Glutenvrije granola maak je lekker zelf!
Easy & healthy zijn toch wel de woorden om deze granola te omschrijven. Met dit recept maak je een flinke pot vol en kun je dus even vooruit. Heerlijk met wat kokosyoghurt of gewoon zo om te snacken. Dit recept kun je gebruiken als basisrecept, zo kun je het naar eigen smaak klaarmaken en variëren. Wel zo fijn!
Heb je nog wat meer inspiratie nodig? Deze granola recepten zijn ook erg lekker!
Wat heb je nodig?
1 cup (glutenvrije) havermout
1 cup (glutenvrije) havervlokken
1/2 cup zonnebloempitten
1/2 cup pompoenpitten
1 cup kokos
1 cup noten (ik gebruikte gehakte amandelen)
2 el kaneel
1 cup gedroogde vruchten
3-4 el vloeibare kokosolie
2-4 el ahornsiroop of honing
Zo ga je te werk
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Meng eerst de droge ingredienten met elkaar.
- Snijd het gedroogde fruit eventueel in wat kleinere stukjes.
- Voeg vervolgens de gesmolten kokosolie en de ahornsiroop (of honing) toe.
- Goed mengen. Dit mengsel spreid je in een dunne laag uit over de bakplaat.
- 10-15 Minuutjes de oven in en klaar.
Fijn voordeel: je huis ruikt de rest van de dag heerlijk!
Enjoy!
Liefs Mirjam
Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | Youtube | Bloglovin’
0 reacties