Inspiration

Live, Love & Sparkle
posterwand

Inspiratie: zo geef je jouw interieur een persoonlijk tintje (inclusief Desenio kortingscode)

Door

“A house is made of walls and beams. A home is built with love and dreams.” Deze quote was wel toepasselijk toen ik na het schilderen van mijn woonkamer een 360 graden rondje draaide. Conclusie: helemaal heppiedepeppie met mijn kleurkeuze en inrichting, maar het voelde nog niet helemaal als ‘mijn stekkie’. Nu blijkt uit onderzoek dat wij ons massaal meer thuisvoelen in een huis met een persoonlijke touch. En één van die persoonlijke tintjes heb ik toegevoegd door verschillende posters van Desenio met elkaar te combineren tot een grote posterwand.

digital dinner detox

Digital Dinner Detox: gezelliger tafelen zonder mobiele telefoon

Door

Picture this: een tafel vol met pizzadozen, tien mensen die hiervan aan het smullen zijn en er wordt ondertussen druk geswiped op mobieltjes. Zo zag het avondeten er zo’n beetje uit op zoonlief zijn verjaardag. Nu heeft een gemiddelde tiener er sowieso een handje van om zijn mobiel in een straal van maximaal 50 centimeter bij zich te houden. Want stel je voor dat je iets mist? En eerlijk is eerlijk: in deze setting deden de volwassen personen aan tafel gewoon lekker mee. Hoog tijd voor een digital dinner detox dus!

Health & Beauty

Keep your food, skin & thoughts clean

Fashion & other products

Green is the new black!
yoga legging

Dit is waarom een yoga legging in iedere capsule wardrobe thuishoort!

Door

Wist jij dat als je slim je garderobe samenstelt je eigenlijk genoeg hebt aan 10 outfits in je kledingkast? Denk hierbij aan 37 items die je elk seizoen laat rouleren. Voorwaarde voor zo’n minimalistische capsule wardrobe is dat je kiest voor kleding die lang mee gaat en die je lekker kunt mixen and matchen. Bottom line: koop alleen kwalitatieve kledingstukken die je echt nodig hebt, die echt goed gemaakt zijn met respect voor milieu, dier en mens. En last but not least, koop alleen kleding die je echt mooi vindt.

Living

Green is a way of life!