De OERsterk leefstijl app | Gezond, fit & slank volgens de natuur

Mirjam Blanken

5 november 2015


We worden steeds zwakker, dikker en zieker. Op dit moment zijn in Nederland 5,3 miljoen mensen chronisch ziek, wegen 8 miljoen mensen te zwaar en slikken ruim één miljoen mensen antidepressiva. Dat komt vooral door een ongezonde leefstijl.

OERsterk leefstijl app

De OERsterk leefstijl app geeft alle handvatten om gezond te leven, en vitaal en slank oud te worden. Veel mensen zijn uit balans. Collega Richard de Leth ontwikkelde het OERsterkconcept voor een optimale gezondheid op het gebied van vier principes: voeding, beweging, ontspanning én mindset. Met de natuur als uitgangspunt. Hij schreef hierover drie bestsellers.

Als aanvulling hierop ontwikkelde hij deze leefstijlapp met wekelijks gezondheidsnieuws, prikkelende informatie, heerlijke recepten en talrijke tips om direct toe te passen.

oersterk1

De OERsterk App voor Iphone en Ipad geeft je handvatten zodat je meer energie krijgt, afvalt, beter slaapt en lekkerder in je vel zit.

Wat is gezond?

Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat 72% van onze voeding ongezond is en dat 75% van de bevolking zelfs de dagelijks aanbevolen beweging niet redt! Met een gezonde leefstijl voel je je beter en heb je een hogere levensverwachting. Maar wat is precies gezond? En welke rol spelen beweging en ontspanning? Deze app stimuleert je om in kleine stappen je gedrag te veranderen en gezonde gewoontes eenvoudig in je dagelijks leven te integreren. Hoe sneller je deze stappen neemt, hoe sneller je resultaat zult zien. Gemiddeld voel je al binnen vier weken veranderingen!

296_oersterk-iphone-app-screenshot-02 299_oersterk-iphone-app-screenshot-05

Kennis is macht

Verandering begint volgens Richard de Leth met bewustwording. Via zijn app maakt hij je op nuchtere wijze bewust van de keuzes en verleidingen o.a. op het gebied van eten waar we elke dag mee worden geconfronteerd. Om vandaag nog mee te beginnen, want voorkomen is beter dan genezen.

Heb je gewichts-, spijsverterings- of huidproblemen, een gebrek aan energie of nachtrust, last van stemmingswisselingen? Of hebben jij en je kids moeilijkheden met concentratie of het leervermogen? Het aantal chronische aandoeningen stijgt nog ieder jaar.

De 4 OERsterk principes

De vier principes van OERsterk hebben op veel gezondheidsgebieden een positieve invloed. Aan de hand van oefeningen, uitgebreide informatie over voeding, beweging, ontspanning en mindset en talrijke foto’s en video’s is een gezonde leefstijl nu voor iedereen bereikbaar. Daarnaast staan er wekelijks nieuwe tips, inspirerende quotes en een persoonlijk blog over de verschillende leefstijlprincipes.

Recepten

Dat gezond eten ook vooral heerlijk is, laten de 23 recepten zien op de app. Gerechten gemaakt van oeroude voeding uit de natuur, zoals onze voorouders het aten; een fantastische voedingsbodem om preventief onze gezondheid te versterken. Op de app worden 23 heerlijke OERsterke recepten gegeven voor ontbijt, lunch, diner en feestjes. Van de lekkerste smoothies, bananenbrood, kruidige pompoensoep, aard-peercake, curry zeebaars tot pepernoten..

Richard de Leth (1982) studeerde geneeskunde in Amsterdam, waarna hij zich specialiseerde in de orthomoleculaire geneeskunde. De Leth ontwikkelde vier jaar geleden het OERsterk concept, een uniek totaalconcept voor een optimale gezondheid, waarbij de psyche, de juiste voeding, beweging, ontspanning en de wijsheid van de natuur centraal staan. 


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This