Glutenvrije amandelpannenkoekjes
Deze pannenkoekjes zijn heerlijk zoet! De boekweit pannenkoekjes vielen niet bij ieder gezinslid in de smaak, deze hebben toch een hele specifieke smaak. Op naar een volgend baksel dus! Het was even uitproberen wanneer het beslag de juiste dikte had. Amandelmeel is erg los, dus grote pannenkoeken maken lukt niet. Drie kleintjes telt ook als een grote, dus bakken maar.
Wat heb je nodig?
voor ongeveer 10 glutenvrije amandelpannenkoekjes
70 gram amandelmeel
200 ml amandelmelk
2 eieren
snufje Himalaya zout
kaneel
banaan
honing
kokosolie
Hoe maak je ze?
- Kluts de eieren en voeg vervolgens het meel, de amandelmelk, het zout en de kaneel (naar smaak) toe.
- Meng nog even goed.
- Bak de pannenkoekjes in de kokosolie.
- Snijd de banaan in hele dunne plakjes en duw ze voorzichtig in het beslag. Dit maakt het omdraaien een stuk makkelijker.
- Heb geduld met omdraaien van de pannenkoekjes in verband met het uit elkaar vallen. Het beslag is echt een stuk losser dan normaal beslag. Oefening baart kunst.
- Heerlijk met wat honing!
Enjoy!
Liefs Mirjam
Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube| Bloglovin’