Glutenvrije pasta met cashewnoten en broccoli

Mirjam Blanken

12 augustus 2015


Cherry van Kickstart Your health hield speciaal voor Eat.Pure.Love een eetdagboekje bij. Het recept van de glutenvrije pasta met broccoli mag je niet missen. Jummy in your tummy!

Wat heb je nodig?

voor 1 persoon

20 gram cashewnoten
5 shitake paddenstoelen
1 teentje knoflook
12 broccoli roosjes
2 a 3 eetlepels glutenvrije soya saus
Sap halve limoen
rijstnoodles a 60 gram
10 gram verse koriander

Stoom de broccoli en kook de rijstnoodles volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Rooster de cashewnoten lichtbruin op laag vuur in een pan. Vervolgens leg je de cashewnoten even weg en bak je de paddenstoelen samen met een fijn geperst teentje knoflook gaar.

Wanneer de rijstnoodles en broccoli gaar zijn, voeg je ze aan de bakpan bij de paddenstoelen en hussel je alles door elkaar.

Voeg dan de soya saus, sap van de halve limoen en de gesneden verse koriander toe en hussel nogmaals goed door elkaar.

Schep op een bord en leg de cashewnoten er bovenop. Voilla, een heerlijke glutenvrije pasta met cashewnoten en broccoli, smakelijk eten!

veganistische-pasta-broccoli-cashewnoten-paddenstoelen-koriander

Cherry’s choice:

Bio cashewnoten @Ekoplaza
Shiitake paddenstoelen @Albert Heijn
Bio knoflook @Albert Heijn
Bio broccoli @Albert Heijn
Tamari glutenvrije soya saus @Albert Heijn
Bio limoen @Ekoplaza
Go-Tan Mihoen rice noodles @Albert Heijn
Bio koriander in pot @Albert Heijn

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle KickstartYourHealth tips & tricks? Like dan even de facebookpagina.


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This