Cherry van Kickstart Your health hield speciaal voor Eat.Pure.Love een eetdagboekje bij. Het recept van de glutenvrije pasta met broccoli mag je niet missen. Jummy in your tummy!
Wat heb je nodig?
voor 1 persoon
20 gram cashewnoten
5 shitake paddenstoelen
1 teentje knoflook
12 broccoli roosjes
2 a 3 eetlepels glutenvrije soya saus
Sap halve limoen
rijstnoodles a 60 gram
10 gram verse koriander
Stoom de broccoli en kook de rijstnoodles volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Rooster de cashewnoten lichtbruin op laag vuur in een pan. Vervolgens leg je de cashewnoten even weg en bak je de paddenstoelen samen met een fijn geperst teentje knoflook gaar.
Wanneer de rijstnoodles en broccoli gaar zijn, voeg je ze aan de bakpan bij de paddenstoelen en hussel je alles door elkaar.
Voeg dan de soya saus, sap van de halve limoen en de gesneden verse koriander toe en hussel nogmaals goed door elkaar.
Schep op een bord en leg de cashewnoten er bovenop. Voilla, een heerlijke glutenvrije pasta met cashewnoten en broccoli, smakelijk eten!
Cherry’s choice:
Bio cashewnoten @Ekoplaza
Shiitake paddenstoelen @Albert Heijn
Bio knoflook @Albert Heijn
Bio broccoli @Albert Heijn
Tamari glutenvrije soya saus @Albert Heijn
Bio limoen @Ekoplaza
Go-Tan Mihoen rice noodles @Albert Heijn
Bio koriander in pot @Albert Heijn
Wil je op de hoogte gehouden worden van alle KickstartYourHealth tips & tricks? Like dan even de facebookpagina.
0 reacties