Let’s make some memories

let's make some memories

Mirjam Blanken

22 februari 2016


Let’s make some memories

Wanneer ik terugdenk aan het vorige jaar, gaan mijn gedachten vaak uit naar misschien wel mijn mooiste reis ooit: de trip naar Bali! Eerder schreef ik al over Canggu, een plaatsje dat bekend staat als ‘foodie heaven’ en ‘surfers paradise’. Ik vind het heerlijk om herinneringen op te halen en er vervolgens over te schrijven, met een beetje heimwee naar dit mooie eiland, dat wel. Naast het schrijven over mijn reizen, hou ik er ook van om herinneringen op andere manieren op te halen. Hoe ik dat doe? Dat vertel ik je in deze blogpost: let’s make some memories!

Een fotoboek maken

De beste manier om herinneringen op te halen? Foto’s terugkijken natuurlijk! Na een reis probeer ik altijd om mijn gemaakte foto’s zo snel mogelijk te ordenen en een speciale selectie te maken van de leukste foto’s. Ik heb gemerkt dat ik vaker naar mijn foto’s kijk wanneer ik ze ook echt afdruk. Soms doe ik dat op de klassieke manier, maar ik vind het ook wel eens leuk om echt een bijzonder product van mijn foto’s te maken. Via een website als posterXXL kun je bijvoorbeeld een fotoboek maken dat je volledig aan een thema (hello Bali!) kunt wijden, maar je kunt er ook foto’s in retrostijl afdrukken of je mooiste foto op canvas afdrukken.

Koken

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik enorm houd van goede en gezonde voeding. Op mijn website vind je talloze recepten en in mijn blogpost over Canggu en Ubud schreef ik over healthy hotspots. Eén van de leukste dingen aan reizen vind ik het verkennen van de lokale keuken. Vaak doe ik inspiratie op voor nieuwe maaltijden, en wanneer ik dan eenmaal terug in Nederland ben en het recept bereidt, komen de herinneringen aan de reis weer helemaal naar boven! Ook een aanrader: in Nederland op zoek gaan naar een kookcursus die aansluit bij de keuken van het land dat je hebt bezocht.

Hoe haal jij herinneringen op aan een mooie vakantie?

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This