Kenko Box: een duurzame cadeaubox vol natuurlijke producten

Kenko Box: een duurzame cadeaubox vol natuurlijke producten

Mirjam Blanken

10 november 2017


Een duurzame cadeaubox vol natuurlijke producten

Een maandelijkse duurzame cadeaubox vol natuurlijke producten met een uniek en eerlijk verhaal? C’est possible! Founders, Eveline en Françoise van Kenkoshop.nl selecteren voor iedere box hun favoriete feel good producten. Alle producten in de Kenko box zijn met liefde voor mens, dier en natuur gemaakt, want dat is wat Eveline en Françoise belangrijk vinden. Niet voor niets is de missie van deze dames om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een natuurlijke en gezonde leefstijl. En net als ik hebben zij een voorliefde voor mooie verhalen achter mooie producten. Leuk detail: Eveline en Françoise testen de producten na een uitgebreide research eerst zelf, voordat het definitief een plekje in de Kenko shop krijgt. Want naast de duurzame cadeaubox, kun je ook de beste natuurlijke producten shoppen in de online boetiek van Kenko.

“Gezond leven is voor ons erg belangrijk en door hier dagelijks mee bezig te zijn is Kenko geboren. Het aanbod aan gezonde producten is groter dan ooit. Met dit groeiende aanbod, groeit ook de onduidelijkheid rondom deze producten. Wij misten de verhalen hierachter en deze verhalen delen we graag met jullie!” – Eveline en Françoise

Kenko Box: een duurzame cadeaubox vol natuurlijke producten

What’s in it?

Het assortiment van de shop bestaat uit verschillende soorten thee, natuurlijke cosmetica, verantwoorde tussendoortjes en groene accessoires. Daarnaast is een groot gedeelte van deze producten biologisch, glutenvrij en vegan. Je kunt je maandelijks laten verrassen en zo op een voordelige manier kennis maken met de verschillende producten. Ik kreeg de nieuwste box opgestuurd die gevuld is met hun favoriete producten voor de herfst. And believe me: deze producten zijn stuk voor stuk feel good!

  • Verrassende merken die Eveline en Françoise wereldwijd hebben ontdekt.
  • Alle producten zijn natuurlijk, dierproefvrij en zonder schadelijke toevoegingen. Een groot gedeelte is zelfs ook biologisch, glutenvrij en vegan.
  • De afkomst van producten is volledig transparant.
  • Kenko verpakt jouw bestelling in een milieuvriendelijke verpakking.

Vegan nagellakremover en nagelolie

Toen ik de Kenko Box opende viel mijn blik meteen op deze nagellakremover van OZN. Naast vegan is deze ook nog eens milieuvriendelijk en stukken gezonder voor je nagels. OZN gebruikt namelijk oplosmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn, je gezondheid niet beschadigen en het milieu niet vervuilen. Daarnaast hebben ze provitamine E en Aloë vera gel toegevoegd voor een optimale hydratie en voeding voor je nagels. En kunnen jouw nagels wel een oppepper gebruiken? Dan is de nagelolie met zonnebloemolie (rijk aan vitamine E) een uitkomst. Made with love in Germany!

Kenko Box: een duurzame cadeaubox vol natuurlijke producten

Kenko Box: een duurzame cadeaubox vol natuurlijke producten

Hot ginger green tea van Ace Tea

Na mijn rondreis door Sri Lanka heb ik dus een zwak voor thee uit dit land. En laat Ace Tea uit Londen nu 100% natuurlijke ingrediënten uit Sri Lanka voor haar thee gebruiken. In de zakjes groene thee zie je de grove stukjes gember en groene thee blaadjes zitten. Een heerlijke verwarmende thee die ook fijn is bij een opkomende verkoudheid of griep. Nice to know: met deze Hot Ginger Green Tea hebben ze trouwens de Great Taste Award in 2017 gewonnen.

Biologische reep van LoveRaw

Lekkere en gezonde tussendoortjes, dat gaat met deze reep van LoveRaw wel lukken. De reep is bovendien biologisch, bevat geen ‘gekke’ toevoegingen en is glutenvrij en zuivelvrij. Deze biologische rosehip & lemon reep heeft ook de Great Taste Award in 2017 gewonnen.

Kenko Box: een duurzame cadeaubox vol natuurlijke producten

Wilde sinaasappel bio etherische olie

De etherische oliën van DoTERRA zijn biologisch en zowel inwending als uitwending te gebruiken. Voeg bijvoorbeeld een paar duppels wilde sinaasappelolie toe bij het bakken van een cake. En wist je dat de geur van sinaasappel gevoelens van angst verminderen? Ik gebruik deze olie in mijn aromaverdamper, maar je kunt hem ook mengen met wat kokosolie en rondom de hartstreek op je huid smeren. Dit schijnt te helpen bij het loslaten en dat maakt dat dit een hele fijne etherische olie voor de herfst is. Bij DoTERRA wordt er trouwens geoogst op het moment dat de plant de hoogste kwaliteit heeft. Boeren krijgen een vast bedrag betaald per maand en zijn hiermee dus niet afhankelijk van een succesvolle oogst.

Kenko Box: een duurzame cadeaubox vol natuurlijke producten

Spoil yourself!

Of geef de duurzame cadeaubox cadeau aan iemand! De box is verkrijgbaar via de website van Kenko en kost € 24,95. 

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

BewarenBewaren


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This