Eetdagboek van Sanne Vreede

Mirjam Blanken

13 maart 2015


Eetdagboek van Sanne Vreede

10953422_1575650669348790_5489260578025007269_nMeet Sanne! Een gezonde foodlover en werkzaam bij Boxbites. In Sydney heeft ze ontdekt wat een gezonde levensstijl met je doet en Sanne wil haar enthousiasme aan iedereen overdragen. Sanne heeft speciaal voor de volgers van Eat.Pure.Love een eetdagboekje bijgehouden. Enjoy!

Vorig jaar rond deze tijd genoot ik nog van het warme weer aan de Australische kust en nu bereid ik me iedere ochtend weer voor op regen en kou, samen met mijn vertrouwde kop groene thee. Die ik trouwens de hele dag door drink.

 

Maandag

Eerst een glas thee of water voor elke maaltijd, dus zo begin ik ook mijn maandagochtend. Mijn kop thee maakt plaats voor een volle kom warme havermout, of oatmeal, wat ik stiekem zelf eigenlijk liever zeg. De blauwe bessen, cranberries, cacoa bits, chiazaad en kokos zorgen ervoor dat ik elke ochtend weer zin heb in het ontbijt. De tijd vliegt!

En voor ik het weet is het alweer lunchtijd. Volkorencrackers met kipfilet, komkommer en tomaat it is. Zo rond vier uur heb ik toch weer even energie nodig en neem ik de Nakd Berry Delight bar, een gezond tussendoortje die ook écht lekker is. Dat is het voordeel van bij BoxBites werken. Als je wilt snacken doe je het altijd goed.

IMG_6848

 

’s Avonds maak ik zoete aardappel frietjes uit de oven, echt een aanrader! En eet dit met gegrilde kip, uitjes en pompoen.

Dinsdag

Mijn wekker gaat vroeg vandaag maar ik ben er zo uit. Ik merk dat mijn behoefte aan vitamines groot is dus besluit een volle kom fruit te maken. Een banaan, een appel, een sinaasappel en druiven heb ik nog in huis en mix ik door elkaar. En gelukkig magere kwark. Mijn energielevel stijgt gelijk dus ik spring in de auto.

Rond half 12 heb ik toch weer zin in een bite en pak ik de havermout balletjes uit de koelkast die ik gisteravond nog snel had gemaakt. Ik had wat amandelen, hazelnoten en walnoten in kleine stukjes gehakt en die samen met amandelmelk en wat stevia erdoor gemengt voor ik ze in balletjes rolde. Voor wat variatie had ik de helft in kokos en de andere helft in kaneel gerolt. Verder snack ik nog even 3 dadels(om van te smullen), een stuk pure cholocade en nog meer nootjes.

IMG_3995Zo rond 6 uur maak ik een lichte maaltijd omdat ik straks nog even ga crosffitten en dat niet op een te volle maag wil doen. Ik maak een salade van rucola, rode paprika, vijgen, feta en olijven en eet hierbij klein stukje turks brood met zelfgemaakte hummus. Ik zorg altijd dat ik minimaal drie uur voor ik ga slapen niets meer eet zodat het goed is verteerd. En yes, ik mag bijna weer ontbijten!

Liefs Sanne


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This