TakeDaily: supplementen speciaal voor jou samengesteld!

TakeDaily- supplementen speciaal voor jou samengesteld!

Mirjam Blanken

26 juni 2017


Maar ik eet toch gezond?

Klopt! Maar toch is de kans klein dat je vandaag alle voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgt. Dit komt onder andere doordat de kwaliteit van ons voedsel behoorlijk is afgenomen. Zo heeft een onderzoek van Farmaceutisch bedrijf Geigy aangetoond dat de gemiddelde hoeveelheid voedingsstoffen van 1985 tot 2002 achteruit is gegaan met tientallen procenten. Ter illustratie: in 1985 zat er in een broccoli gemiddeld 24 mg magnesium per 100 gram broccoli. In 2002 was dit nog 11 mg. Dat is maar liefst 55% minder…

De oorzaak? Gronduitputting, luchtvervuiling, (te) snelle groei, langdurige opslag en transport. Naast de afname in kwaliteit van onze voeding door bovenstaande factoren speelt er nog een factor mee: de voedingsindustrie. Supermarkten liggen vol bewerkte, geraffineerde producten die niets of nauwelijks iets toevoegen aan onze gezondheid. Bummer…

Op maat gemaakte suppletie

Afhankelijk van jouw gezondheid en individuele behoefte kun je ervoor kiezen om voedingssupplementen te nemen. Dit kun je preventief doen, door bijvoorbeeld dagelijks een multivitamine te slikken. Maar dit kan ook therapeutisch zijn. Denk hierbij aan ondersteunende suppletie zoals chlorella bij een detoxkuur of extra magnesium voor topsporters. En woon jij in Nederland en heb je een donkere huid? Dan kan extra vitamine D een must zijn. Maar ook tijdens een zwangerschap, het volgen van een dieet of bij langdurige periode van stress kan er een verhoogde behoefte of tekort aan voedingsstoffen ontstaan.

Heb je al door dat persoonlijk advies een must is?

Wat is TakeDaily?

Bij TakeDaily snappen ze dat je in de jungle van voedingssupplementen verdwaald. Het aanbod is op zijn zachtst gezegd overweldigend. Maar ook snappen ze dat een goed, persoonlijk advies van een professional (!) belangrijk is. En dat is dus precies wat TakeDaily doet: ze helpen jou aan een op maat gemaakt pakket supplementen passend bij jouw leefstijl, gezondheid en eetpatroon.

TakeDaily wil het voor jou makkelijker en eenvoudiger maken om de voedingssupplementen te vinden die aansluiten bij jouw persoonlijke behoefte. In een voor jou passende dosering. TakeDaily it is!

Online test: supplementen speciaal voor jou samengesteld!

TakeDaily- supplementen speciaal voor jou samengesteld!

Op de website van TakeDaily vind je een handige online test met zo’n 20 vragen die rekening houden met factoren zoals geslacht, leeftijd, huidskleur, voedingspatroon en leefstijl. Deze test is trouwens ontwikkeld door diëtisten en voedingswetenschappers en gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Vervolgens rolt er aan het einde van de test een persoonlijk advies uit wat aansluit op jouw persoonlijke behoefte. En heb je tussendoor vragen? Op de website vind je een handige chatfunctie waardoor je al jouw vragen meteen kunt stellen.

Flexibel abonnement

Uiteraard nam ik de proef op de som. En afgelopen week plofte mijn eerste op maat gemaakte pakket met voedingssupplementen van TakeDaily al op de deurmat. Het pakketje past namelijk door de brievenbus! Zoals je kunt zien zijn de supplementen handig verpakt in dagelijkse porties en over 4 weken ontvang ik gewoon mijn nieuwe TakeDaily. Tussendoor aanpassen is overigens geen probleem; verandert er iets in je eetpatroon of leefstijl? Dan kun je dit aangeven in je persoonlijke profiel. Aangezien ik in augustus op vakantie ga stel ik deze maand mijn levering even uit. Kan allemaal!

De voordelen van TakeDaily op een rijtje

 • TakeDaily past zich aan naar het seizoen en jouw levensstijl. Door bepaalde omstandigheden kan je extra behoefte hebben aan vitamine D. Indien je besluit meer te bewegen of er wijzigt iets in jouw voedingspatroon, log dan eerst in op jouw TakeDaily-account en geef je veranderingen door. De volgende periode is je samenstelling aan voedingssupplementen daarop aangepast!
 • Het pakketje past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen.
 • Met TakeDaily hoef je zelf niet meer te onderzoeken welke voedingssupplementen aansluiten op jouw behoefte en levensstijl, dat doet het team met diëtisten en voedingsdeskundigen van TakeDaily voor jou!
 • Alle supplementen zijn GMO-vrij en zijn (met uitzondering van de visolie) voorzien van plantaardige capsules. Een plantaardig alternatief voor de visolie is een omega-3 supplement op basis van chia-olie omsloten door een plantaardige capsule van cellulose.
 • De visolie wordt gewonnen uit kleine vette vissoorten als ansjovis en sardines met een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. Deze vis is afkomstig uit de schone wateren rondom Peru en Chili.
 • Nog een voordeel? Ansjovis en sardines zijn kleine vissoorten die laag in de voedselketen staan. Des te hoger de vis in de voedselketen staat, des te meer zware metalen er kunnen zijn opgehoopt in het vetweefsel van de vis.
 • Omega-3 vetzuren zijn kwetsbaar voor oxidatie en ter bescherming is vitamine E toegevoegd, een antioxidant.
 • Je kunt je abonnement altijd pauzeren. Drie dagen voor de volgende verzenddatum, ontvangt je een email waarin je de mogelijkheid krijgt de eerstvolgende levering uit te stellen. En ben je toch niet tevreden? Opzeggen van je TakeDaily abonnement kan tot 2 dagen voor de volgende verzenddatum.

TakeDaily proberen met korting?

Met de kortingscode EATPURELOVE12 krijg je maar liefst 12 euro korting op jouw eerste maand TakeDaily. Je betaalt dus geen € 18,95, maar slechts € 6,95!

Health is wealth!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

2 Reacties

 1. Karen

  Beetje natte-vinger-werk dit takedaily verhaal.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hi Karen,
   Hoe bedoel je? Naast de test kun je namelijk ook contact opnemen met TakeDaily om h.e.e.a. goed af te stemmen. Als je echt klachten hebt waar je suppletie (in grote aanvullingen) voor nodig hebt (bijvoorbeeld B12 tekort) dan is je huisarts of therapeut natuurlijk de aangewezen persoon. Maar voor de gewone huis-tuin-en-keuken aanvulling is dit prima toch?
   Liefs Mirjam

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This