Gratis E-book: Vergroot je zelfliefde

Gratis E-book Vergroot je zelfliefde

Mirjam Blanken

20 april 2017


Gratis E-book: Vergroot je zelfliefde

Heb je de nieuwe website van Methode EIGEN al gezien? Gastblogger Maria heeft de afgelopen hard gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. De website heeft een mooie frisse look & feel en is gevuld met inspirerende blogs en gratis producten! Zoals bijvoorbeeld het waardevolle gratis E-book Vergroot je zelfliefde.

Want hoe belangrijk is het voor jou dat je in jouw werk ook meer voor jezelf gaat kiezen? Hoeveel mensen blijven niet hangen in een baan waar ze niet gelukkig worden of durven hun dromen niet te volgen? Alles wat jij wilt bereiken is mogelijk en het begint met jezelf op nummer één zetten. Hoe je dat doet, dat lees en ontdek je in het E-book Zelfliefde. Daarnaast blijf je ook automatisch op de hoogte van allerlei leuke nieuwtjes en updates van Methode EIGEN. Doen dus!

Je kunt het E-book hier downloaden!

Gratis E-book Vergroot je zelfliefde

About Maria

Als klein meisje had Maria al een verlangen om iets in de wereld te zetten. Een droom, die ze nog niet in  woorden kon vatten. Ze hoopte dat als ze later groot zou zijn dit wel duidelijk zou worden. Ze richtte zich vervolgens op succesvol worden en uitblinken in haar werk. Maar dit was vooral gericht op het beklimmen van de maat- schappelijke ladder en niet zozeer op haar eigen droom…

Ze ontdekte de kracht van haar eigen super power, namelijk haar intuïtie! Niet tastbaar, maar wel voelbaar aanwezig. Ze besloot haar eigen pad te gaan volgen en ging zich specialiseren in het ontwikkelen van haar intuïtie. Ze leerde dat veel spanningen die zij aanvoelde niet haar eigen spanningen waren maar die van anderen. Gaandeweg durfde Maria haar intuïtie steeds beter te vertrouwen. En dit vertrouwen om haar eigen koers te varen heeft geleid tot Methode EIGEN.

En ik wil jou uitnodigen werk te maken van jouw missie. Dat jij weer connect met je super power je intuïtie en het leven gaat leiden waarvoor je geboren bent. Want waarom zou je het voor minder doen? En jij draagt alle antwoorden in je om dat leven stap tot stap op te bouwen. En dat maakt je relaxt, tevreden en succesvol. Want het grootste succes wat jij in leven kunt behalen is jezelf zijn.

Maria schrijft niet alleen op haar eigen website inspirerende artikelen. Maandelijks vind je een mooie blog van haar hand ook hier, gewoon op Eat.Pure.Love.

Jouw lijf weet zelf wat goede voeding is!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This