete bataat, pastinaak, citroen en basilicum. In totaal zijn er vier smaken, waarvan een seizoenssmaak. Aangezien het winter is is nu de boerenkool aan de beurt, afgelopen herfst was dit pompoen.

Duurzaam en verantwoord

Groot pluspunt is de aandacht voor zoveel mogelijk ‘groen’ werken, dat wil zeggen duurzaam en verantwoord. De plastic flesjes zijn van gerecycled PET en BPA-vrij. Daarnaast biedt Frecious een fijne service aan: je kunt de doos met lege flesjes op hun kosten retourneren. En eerlijk is eerlijk, dit is een flinke plus.

Kortom, zeker de moeite waard om eens te proberen. Zeker wanneer je geen slowjuicer in huis hebt en toch vaker wilt genieten van zo’n gezond groentesapje. Kijk ook eens op de website van Frecious Slow Juice voor meer informatie en bestellen.

Enjoy!

Liefs Mirjam

Volg jij eatpurelove al op social media?


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This