Lovechock introduceert romige vegan bars zonder melk!

Mirjam Blanken

2 november 2017


Romige vegan bars zonder melk!

Typische gevalletje van: sounds good, tastes even better! Na het succes van de Mylk Tablets introduceert Lovechock nieuwe bars met een heerlijke hazelnootcrème. Inclusief het romige van melkchocolade, maar zonder de toevoeging van melk. En in combinatie met al het goede van rauwe cacao. De vegan bars zijn er in twee verschillende smaken. Coconut/Nibs: een perfecte match van tropische kokos en crunchy cacaonibs. En de Hazelnut/Matcha: een verrassende combinatie van  knapperige hazelnoten en matcha thee. De Creamy Bars zijn zoals alle Lovechock producten raw, gezoet met kokosbloesemnectar en biologisch. Want dat vind Lovechock gewoon heel logisch!

Lovechock combineert gezondheid, plezier en duurzaamheid op een unieke manier.

Lovechock introduceert romige vegan bars zonder melk

Tropische kokos en magische matcha

Lovechock heeft voor deze twee smaken gekozen, omdat ze ten eerste natuurlijk ontzettend lekker zijn, maar dat is niet alles. De ster ingrediënten van beide Bars hebben ook nog eens heel wat bijzondere eigenschappen. Zo helpt kokos onder andere bij de ondersteuning van het immuunsysteem en een goede werking van de spijsvertering. Matcha is een Japanse groene poederthee die vanwege de speciale manier van verbouwen heel veel antioxidanten bevat. Matcha staat bekend als een echt powerfood dat helpt om je energieker te voelen, alerter te zijn en het concentratievermogen te verbeteren.

Eat the World Happier

Lovechock heeft ervoor gekozen om het logo aan te passen. ‘Eat the World Happier’ is de vernieuwde statement die ook terugkomt in het nieuwe logo. Door Lovechock te consumeren dragen consumenten daadwerkelijk bij aan een blijere wereld.

  • Allereerst eer je je lichaam dankzij de eerlijke ingrediënten in de Lovechock producten die ook beter voor je zijn. Lovechock verwerkt namelijk enkel cacaobonen van zeer hoge kwaliteit uit Ecuador.
  • Daarnaast help je de boeren die de cacao verbouwen. Lovechock betaalt de boeren namelijk eerlijke prijzen en werkt volgens het ‘direct trade’ principe zodat ze duurzame relaties met de boeren kunnen opbouwen.
  • Om de economie in Ecuador te stimuleren wordt de verwerking van de cacaobonen tot cacaopasta in het land van herkomst gedaan.
  • Last but not least beschermt Lovechock moeder aarde dankzij het gebruik van afbreekbare verpakkingen en doordat al hun producten biologisch en veganistisch zijn.

Waarom Raw chocolate?

De Maya’s hebben eeuwen geleden de geheimen van de levensenergie van cacao met de mensheid gedeeld en zij inspireren Lovechock nog steeds om dicht bij de natuur te blijven. Normaalgesproken wordt voor de productie van chocolade de cacao bij hoge temperaturen gebrand en gemalen en gaat er tijdens dit proces veel van de kracht van de cacao verloren. Bij Lovechock is er daarom lange tijd geleden besloten om het anders te doen; de cacaobonen worden niet geroosterd, er wordt zoveel mogelijk cacao gebruikt in alle producten en er is bewust gekozen om de chocolade zo min mogelijk te bewerken. Dit zorgt ervoor dat iedereen de kracht en de liefde van rauwe cacao kan ervaren.

The story behind Lovechock

Lovechock is opgericht  vanuit een passie voor rauwe voeding. Lovechock laat zich vooral inspireren door de kracht van cacao en in het bijzonder de ‘hartverwarmende’ werking van rauwe cacao. Lovechock staat garant voor een bijzondere chocolade ervaring; gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten, verwerkt middels een speciaal beschermende techniek en met de hand gemaakt in een kleine fabriek in de buurt van Amsterdam. Vanwege de ongeroosterde Arriba Nacional cacaobonen die Lovechock gebruikt, wordt al het goede van de cacao behouden.

Lovechock heeft drie verschillende product varianten: Bars, Rocks en Tablets. De vegan bars zijn er in negen smaken; allemaal tjokvol rauwe cacao en gecombineerd met verschillende superfoods. Daarnaast zijn er de Lovechock Rocks; een bijzondere combinatie van fruit, noten & superfoods, omhuld met rauwe chocolade. De Tabletten zijn heel geschikt om te delen en zijn er in zes smaken.

Enjoy!

Welke variant is jouw favoriet?

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This