De perfecte iced cappuccino
Dol ben ik op ice coffee. Tijdens onze reis op Bali kon ik deze iced cappuccino vaak zuivelvrij bestellen (wat ik dus vervolgens ook deed). Eenmaal thuis ben ik de keuken in gedoken om een smoothie variant te maken. Zo kom ik samen met mijn shot cafeïne ook aan een portie fruit en havermout. Dat is nog eens een fijne start van de dag!
Voor 1 persoon
1 cup amandelmelk
een dubbele espresso
1 tl rauwe cacaopoeder
1 tl chiazaadjes
1/2 cup havermout
1 banaan
snufje zout
1 tl vanillepoeder
1 tl kaneel
ahornsiroop naar smaak
Hoe maak je het?
Doe de amandelmelk, de espresso en het cacaopoeder in je blender. Blend away!
Vervolgens kun je de vanillepoeder, kaneel, zout en ahornsiroop toevoegen.
Banaan erbij, chiazaadjes en havermout en even goed blenden tot je een gladde smoothie hebt.
Strooi er nog wat cacao, kaneel of cacao nibs over (of allemaal).
0 reacties