Friday Favorites #25

Mirjam Blanken

30 december 2016


Friday Favorites #25

Alweer de laatste Friday Favorites van 2016! De kerstdagen lijken alweer zo lang geleden. Ik hoop dat jullie hebben genoten van goed gezelschap en goed eten. Nu is het aftellen geblazen naar 2017. En naar mijn 37ste verjaardag op 3 januari. Dat oplopende cijfertje krijg ik altijd heel snel cadeau in het nieuwe jaar. Volgende week komt er dus ook een heerlijk (niet gezonde) taart online. Deze week vind je in de Friday Favorites 25x de lekkerste en glutenvrije borrelhapjes. Cheers!

Afgelopen maand was ik een weekendje in Newcastle. Een aanrader wat mij betreft. Ik ben op zoek gegaan naar leuke plekken om te eten en te drinken. Van de lekkerste pizza’s tot de meest unieke locatie.  Ook dook ik deze maand in de wereld van duurzaam slapen. In deze Friday Favorites vind je maar liefst 2 artikelen over dit onderwerp. Het recept van de week zijn heerlijke glutenvrije kaaskoekjes. En heb jij al vakantieplannen voor 2017? Dan zou ik zeker even verder lezen. Ik geef namelijk wat handige tips om voordelig een vakantie te boeken!

Duurzaam slapen met Yumeko

Friday Favorites

In mijn zoektocht naar een gezonde, groene en eerlijke leefstijl word ik me steeds bewuster van de aankopen die ik doe. Green living is meer dan fair fashion, duurzame energie en bewust omgaan met de consumptie van vlees en het scheiden en minimaliseren van afval. Voor mij is het belangrijk dat een product met respect voor mens, dier en milieu zijn ontwikkeld. Bewuste keuzes die passen bij mijn groene leefstijl. Klinkt simpel toch? Helaas is het in de praktijk niet zo eenvoudig. Hoe fijn is het dan om een bedrijf als Yumeko te ontdekken. Want zeg nou zelf? Had jij tot vandaag stil gestaan bij het feit dat je jouw slaapkamer zelfs duurzaam in kunt richten?

Het hele artikel lees je hier!

7x eten en drinken in Newcastle

Friday Favorites #25

My very first time in England! Een weekendtrip naar Newcastle met de boot, waar ik natuurlijk op zoek ben gegaan naar de leukste en lekkerste plekjes om te eten en drinken. En ik heb ze gevonden hoor! De lekkerste pizza eet je bij The Herb Garden en bij de meest unieke locatie vind je een boom middenin het restaurant. The Naked Deli is dan weer een fijne hotspot voor smoothies, sapjes en healthy snacks. En bij Jamie’s Italian at ik een heerlijke superfood salade met zalm. Die ik wel nodig had na een avondje de lekkerste gin tonics drinken bij Pleased to meet you.

Het hele artikel lees je hier!

De 5 beste tips voor een duurzame slaapkamer

Friday Favorites

Wist je dat jij ongeveer een derde van je leven in jouw slaapkamer doorbrengt? Gemiddeld genomen slapen we het liefst zo’n 7-9 uur per nacht. En dan tel ik die luie zondagochtenden met theetjes op bed en Netflix avondjes in bed nog niet eens mee. Als je dus al aandacht wilt besteden aan een duurzame inrichting dan zou ik lekker met de slaapkamer beginnen.

Ik deel vandaag met jou de 5 beste tips voor een duurzame slaapkamer. Heb jij bijvoorbeeld weleens nagedacht over jouw beddengoed? Ik moet eerlijk bekennen dat dit bij mij thuis tot vorige week nog een ‘niet over nagedacht’ topic was. Inmiddels weet ik beter en slaap ik heerlijk in mijn verantwoorde groene bedje.

Het hele artikel lees je hier!

25x de lekkerste glutenvrije borrelhapjes

Friday Favorites

Morgenavond hoef ik niet op te letten wat ik eet. Hier komen namelijk enkel en alleen glutenvrije borrelhapjes op tafel te staan. Wel zo makkelijk! Bye, bye blokjes kaas, knagen aan een worteltje en het bakje olijven maar leeg eten bij gebrek aan andere lekkere opties. In deze roundup vind je maar liefst 25x de lekkerste glutenvrije borrelhapjes! Van gevulde eieren met kerrie, de lekkerste dips en komkommer rolletjes met zalm tot glutenvrije kaaskoekjes en zoete aardappel chips. En heb je meer zin in zoet? Dan is de chocolade popcorn een aanrader!

De recepten vind je hier!

Zo slagen jouw goede voornemens wel!

friday favorites

Ben jij al bezig met je goede voornemens? Voordat je start is het goed te snappen hoe je jouw goede voornemens ook echt kan laten slagen. Want de meeste goede voornemens sneuvelen al binnen de eerste week. En dat is zonde. Als je een gewoonte wil veranderen zoals bijvoorbeeld minder snoepen, dan richt je je vaak op de gewoonte zelf. En maak je een besluit dat je niet meer gaat snoepen. Vaak lukt dat dus niet. Gastblogger Maria schreef een inspirerend artikel over hoe jouw . Een echte must read!

Het hele artikel lees je hier!

Recept van de week

Friday Favorites

Heel, heel lang geleden in mijn tienerjaren (die overigens nog vers in mijn geheugen zitten) kocht ik bij een snack attack een pak goedkope kaasstengels. Heerlijk vond ik die! Lekker knapperig, maar die muffe nasmaak… Ieks! Dat kan natuurlijk veel beter en niet te vergeten glutenvrij. Ik dook deze week de keuken in en maakte deze glutenvrije kaaskoekjes.

Het recept vind je hier!

De 5 beste tips om voordelig een vakantie te boeken

Friday Favorites

Ben jij al bezig met je vakantieplannen voor volgend jaar? Dan kun je het beste jouw vakantie boeken op een zondag in januari. Bovendien is 2017 een optimaal jaar voor reizigers om hun droomreis te plannen en uit te voeren. De prijzen van vliegtickets zijn het afgelopen jaar gedaald en zijn nu op het laagste punt zijn sinds 2013.

Het hele artikel lees je hier!

Happy New Year!

En neem vooral op 1 januari even een kijkje op de website. Er komt namelijk een hele gave winactie aan. 

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This