Win een persoonlijk advies van Studio FoodenMood

Friday Favorites

Hanneke Peeters

29 september 2016


Win een persoonlijk advies van Studio FoodenMood

Win een persoonlijk advies van Studio FoodenMood

Mirjam vroeg mij een stukje te schrijven over wat ik nu doe. Dus. Hierbij en bij deze. Here I go! Ik begeleid vrouwen die aan zichzelf willen werken. Dit doe ik door te kijken naar hun food, body en mind patroon. Ik stimuleer ze om zich bewust te worden van bepaalde patronen. Waarom heb je juist zin in chocolade als je ongesteld bent? Waarom volg je het ene na het andere dieet, maar lukt het  niet om blijvend af te vallen?

Verder kijken dan alleen voeding

Ik kijk verder dan naar wat je eet. Ik kijk naar welk werk je doet, of je een relatie hebt (of graag wilt) en of je moeder bent. Ik help je weer in contact te komen met je lichaam zodat je je eigen voedingsdeskundige kunt worden. Want alleen jij kunt voelen en dus bepalen waar jouw lichaam en geest het goed op doen.

Persoonlijk advies

Een persoonlijk advies bij mij begint met een intake gesprek. Ik luister naar je verhaal, breng eventuele klachten in kaart en breng, met drukpunt massage, beweging in het lichaam. Mijn advies baseer ik op de Chinese Voedingsleer, Ayurveda, eigen ervaring en uit mijn opleiding tot Sensi therapeute. Deze laatste is een korte therapie (meestal zijn 3 sessies voldoende) gericht op het weghalen van gifstoffen uit het lichaam. Deze halen we weg door energetische blokkades (met massage) op te heffen en het in kaart brengen van voedsel allergieën.

Lichaamswijsheid

Mijn docent gaat uit van je eigen lichaamswijsheid. Als je bijvoorbeeld een enorme zin in pompoen hebt (zoals ik ) wil dat zeggen dat je behoefte hebt om verankerd te zijn op Aarde. Ik citeer even mijn studieboek: ‘hij die verlangt naar pompoen heeft behoefte aan levens-ruimte, aan een vrije-ademing’. Voor mij klopt dit: ik heb een enorme drang naar vrijheid en soms zweef ik een beetje, doe ik teveel tegelijk, waardoor ik minder ruimte heb en heb ik extra veel zin in pompoensoep. Het geeft mij dat echte herfst gevoel, het stelt me gerust en laat mij veilig voelen.

Win een persoonlijk advies!

Ik ben heel benieuwd naar jullie food-cravings! Laat hieronder weten naar welk voedsel je verlangt en wie weet nodig ik je uit voor een behandeling. Uit de reacties kies ik namelijk 3 gelukkigen die langs mogen komen voor een  persoonlijk advies!

Liefs Hanneke
Volg mij op Insta voor meer food, body & mind info!

Volg jij Eat.Pure.Love al op social media? 


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

6 Reacties

 1. Annemarie

  Wat een bijzonder actie. Lijkt me heel bijzonder om dit te winnen.

  Mijn cravings gaan vaak naar hartig en hard/knapperig. Dus chips en koekjes. Een dag na het sporten heb ik juist gigantische cravings naar vet.

  Antwoord
 2. Anne

  Jaaaa dat zijn er nogal wat. Sowieso KAAS, pasta of burrito’s – iets met deeg en chocolade is ook wel een van mijn favoriet.

  Antwoord
 3. Desirée Brinkhorst

  Hoi Hanneke, ik herken de pompoen craving helemaal. Ik kan dat ook hebben met venkel en courgette maar momenteel is het de hang naar havermout, yoghurt en taart. (volgens mij nou juist ook dingen waar mijn lijf nu iets minder goed tegen kan maar dat weet ik niet zeker)

  Antwoord
 4. Berdien

  Wat een leuke actie! Ik denk dat je hier heel veel uit kan halen, heel leerzaam!
  Mijn cravings zijn vooral chocolade, dat kan ik echt de hele dag eten, maar ook kaas of eventueel kaaschips.

  Antwoord
 5. Ymkje

  Mijn cravings gaan vaker uit naar zoet dan naar zout, maar allebei komt het voor. Bovenaan de lijst van verlangen staan dan toch echt chocolade en chips!

  Antwoord
 6. Jolanda van der Ben

  Na een tijdje ongezond leven voel ik dat mijn lichaam helemaal snakt naar gezond, veel vers fruit (liefst de apartere soorten) en groentesalades met noten e.d. Gek genoeg beleef ik zelden plezier aan appels… Wat dat is weet jij me misschien te vertellen…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This