Win 2x een crystal reading van Rock Your World t.w.v. 135 euro

crystal reading

Mirjam Blanken

24 februari 2018


Self care is een must!

First things first, want het verhaal achter Rock Your World is er eentje om te delen hoor! De missie van founder Hanneke? Hulpmiddelen aanreiken die stimuleren om meer met self care bezig te zijn. Want als werkende moeder weet ook zij als geen ander dat je jezelf kunt ‘vergeten’ in de hectiek van alledag. Om lekker in haar vel te zitten bleek selfcare, inner beauty en well-being een must. Self-care zou onderdeel kunnen zijn van ieders dagelijkse routine en dat is mijn missie met Rock Your World, zo veel mogelijk mensen bereiken en in staat stellen op een makkelijke  manier het beste uit zichzelf te halen.

Maar wat Hanneke vooral wil bereiken met RYW is vrouwen simpele en leuke tools aanreiken waarmee je op een fijne manier aan jezelf kunt werken. Hiervoor gebruikt ze haar kennis van Ayurveda in combinatie met 100% natuurlijke essentiële oliën en kristallen. En naast de mooie webshop boordevol feel goed producten verzorgt Hanneke ook behandelingen en crystal readings vanuit haar praktijk in Haarlem. En hoe fijn is dit? Deze week maak je namelijk kans op een crystal reading van Hanneke.

Invest in yourself and take small wellbeing steps in everyday life.

crystal reading

En zo gaat een crystal reading

Krap uitgevouwen na een weekend waarin ik wederom mijn family life combineerde met af en aan achter mijn laptop duiken (want ziek geweest en nu dus voor mijn gevoel dubbel werk) kwam ik aan bij de self care shop van Rock Your World in Haarlem. Tijd voor mijn very first crystal reading! Terwijl we even bijkletsen stalt Hanneke de kristallen uit op het tafeltje voor ons en ik vraag me ondertussen af wat de werking van deze gems toch is. Want door alle hectiek van de afgelopen week heb ik mezelf dus niets, nada, noppes ingelezen. Stiekem vind ik dat wel fijn, want ik laat me graag verrassen. En dat die pleasant surprise eraan zat te komen, dat wist ik toen nog niet.

Groene calciet

Mijn keus valt direct op een groene calciet die mij al aan lag te staren tijdens ons theeleut momentje. Met de steen in mijn hand start Hanneke een hele fijne geleide meditatie, waarbij ze ook haar reiki skills en kennis als Ayurvedisch therapeut inzet. Tussendoor word ik verwend met verschillende aura sprays. Achteraf legt Hanneke mij uit dat deze sprays bestaan uit een elixer van kristallen en natuurlijke etherische oliën. De geur werkt direct in op je zenuwstelsel en je gevoel van wellbeing. Ik word er in ieder geval heerlijk ontspannen van en heb even geen idee van deadlines, boodschappenlijstjes en to do lijstjes voor de week die voor mij ligt.

Inner Compass Cards

En dan is het tijd om de Inner Compass Cards te leggen! En die zijn spot on kan ik je vertellen. De set bestaat uit 49 kaarten met verschillende thema’s die je vooruit kunnen helpen om je bijvoorbeeld dagelijks richting te geven of om een prangende vraag te beantwoorden over een specifieke kwestie. Je kunt het zien als een manier om koers te bepalen door middel van je intuïtie. Want met spot on bedoel ik natuurlijk dat ik intuïtief al wel wist hoe de zaken ervoor lagen. Mijn enorme analytische denkhoofd houdt mijn gevoel en intuïtie nog een beetje onder de duim. Je begrijpt: ik heb de set maar meteen aangeschaft zodat ik ze thuis ook kan leggen.

Theeleuten 2.0

Tijdens en na de reading neemt Hanneke alle tijd om mijn inzichten te bespreken. Het voelt als een theeleut momentje met je beste vriendin waarin je samen mijmert over het leven, waar je naar toe wilt en wat je tegenhoudt. En dat had ik nu net even nodig. Mijn groene calciet mag ik mee naar huis nemen, samen met 2 verschillende aura sprays, een Ayurvedisch voedingsadvies en de boodschap dat ik vooral moet kiezen wat bij mij past. Doen waar ik blij van word en kwaliteit boven kwantiteit stellen dus. Bye bye deadlines en to do lijstjes, let’s go with the flow!

crystal reading

De positieve kracht van edelstenen

Als je net zo’n rookie bent op het gebied van ‘stenen’ als ik dan vraag je je wellicht af hoe ze precies bijdragen aan een positieve mindset. Het principe is simpel: alles op aarde is energie en hierdoor heeft alles een eigen trilling.  Kristallen bestaan (net als wij) uit mineralen en hebben elk een eigen trillingsfrequentie die de trillingsfrequentie van ons lichaam kan beïnvloeden. Het werkt eigenlijk net als bij muziek: luisteren naar opzwepende muziek geeft een ander gevoel dan het rustgevende effect van een kabbelend beekje. Deze unieke trilling kun je gebruiken om je emoties positief te beïnvloeden. De stenen kun je trouwens op verschillende manieren gebruiken: geef ze een plekje in je huis, draag ze bij of gebruik ze zoals ik tijdens een meditatie.

Rock Your Night

Of Rock Your Mood! De productlijn bestaat namelijk uit maar liefst 6 thema’s. Van Rock Your Night, Rock Your Mind tot Rock Your Energy en Rock Your Home. Het uitgangspunt is de werking die kristallen en essentiële oliën hebben op het menselijk lichaam. Zo heeft bijvoorbeeld de geur van salie een direct activerende werking op het zenuwstelsel en die van lavendel een geruststellend vermogen. De werking van kristallen en oliën versterken elkaar en daarom heeft Rock Your World een spray ontwikkelt waarin die twee samenkomen. De ‘Rock Your Night’ auraspray bevat onder meer lavendel, palmarosa en amethist welke helpen om kalm te worden en in contact te blijven met je intuïtie. Verstuif de aura spray simpelweg rondom je hoofd, in een ruimte, op je yogamat of op je kussen. Een geur werkt direct in op je zenuwstelsel en je gevoel van wellbeing. Iedere blend bestaat uit een elixir van kristallen en natuurlijke etherische oliën. De flesjes zijn trouwens te krijgen in verschillende formaten voor thuis en on the go. De travel set staat hier al klaar voor mijn volgende trip hoor!

Win een crystal reading van Rock Your World t.w.v. 135 euro

Ben je net als ik toe aan wat self care en een duwtje de goede richting in? Dan heb ik leuk nieuws! Ik mag namelijk 2 volgers van Eat.Pure.Love blij maken met een persoonlijk crystal reading t.w.v. 135 euro van maar liefst 90 minuten. Meedoen is easy peasy! Wat moet je hiervoor doen?

 1. Laat hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.
 2. Spread the word! Deel dit artikel met jouw vrienden. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.
 3. Like tot slot de Facebook pagina of het Instagram account van Rock Your World. Zo blijf je meteen op de hoogte op alle nieuwtjes rondom RYW!

De winnaar maak ik zondag 11 maart bekend. De winnaars zijn Odette en Josien en zij hebben inmiddels bericht ontvangen!

Rock your world!

Hanneke gaat vanaf deze maand ook weer mooie artikelen schrijven voor Eat.Pure.Love! Heb jij een vraag die je graag beantwoord wil zien in een blog? Let us know! 

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

22 Reacties

 1. Nita

  Owww wat lijkt mij dat leuk om te ervaren maar weet je eigenlijk gun ik dit iemand anders. Zo’n moment…….mijn lieve dochter, gewoon hoe ze alles doet met haar Kids en haar styling skils. En dan ook nog omzien naar mij haar moeder. Zo dankbaar met haar? Dus nu fingers crossed. Als het zo moet zijn dan gebeurd het? liefs.

  Antwoord
 2. Odette Marlène

  Wat lijkt me dit bijzonder mooi om mee te gemogen maken! Even ern moment voor me zelf, In alle drukte van twee jongen kinderen, dreumes en peuter! ???

  Antwoord
 3. Odette Marlène

  Wat een mooi verhaal te lezen!
  Dit lijkt me een bijzonder mooi om mee te mogen maken, even tijd voor m’n zelf. In alle drukte van twee jongen kinderen, dreumes en peuter! ???

  Antwoord
 4. Alice Seton

  Wauw! Als alleenstaande mama van een zoon van 2,5 en een dochter van 1,5 én tussen neus en lippen door nog éven een eigen bedrijfje opzetten zou ik deze reading wel kunnen gebruiken! Als treat voor mijzelf en handig hoe de lijnen nu verder uit te zetten. Geweldige aktie!!! :))

  Antwoord
 5. Simone

  Wat een mooie en bijzondere combinatie van “wellbeing” heeft ze ontwikkeld en ook met zoveel aandacht! Alles ziet er zo mooi uit.
  Het lijkt me heerlijk om als werkende mama zo’n mooie behandeling te krijgen én de tools om thuis af en toe een rust momentje in te bouwen☺️??

  Antwoord
 6. Maaike

  Ik zou dit heel erg graag willen winnen, aangezien ik
  het afgelopen jaar slecht voor mezelf gezorgd heb, door allerlei verdrietige energievretende gebeurtenissen, waarbij je er vooral veel voor anderen bent. Iedereen ‘roept’ wel dat je voor jezelf moet zorgen en dat probeer ik ook zeker, maar ik merk aan mezelf en mijn lichaan dat veel slaap, regelma, gezond eten, yoga, sauna, etc. het toch niet is… Volg Rock your World al enige tijd online en zou dit graag willen ervaren/proberen, financieel ging het tot nu toe alleen even niet! Super moment om mee te doen aan deze actie: komt op perfect moment voorbij; toeval?! ??

  Antwoord
 7. Nelleke Gijsbertsen

  Lijkt me uniek en bijzonder om te ervaren. En benieuwd wat de uitwerking mag zijn. Ik hoop dat ik win!

  Antwoord
 8. Marcia

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee!
  Het lijkt me een bijzondere ervaring om een crystal reading mee te maken. In deze huidige tijd is het veel rennen, vliegen en hollen en het kost me veel moeite om alle ballen in de lucht te houden. Even stilstaan en een moment voor mezelf lijkt me heerlijk en misschien kom ik door een reading wel tot nieuwe inzichten, waardoor mijn leven overzichtelijker en makkelijker kan worden. I’ll keep my fingers crossed! ??

  Antwoord
 9. Josien Hillebrands

  Ik ben aan het ontzwangeren,daar hoort verwennerij bij toch? 🙂
  Zwanger zijn,bevallen,allemaal topsport! 😀

  Nieuwe inzichten voor 2018,heel graag! Ik ben moeder,maar wil ook aan mezelf blijven werken! ♥

  Antwoord
 10. Emma

  Ik denk eigenlijk dat de hele wereld eigenlijk wel wat self care kan gebruiken en dus gun ik het iedereen wel!! Maar aangezien veranderingen in de wereld beginnen bij jezelf lijkt het mij erg leuk en interessant om deze reading te mogen meemaken☺️.

  Antwoord
 11. Linda

  Ben geen moeder, maar wel een kei in het negeren van selfcare momenten wanneer het wel nodig zou zijn. En dit lijkt mij een hele bijzondere ervaring ?

  Antwoord
 12. Roxanne

  Hoe vaak ik wel niet roep in het huishouden (nou ja, denk): “Niemand zorgt eens voor mij terwijl ik voor alles en iedereen zorg!”. Maar stiekem vergeet ik mijzelf gewoon keer op keer. Alles en iedereen is tot in de puntjes verzorgd, buikjes rond en mama die rent op 1 sok naar buiten achter een kind aan terwijl haar buik rommelt. Ik zie het wel in, maar ik wat hulp nodig om ook voor mijzelf te kunnen zorgen! <3

  Antwoord
 13. Anita Brinkman

  Selfcare is key I learned the hard way
  Pak nu mijn momenten en zou dit wel tof vinden aangezien er nog issues zijn waar ontspanning van belang is
  Mijn ervaring met postnatale issued leidde tot het helpen van ambitieuze vrouwen met zelfzorg op alle vlakken na zwangerschap
  Gr Anita

  Antwoord
 14. Lyn

  Ik kan wel wat self-care gebruiken na de afgelopen stressvolle maanden. Mijn zus ook trouwens, dus wie weet verras ik haar er wel mee!

  Antwoord
 15. Jacqueline va Acquoij

  MEEGOLVEN

  Alles komt op de juiste tijd op mijn pad
  Als ik stil sta of juist te hard ga
  wordt mij hulp geboden als ik daar om vraag
  Vertrouw op de liefdevolle stromen van het Universum
  Soms golvend soms zachtjes deinend beweeg ik mee

  En laat dit berichtje nu net vandaag op mijn pad komen terwijl ik ook nog eens in Haarlem woon

  Antwoord
 16. Nancy van Heck

  Lijkt mij heerlijk om even een rust en een gezond moment in mijn leven te krijgen. In mijn drukke leven waar ik al vecht om mijn lichaam gezond en sterk te maken en te houden met veel sporten en gezond eten.

  Antwoord
 17. Anita H.

  Wat gaaf. Ik doe mee.

  Antwoord
 18. Annabella

  Wow een crystal reading lijkt mij gaaf om te ervaren.
  Ik ben het visitekaartje van Twohearts Praktijk ??
  En hoe gaaf is het om mijzelf een boost te geven door thee te leuten met Hanneke samen met de stenen en alles wat er nog meer bij mag zijn ☺️?

  Antwoord
 19. Marie-louise Colin

  Wat een geweldige ervaring……lijkt bijna wel een droom. Een droom die ik graag uit zou laten komen aangezien ik hard aan het werken ben om meer aan mezelf te denken, meer los te laten van de mensen om me heen en meer te gaan leren genieten.

  Antwoord
 20. Sascha_W

  Mag ik een kansje wagen voor mijn dochter? Ze zit op dit moment niet goed in har vel, en ik weet niet hoe ik haar daarmee verder moet helpen. Misschien dat een vreemde blik nieuwe inzichten kan verschaffen en haar de handvatten kan geven om op een positieve(re) manier verder te gaan.

  Antwoord
 21. Maris

  Mooie review. Ik had hier nog niet eerder van gehoord maar na het lezen ben ik aangenaam verrast en zeer benieuwd wat ik van Hanneke zou kunnen leren wat betreft beter voor mezelf zorgen. Voor een ander zorgen gaat me heel goed af. Zo gun ik dit ook heel veel andere mensen. Maar als ik goed voor mezelf ga zorgen dan pas kan ik ook goed voor een ander zorgen. En dat is juist wat ik mijn kinderen ook mee wil geven. Zij zijn ook belangrijk en mogen voor zichzelf zeggen opstaan dus ik zal dat voorbeeld ook mogen geven dat ik goed voor mezelf zorg en er voor mag kiezen iets te doen waar ik blij van wordt ( schrijf ik dat nu echt :’) Zelf Care is zeker iets waar ik nog aan mag werken. Die kaartjes ga ik zeker even naar kijken op haar site die zijn mooi!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This