Een kijkje in de keuken bij Allerhande

De top 5 foodtrends voor kerst 2016

Mirjam Blanken

28 november 2016


Een kijkje in de keuken bij Allerhande

Volgende week kun je bij Albert Heijn de gratis kerst editie van het Allerhande magazine meenemen. Kun je niet wachten om de brownietaart van de cover te maken? Dan heb ik het recept voor je. Ik nam namelijk vorige maand al een kijkje in de keuken bij Allerhande en mag het recept met jullie delen. Zo kun je de taart alvast een keertje maken en voorproeven om zeker te weten dat jouw schoonmoeder hem goedkeurt. Just kidding! Dat heb ik natuurlijk allang gedaan voor jullie. In onderstaand filmpje kun je zien hoe easy peasy dit recept is. En natuurlijk ook hoe lekker! Want met kerst genieten we niet alleen volop van quality time met familie en vrienden, maar ook van lekker eten!

De top 5 foodtrends voor kerst 2016 vind je hier.

Merry Christmas!

Let’s face it: die heerlijke brownietaart met mascarpone en rood fruit op de cover is de ster van Allerhande! Maar smaken verschillen natuurlijk. Daarom daag ik jullie uit om deze kerst jouw eigen variant op deze taart te maken. Versier hem bijvoorbeeld met een berg schuimpjes of eiwitschuim. Deel jij jouw foto op Instagram of Facebook met #allerhandekerstcover dan maak je bovendien kans op een workshop bonbons maken samen met een vriend(in).

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Albert Heijn. Lees hier mijn disclaimer.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This