Friday Favorites #90

Friday Favorites

Mirjam Blanken

20 april 2018


Friday Favorites #90

Friyay! Vanochtend om half 6 hing ik trouwens nog in Friesland, in een kano welteverstaan. Om vervolgens een lesje SUP pilates te volgen. En ik kan je vertellen dat dat geen straf is met deze zomerse temperaturen. Binnenkort lezen  jullie al mijn tips and tricks voor een actief watersport weekendje in Friesland. Keep u posted! Inmiddels hang as we speak in de Beekse Bergen. Met uitzicht op neushoorns, struisvogels en giraffen! Dit weekend ben ik namelijk te gast bij het openingsweekend van Safari Resort Beekse Bergen. Op Instagram kun je al onze avonturen volgen en krijg je vast een inkijkje in dit toffe resort. Back to the Friday Favorites, want ook deze week kwamen er weer lekkere recepten en toffe blogs online. Wat denk je van carrot cake muffins? Enjoy!

Gezond eten om rimpels te voorkomen? C’est possible!

rimpels

Vrouwen die er een gezond voedingspatroon op nahouden krijgen minder rimpels. Dat concluderen wetenschapper van het Erasmus Medisch Centrum op basis van een onderzoek onder 2.753 Rotterdamse 50-plussers. Een maand lang hielden 1140 mannen en 1613 vrouwen in een eetdagboek bij wat ze precies aten. Naast deze vragenlijsten lieten de deelnemers ook 3D-foto’s maken van hun gezicht waarmee de onderzoekers het percentage rimpels kon berekenen.

En wat blijkt? Alleen de vrouwelijke deelnemers aan het onderzoek waren gebaat bij een gezond voedingspatroon. Aldus de conclusie van arts-onderzoeker Selma Mekić van het Erasmus MC.

Het hele artikel lees je hier

Blog van de week

Friday Favorites

Affirmaties zijn korte positief geformuleerde zinnetjes die je hardop of in gedachten dagelijkse meerdere keren uitspreekt. Het doel van deze positieve boodschap aan jezelf? Simpel! Je wilt met positieve affirmaties een negatief denkpatroon ombuigen naar een positieve overtuiging. Immers, alles wat je aandacht geeft groeit. Of simpel gezegd: je bent wat je denkt! En dat betekent dat je jouw eigen gedachten positief kunt beïnvloeden om zo gelukkig, vol vertrouwen, energiek en optimistisch een nieuwe dag te beginnen.

Het hele artikel lees je hier

Sexy en sustainable! AIKYOU maakt duurzame lingerie voor kleine borsten

En juist die combinatie had ik tot afgelopen week niet gevonden. Want let’s face it: duurzaam in de wereld van lingerie beperkt zich toch voornamelijk tot ondergoed gemaakt van biologisch katoen. Ook fijn, maar aangezien ik gezegend ben met een maatje 75B zit ik helemaal niet te wachten op die standaard padded beha’s met push up die verre van comfortabel zitten. Naast die vaak falende pasvorm zijn deze duurzame beha’s meestal ook beperkt tot een nogal basic (lees: saai) modelletje. Ook fijn, maar je hebt van die dagen dat je een mooi setje wel kunt waarderen.

Het Duitse sustainable merk AIKYOU begrijpt dat er verschil zit in duurzaam ondergoed en duurzame lingerie. Zij maken weliswaar ook gebruik van biologisch katoen, maar zijn daarnaast ook Fairtrade gecertificeerd en vegan. Bovendien werken ze samen met lokale leveranciers, maken ze gebruik van gerecyclede verpakkingen en worden de producten verzonden met DHL GoGreen. En als klap op de vuurpijl maken ze beha’s speciaal voor vrouwen met kleine borsten!

Leuk nieuws! Als lezer van Eat.Pure.Love bestel je jouw favoriete setje met korting! Met de kortingscode AIKYOUxEATPURELOVE krijg je maar liefst 20% korting op je aankoop. 

Het hele artikel lees je hier

Recept van de week

Friday Favorites

Verjaardagen zijn een ramp. Bam. I said it. Nu wil het geval dat ik nooit een fan ben geweest van mierzoete en over the top felgekleurde gebakjes, maar inmiddels worden diezelfde mierzoete gebakjes vervangen door een glutenvrije variant. Gelukkig weet mijn inner circle inmiddels wel dat ik standaard een voorraadje sweets and snacks in mijn vriezer heb liggen, dus dit ‘probleem’ heb ik getackeld. Deze vegan carrot cake muffins zijn niet alleen een lekkere ‘on the go’ treat, maar ook perfect als breakfast muffin. Naast vegan en dus zuivelvrij en eivrij, zijn deze worteltaart muffins ook glutenvrij. Enjoy!

Het recept vind je hier

Zo krijg je meer energie en vergroot je het contact met je intuïtie

contact met je intuïtie

Heb jij de lente alweer in je bol? Er is niets fijner dan dat eerste lentezonnetje op je huid en wat ervoor zorgt wat je weer naar buiten kunt. De dagen worden weer langer, dus je hebt meer licht. Dat zorgt ervoor dat je beter voelt, energieker en meer zin hebt erop uit te gaan. Meer buiten zijn is ook fijn voor je lijf en je intuïtie. Hoe kun je zorgen dat je meer energie hebt en het contact met je intuïtie vergroot?

Het hele artikel lees je hier

Enjoy your weekend!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

Uitgelichte afbeelding: Olga Steckel via Shutterstock

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This