De 7 beste tips die jou helpen om meer te bewegen

Friday Favorites #11

Mirjam Blanken

4 augustus 2016


De 7 beste tips die jou helpen om meer te bewegen

De 7 beste tips die jou helpen om meer te bewegen

1. Actief bellen

Ben je lang aan het bellen, op je werk of thuis? Wandel dan met de telefoon de gang of trap op en af. Een ware workout en je hebt het nauwelijks door doordat je druk bezig bent met degen aan de andere kant van de lijn!

2. Pak de fiets naar je werk

Woon je dichtbij genoeg om te kunnen fiets naar je werk? Doe dit dan ook! Je hebt al meteen zoveel meer beweging in the pocket. Hetzelfde geldt voor het doen van de boodschappen, bezoek aan vrienden etc.

3. Verderop parkeren

Heb je een drukke baan en kom je nauwelijks aan beweging toe? Is fietsen ook onmogelijk? Zoek het dan in de kleine dingen. Parkeer bijvoorbeeld een blok verder en loop dat stuk naar je werkplek.

4. De time-out app

Ken je de time-out app? Stel deze in op je werkcomputer en hij vertelt je zelf wanneer het tijd is voor een time-out. Strek je armen, sta op, ga aan de wandel, blijf in ieder geval niet krampachtig achter je computer zitten.

5. Challenge yourself

Er zijn op internet een tal van challenges te vinden. Tijdens #FitMetGoogle deden we via Google Fit ook drie challenges namelijk de push-up challenge, sit-up challenge en squat challenge. Het neemt misschien 10 minuten van je dag in beslag maar je hebt wel weer extra bewogen.

6. Maak een sport van jou stappenteller

Tegenwoordig op elke smartphone te vinden, de stappenteller. Hoeveel stappen zet jij eigenlijk op een dag? Maak een sport van het bijhouden van je stappen. Ga de uitdaging met bijvoorbeeld je collega’s aan. Wie zet op een dag de meeste stappen?

7. Maak dansend het huis schoon

Zorg dat er verder niemand thuis is, zet luid jou favoriete muziek aan en maak swingend het huis schoon. Schoonmaken wordt leuk en je hebt meteen extra beweging te pakken!

Move it baby!

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This