Live your dreams!

Live your dreams!

Mirjam Blanken

12 oktober 2015


Live your dreams!

Never stop trying to fulfill your dreams ‘ – zo stond er op een kaartje dat onlangs in mijn brievenbus viel. Mooie woorden, alleen doe het maar eens. Pfff…. Ik sta nog steeds te shaken op mijn benen. Wellicht is wat achtergrondinformatie handig. Ik ben Sylvia, 36 jaar en het prototype moderne, hoogopgeleide carrièrevrouw met een goedbetaalde, verantwoordelijke sales job bij een multinational: mantelpakje, high heels en leasebak. Kortom, het hele pakketje.

Live your dreams!

Game Change

Mijn echte passie ligt ergens anders: al sinds mijn tienerjaren ben ik bezig met een healthy lifestyle. Als jong meisje knipte ik recepten uit mijn moeders Libelle’s en Allerhande’s om zo mijn eigen receptenboekjes in elkaar te knutselen. Uiteraard zou ik die later op de markt brengen, naast mijn duobaan van filmster en tekenjuffrouw. Dat ambitieuze zat er al op vroege leeftijd in.

Tijdens mijn studententijd gaf ik groepslessen op diverse sportscholen en ik heb dat nog jaren volgehouden naast mijn fulltime baan. Nog steeds volg ik uit pure interesse alle health trends, zit ik op alle health blogs en heb ik aan menig bootcamp meegedaan. Ik voel me soms net een wandelende health encyclopedie. In de avonduurtjes heb ik zelfs een eerste versie “survivalgids in health” geschreven.

Live your dreams!

Maar ja, dáárvoor gaat ’s ochtends de wekker niet af. En het is ook niet waarvoor ik gestudeerd heb. Tot voor kort. Toen ontstond het idee om mij volledig op Juiz~s te gaan richten en te gaan leiden tot een succes. Juiz~s produceert coldpressed groente sappen, een health product waar ik heilig in geloof. Mijn passie en ratio kwamen met elkaar in conflict. Het is natuurlijk veel veiliger om het ingeslagen carrièrepad te blijven volgen, elke maand een salaris te ontvangen en mijn interesse in health als een hobby naast mijn echte werk te zien.

Live your dreams!

Juiz~s, Juiz~s en nog eens Juiz~s

Ik heb voor mijn passie gekozen en mijn baan opgezegd. Sindsdien ben ik in een achtbaan terecht gekomen: ik sta op met Juiz~s, ik ga slapen met Juiz~s. Tijdens het avondeten praten mijn vriend en ik alleen nog maar over Juiz~s. Maar wat ben ik trots op wat we nu al in zo korte tijd bereikt hebben!

Gelukkig hoef ik het allemaal niet alleen te doen. We hebben bij Juiz~s een team van fantastische mensen die bouwen aan het merk Juiz~s. Een merk ontwikkelen, in de markt zetten en ondernemen: ALLES is nieuw voor mij. Ik maak enorm veel mee en leer elke dag.

Sharing is caring

Het lijkt mij leuk om via Eat.Pure.Love mijn ervaringen, successen en stommiteiten met jullie te delen, zodat niet alleen ik, maar ook jullie er van kunnen leren. Wie weet, misschien kan het net dat duwtje in de rug zijn voor iemand om zijn of haar hart te volgen en het leven om te gooien. Als dat zou lukken, dan is deze blog bij deze al geslaagd!

Liefs Sylvia
www.juizs.nl

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This