Kim Feenstra staat achter de camera in de nieuwste WENDY

Kim Feenstra staat achter de camera in de nieuwste WENDY

Mirjam Blanken

13 april 2017


Kim Feenstra staat achter de camera in de nieuwste WENDY

Het fotografie talent van Kim Feenstra was al snel gespot in RTL’s Het Perfecte Plaatje. Haar foto’s in de lente-editie van WENDY zijn wat mij betreft het bewijs dat ze achter de camera ook betoverende mooie dingen kan doen. Ik was aanwezig bij de lancering van haar pop-up expo en mocht dus als een van de eerste een blik werpen op de foto’s die Kim maakte voor WENDY magazine. Wat een mooie, bescheiden, innemende en vooral inspirerende vrouw is Kim.

Nu heb ik sowieso een zwak voor alle Kimmieflimmie’s op deze wereld, maar ook met dit streepje voor was ik onder de indruk van haar debuut als fotograaf. Kim weet met haar foto’s echt het moment te pakken, de mensen die zij voor haar camera kreeg zijn stuk voor stuk acteurs en toch kreeg Kim het voor elkaar om hun eigen karakter op de gevoelige plaat vast te leggen. Ze fotografeerde onder andere haar vriendinnetje Kimberley Klaver, actrice Angela Schijf en acteur Waldemar Torenstra.

Fotografie geeft mij iets heel moois; ik ontdek mijn passie, iets waar ik trots op kan zijn… Door fotograferen leer ik zoveel over mezelf.

Wendy magazine

Naast het 26 pagina’s tellend fotografie debuut van Kim Feenstra staat deze lente-editie van WENDY in het teken van doen. Wendy en haar team pakken groots uit door meer dan 200 prijzen en ervaringen weg te geven. Dit alles onder het motto ‘niet alleen praten en schrijven over geven en ontvangen, maar ook daadwerkelijk doen’. Zo geeft Wendy niet alleen zichzelf, maar ook haar man Erland weg, maar ook columnisten Susan Smit, Goedele Liekens en musicalster Vajen van den Bosch en veel meer onvergetelijke ervaringen en cadeaus. Wat denk je van een Green Glamour make-overdag voor 2 personen, een rood Belling-fornuis of jouw eigen pagina in WENDY? De lente-editie van WENDY ligt vanaf vandaag in de winkels.

Enjoy!

Naast het magazine kun je 24/7 terecht op het online magazine. Bij WENDY online draait het om een voortdurende, actuele dosis positivisme en inspiratie. Ik ben fan! Maar dat had je vast al gezien aan mijn gezicht op de foto met Wendy. Gevalletje: ik wil best een half uurtje als een groupie wachten voor een foto 🙂 

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This