Review Eet taart krijg een six pack

Review Eet taart krijg een six pack

Mirjam Blanken

19 oktober 2016


Review Eet taart krijg een six pack

Sinds ik een abonnement had op de Donald Duck heb ik niet meer zo gelachen om het geschreven woord. Down to earth, grappig, vernieuwend en nog leuk om naar te kijken ook. Gelukkig heeft Jelmer de Boer a la Rens Kroes het boek gevuld met wat leuke fotootjes van zichzelf. Ik begin meestal bladerend van achter naar voren in een boek. Ik kan je vertellen dat het achterste deel van dit boek nog steeds interessant is! Hierbij de review van Eet taart krijg een six pack. En ben je na het lezen van deze review of het zien van de foto’s enthousiast? Dan heb ik leuk nieuws! Wij verloten namelijk 2 exemplaren.

Review Eet taart krijg een six pack

Instafamous

Nu wil het geval dat Jelmer al in 2014 opdook in mijn tijdlijn op Instagram. Hij stuurde nog een kusje terug, maar helaas peanut butter. Waar menig vrouw in katzwijm valt na zijn fameuze Oreotaart, stort ik ik ter aarde met een suikerdip vrees ik. Geen match made in heaven dus. Had ik trouwens al gezegd dat ik al 13 jaar (en een beetje) gek ben op mijn eigen, geen taarten bakkende, man? Inmiddels is Jelmer head over heels op de mooie Jenny Alvares. Problem solved!

Review Eet taart krijg een six pack

Iets met 50 tinten grijs…

In dit boek vind je geen recepten en ook geen trainingsschema’s. Jelmer is all about balance. Zijn boodschap is duidelijk: vergeet extreme diëten en hypes rondom voeding en gooi alle boeken het raam uit die je in 12 weken een strak lichaam beloven. Probeer dingen, zorg dat je er plezier in houdt en kies je eigen, niet extreme, gulden middenweg.

Ik vind het erg vervelend dat alles rondom voeding en sport zo zwart-wit wordt gebracht, daar wil ik iets tegenover zetten.

Review Eet taart krijg een six pack

@geentroep

Geen Troep is een naam voor een dieet dat Jelmer 5 jaar geleden bedacht. In die tijd was hij ervan overtuigd dat losse voedingsproducten of gezond of ongezond waren. Het Geen Troep-dieet was simpel. Eet gewoon geen troep en je hebt een gezond eetpatroon te pakken. Nadeel: voor alles wat hij in zijn mijn stopte vroeg hij zich af of het wel gezond was. Hoe bedoel je een dieet gedoemd om te mislukken? Ondertussen weet Jelmer wel beter. De naam Geen Troep bestaat nog steeds. Om de simpele reden dat hij geen zin had om deze te veranderen in fitmetjelmer of mymilnerbodymotivation. Ik keur het goed.

#nocardio is een van de extremen die ik gebruik, om duidelijk te maken dat je niet moet gaan hardlopen als je wilt afslanken.

Review Eet taart krijg een six pack

Van A tot Z

Naast de inhoud is de opmaak van het boek geniaal. Hapklare hoofdstukken, een hilarisch Abc’tje, grote letters die ik zonder bril ook kan lezen (ideaal!) en vergeet de foto’s niet. Het interview met Arie Boomsma is een fijne bonus.

Mijn moeder weet niet wat een calorie is, maar ze weet wel dat ze wat verstandiger moet eten als ze niet zo lekker in haar vel zit.

Review Eet taart krijg een six pack

Conclusie

Tot de laatste pagina een boeiend boek! Tip van de dag: Altijd met de laatste bladzijde beginnen is best slim! Zonder gekheid.

Wil je lachen? Koop dit boek.
Wil je meer weten over calorieën? Koop dit boek.
Ben je klaar met diëten? Koop dit boek.
Heb je nog een cadeautje nodig voor je beste vriendin? Koop dit boek.

Ik zag laatst in MyFitnessPal dat iemand 731 kcal had verbruikt met een half uur hardlopen op 10,1 kilometer per uur. Ik vond dat heel grappig. Naast het feit dat dat verbruik te hoog was voor de werkelijkheid (tenzij die persoon zijn obese tante op z’n rug had tijdens het joggen), is het überhaupt niet slim om calorieverbruik te gaan tracken in een app.

Review Eet taart krijg een six pack

In it to win it?

Wij verloten 2 exemplaren van Eet taart krijg een six pack! Wil jij dat dit boek binnenkort bij jou op de deurmat ligt?

 1. Laat dan hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.
 2. Spread the word! Share this post with your friends. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.

De winnaar maken we vrijdag 28 oktober bekend. Succes!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

71 Reacties

 1. Suzan

  Je hebt me enthousiast gemaakt met deze review! Wat zou ik graag dit boek willen lezen en weer eens kunnen lachen!! Wellicht dat ik dan daadwerkelijk die sixpack kan krijgen;-)

  Antwoord
  • Mariëlle

   Kom net met een slaperig hoofd mijn bed uitrollen en ik ( totaal geen ochtendmens) word gelijk wakker geschud en geboeid door het verhaal Jelmer. Ik wil nu al niet stoppen met lezen, is dit eindelijk HET antwoord naar waar ik op zoek naar ben tussen al die wir war aan goede adviezen en ideeën over afslanken. Als dat toch zo is, wordt eindelijk mijn zoektocht beloont!

   Antwoord
 2. Monique philippart

  Klinkt heel vreemd dit…maakt me wel nieuwsgierig!!

  Antwoord
 3. Bettie

  Als ik van de slappe lach spierballen krijg wil ik dit boek hebben! Na elke week mezelf voor te houden, komende week ga ik het beter doen is dit een zetje in de goede richting!

  Antwoord
 4. Yess

  Na het lezen van je leuke review ga ik dit boek in ieder geval op mijn verlanglijstje zetten voor de decembermaand! Maar hem winnen zou natuurlijk nog veel leuker zijn 🙂

  Antwoord
 5. Yvonne de Ridder

  Jaaa hij is zo grappig! I love de nuchtere blik en droge humor. Maar, hier zijn Oreo’s ook geen liefde hoor ?

  Antwoord
 6. Sinja

  Heee, ik was al benieuwd naar zijn boek. Na het lezen van de review nog meer! Hopelijk heb ik dan naast het lachen ook wat aan de recepten en training schema’s.

  Antwoord
 7. Margreet

  Ik ben helemaal geen boekenlezer, vaak na 4 bladzijden ben ik al afgedwaalt.
  Ik lees eigenlijk alleen maar kookboeken, plaatjes en de ingrediënten.
  Toch maakt dit boek mij erg nieuwsgierig en wie weet kan ik lezen wat meer gaan waarderen…..

  Antwoord
 8. Marjolijn

  Oh nee. Dus als ik dit boek lees kan ik opeens weer dingen eten die ik wel lekker vind? Bah. Nee. Wie wil dat nou? Oké, ik!

  Antwoord
 9. Marijke Langenegger

  Oooh echt héérlijk! Ik ben gek op lachen, toe aan wat fijne luchtigheid en aan een momentje rust voor mezelf op de bank onder een dekentje met jouw chocola en dit boek???

  Antwoord
 10. vivianne Vissers

  Is die laatste pagina van het boek toevallig die 2e foto 😉 Dan vond jij één van de leuke dingen van de Donald Duck zeker ook de plaatjes kijken…ik snap die vergelijking dan wel hihi
  Euh oja inhoud….. ik hou van niet extreem, humor en afwisseling…euh en plaatjes kijken 😉 Ik ben niet zo van de dieeten, maar denk wel (eens) in calorieen en lachen is volgens mij de beste buikspieroefening.
  Lijkt me een super leuk en inspirerend boek!

  Antwoord
 11. An

  Mijn vader heet ook jelmer en lust taart… Misschien is dat een goede combi? Hihi Ben erg benieuwd naar het boek. ?????

  Antwoord
 12. Susanne

  Na het lezen van de review heb ik al een glimlach op mijn gezicht. Het boek werkt dus goed voor je buikspieren maar ook voor je gezichts spieren. Een soort win win situatie

  Antwoord
 13. Barbara Huizenga

  Haha ik moet om jouw verhaal al lachen en krijg erg veel zin om dit boek te lezen. Ik doe dus graag mee!!

  Antwoord
 14. Claudia Muller-Kosters

  Ja leuk!! Met lachen m’n buikspieren trainen ? zo krijg ik dat wasbordje wel!

  Antwoord
 15. Judith

  Klinkt als een verademing dit boek!

  Antwoord
 16. Jikke

  sinds een half jaar doe in aan krachttraining, ik heb moeite m’n fysieke doelen te halen omdat ik niet vreselijk neurotisch wil gaan doen rondom eten aangezien ik vroeger een eetprobleem heb gehad. Dit boek lijkt me daarin een uitstekend hulpstuk.

  Antwoord
 17. Gerda

  Waarom ik dit boek wel zou willen winnen?? Wie wil er nou niet lachend achterkomen hoe je met taart een sixpack krijgt?!?!? Nou ja, sixpack? Hopelijk in ieder geval een boek dan.

  Antwoord
 18. Sophie

  Ik ga verhuizen. Mijn studentenkamer ga ik vaarwel zeggen. Heb m’n boeken uitgezocht en een hoop zal worden gestald op de zolder van mijn ouders tot ik een echt grote mensenhuis met meer ruimte heb. Tot die tijd zoek ik wel leuke boeken voor in de kast of op de koffietafel. Maar geen troep. Deze lijkt me wel wat! Ik hou niet van rare diëten dus de inhoud spreekt me sowieso wel aan. Maar alleen de mooie motivational quote op de voorkant maakt het boek al een prominent plekje in mijn nieuwe studio waard!

  Antwoord
 19. Het Groene Broertje

  Leuk! Ik ben wel erg benieuwd geworden naar het boek! Geen troep eten lijkt me sowieso een strak plan. Taart eten trouwens ook.

  Antwoord
 20. Suus

  Ik ben super benieuwd naar het boek van Jelmer. Ik volg hem al een tijd op Instagram en moet altijd erg lachen om de dingen die hij plaatst. En ook ik zit na vele diëten even in een dip en kan zijn tips zeker gebruiken 🙂

  Antwoord
 21. Isis

  Hoi hoi!

  Ik zou het boek heel graag willen winnen zodat ik het aan mijn moeder kan geven en niet meer eindeloos geklaag hoef aan te horen over dieeten dat dus? We hebben eindeloze gesprekken over voeding en afvallen maar dit boek zou toch wel het ideale middel zijn om het dieeten weer wat luchtiger te bekijken!
  En er vooral om te lachen??

  Antwoord
 22. Tir Na NÓg

  Oké, je hebt me!
  Die taart wil ik, en de six-pack neem ik er dan wel bij als het moet. 😉

  Antwoord
 23. Tir Na NÓg

  Oké, je hebt me!
  De taart wil ik, en de six-pack neem ik er dan wel bij als het moet 😉

  Antwoord
 24. Astrid

  Las er vanmorgen over in de krant en dacht “dat boek moet ik hebben!” Omdat ik geloof het wel degelijk uitmaakt WAT je in je mond stopt, zal ik vast niet met alles eens zijn, maar ik geloof ook in balans. Balans in goede en minder goede voeding, maar ook in inspanning en ontspanning. En lachen ontspant, dus lachen om dit boek lijkt me geweldig. Wil het daarom graag winnen.

  Antwoord
 25. Shanna

  Ooh dit boek lijkt me te gek, klinkt een beetje zoals ik erover nadenk na veel diëten geprobeerd te hebben. Maak me blij cant wait! 🙂

  Antwoord
 26. Petra

  Taart eten en een sixpack krijgen? Ik ben benieuwd… Als ik jouw review zo lees, weet ik hoe het voor mij gaat werken: ik lach me suf en train daarmee mn buikspieren en: hállo sixpack! (Nu nog eens kijken hoe ik die taart in dat verhaal ga passen ?)

  Antwoord
 27. Liesbeth

  mijn vriend en ik hebben regelmatig discussies wat gezond is en wat niet, welk dieet, veel eiwitten of juist veel groente etc. dit boek klinkt als een verfrissende mening

  Antwoord
 28. Simone Klapdoor

  Ondanks dat ik nog nooit oreo’s heb gegeten.. Ben ik wel een beetje gek op Jelmer! Zijn manier van schrijven is lachwekkend maar ook ontzettend waar (de meeste dingen dan..). Dit boek zou mij zeker deze donkere dagen doorheen helpen! En na het lezen van jouw review, ben ik nieuwsgierig to the max.

  Antwoord
 29. Barbara Bouman

  Jelmer de Boer die mij met zijn uitspraken overtuigt om dingen te laten staan en dus minder ga eten… Daarbij ook nog eens fantastische foto’s van hem… waardoor je bijna in katszwijm beland waardoor je zelfs de kleinste petit four niet meer door je mond gepropt krijgt! OP een grappige manier lezen hoe ik mijn overtollige kilo’s kwijt kan raken… misschien wordt t dan ook echt grappig om eraan te beginnen! Gun mij het boek… want ik gun mezelf lol in afvallen en minder kilo’s!!

  Antwoord
 30. Marielle

  Na een tijd van eetproblemen en issues, gaat het eindelijk weer beter/goed! Dit boek zou me een extra stimulans & bevestiging geven! 🙂

  Antwoord
 31. Suzette

  Dit boek lijkt mij een verademing op alle diëten en superfoods van de laatste tijd. Zou hem graag willen winnen, ben erg benieuwd!

  Antwoord
 32. Annemiek

  Een beetje vreemd maar wel een lekker lachen boek denk ik?

  Antwoord
 33. Inge

  Voor een lekker (zelfgebakken) stuk taart heb ik altijd plek
  en stil ik graag mijn lekkere trek.
  Met het leuke ‘Eet taart krijg een six pack’- boek
  hoef ik niet meer naar leuk vermaak en herkenning op zoek!

  Antwoord
 34. Es

  Klaar voor de taart, nog niet voor de sixpack, Hihi.
  Doe graag mee.

  Antwoord
 35. Anna

  Ik woon al enige tijd in het buitenland en wat mis ik die droge Nederlandse humor toch! Zou geweldig zijn als ik dit boek met kerst in Nederland op zou kunnen halen! ?

  Antwoord
 36. Josella Knol

  Lijkt me een leuk boek, een keer een ander geluid dan “deze leefstijl is het beste om te volgen” of “met dit dieet val je je gegarandeerd af”
  Ik word een beetje moe van al dat moeten, dus dit boek is denk ik een verademing met wat luchtigheid wat we in deze tijd goed kunnen gebruiken!

  Antwoord
 37. Misha

  Hoi Mirjam,

  Leuke review. Denk dat Jelmer wel blij is dat hij boven Donald Duck nu uitkomt haha.
  Ik ben super benieuwd naar dit boek. Ik volg Jelmer al heel lang op Instagram en zijn blogspot. In alle klets vandaag de dag is het soms fijn dat iemand je een spiegel voor houdt. Na zijn blog sta ik weer met beide benen (en een stuk taart) op de grond. Geen hocus procus in 12 weken strak en je portemonnee brocus met Rens, fajah en the green happiness. Maar gewoon Hollandse nuchterheid. Ik wil dit boek wel winnen. Als is het maar voor de foto’s ?

  Antwoord
 38. Kristel Klavers

  Met ’troep’ toch een sixpack krijgen! I’m in it for the win! ??

  Antwoord
 39. Edith

  WWAAAAAAAAHHHHHHH ZO nieuwsgierig naar dit boek! Als ik hem niet win, wordt het mijn nummer 1 cadeautje voor onder de kerstboom.

  Liefs,
  Edith

  Antwoord
 40. Nolda Rothert

  Omdat ook het killerbody boek mij weer niet heeft geholpen en ik het dus op bol.com bij 2e hands te koop heb gezet, hoop ik dan eindelijk met dit boek mijn knuffellaag om te zetten in een sixpack door het eten van taart ?

  Antwoord
 41. Marjon

  Ooooh, ik zie dit boek gewoon overal tevoorschijn komen! Zoo benieuwd! Ik heb mijn hele jeugd verknald door lijnen/afvallen/aankomen/dieeten en ga zo maar dooor! Wat zou ik eens graag op een relaxte manier met eten omgaan! En door een gewoon eetpatroon op gewicht te komen en te blijven.. Ik hoop en denk dat dit boek mij weleens een handje op weg kan brengen!

  Antwoord
 42. suus

  leuk…leuk….leuk!!!

  Antwoord
 43. Cindy

  Jaa ik lig met een zware hersenschudding op bed (na het sporten nog wel) en zal daar de komende weken ook nog niet uitkomen…dus ik kan wel wat te lachen gebruiken! ?

  Antwoord
 44. Chantal Christ

  Ik heb me aangesloten bij #teamjelmer haha
  Wat een geweldig boek lijkt me dit…definately in it to win it!

  Antwoord
 45. Martine

  Oooooooh ik haar het om een reactie te schrijven waarom ik zou moeten winnen hihi. Net als vele mensen ben ik natuurlijk ook nieuwsgierig naar dit boek. Vooral ook omdat er geen recepten bij staan, normaal vind ik het interessant als er recepten bij staan. Maar dit boek is dan voor mij dan mysterieus en zou ik het heel erg graag willen uitpluizen hoe het dan zit.

  Antwoord
 46. Suzan

  Whahahahaaaaa ik kan eigenlijk maar heel kort hier over zijn. Ik lees altijd van achter maar voor….en ik ken er maar heel weinig die dat ook doen. Maar zo lekker herkenbaar. En dit boek lijkt me zo heerlijk verfrissend. Kan niet wachten om hem te mogen lezen. En misschien wel zo!!!!!!!!!! Ik ga duimen en nu slapen. Whoop hoop ga nu maar slapen en hopen dat ik morgen een sixpack heb?

  Antwoord
 47. Tamara

  Ik zou dit boek graag winnen. Ik ben al 3 jaar enorm bezig met mijn gewicht en gezond en ongezond. (Van Atkins tot zo net een wedstrijdprep achter de rug) Waarin veel voedingsmiddelen dus lange tijd geschrapt zijn geweest. Ik probeer een balans te vinden en dit boek zou daar bij kunnen helpen. De fotos van Jelmer uiteraard ook.;-)

  Antwoord
 48. Thera Rooth

  Lachen is gezond, heerlijk! Lijkt me super gaaf boek en met wat gierende lachbuien train je met plezier je buikspieren! De 28e wordt onze dochter 13, dat wordt vast ons geluksgetal ?

  Antwoord
 49. Daniëlle

  Ben benieuwd of mijn man naast dit boek nog wel durft te koken!
  De spieren die met dit boek getraind worden staan in ieder geval al even stil met de fusie die op ons werk net aan de gang is!
  Dus zo ie zo succes verzekerd!!
  Heeft zeker mijn aandacht en ik vergeet de titel zeker niet meer!

  Antwoord
 50. Christa

  Echt, als ik een scheitdag heb zoek ik altijd een vlog/blog op van Jelmer! Hilarisch!Ik wil heeeeeeeel graag dit boek!?

  Antwoord
 51. conny

  Ik word binnenkort 50 jaar, zou het dan toch nog gaan lukken met een six pak zonder trainen en diëten, ik vraag dit boek zeker voor mijn verjaardag…..

  Antwoord
 52. Marieke

  Is het heel erg dat ik nog nooit van deze meneer heb gehoord? Afgezien vh feit dan dat ik ipv naar jaloersmakende strakke lijven van andere vrouwen ook gewoon leuk naar die van een mooie man had kunnen kijken?
  Je hebt me heel nieuwsgierig naar hem gemaakt! En dan weer niet zo zeer vanwege dat lijf maar vanwege de ‘no nonsence’ insteek die je beschrijft. Dat is waar ik zelf steeds naar probeer te zoeken tussen alle verschillende insteken op het gebied naar voeding. Klinkt als waar je van droomt als pubermeisje; een sexy leraar die ook nog wat interessants te vertellen heeft! Heel benieuwd!

  Antwoord
 53. Marjolein

  Wat een leuke review! Ben erg benieuwd naar dit boek geworden! Eindelijk een boek dat niet focust op extreme doelen maar gewoon lekker gezonde tips en trics geeft.

  Antwoord
 54. Marianne

  Wat een bevrijding, geen 12 weken stappen plan voor een Summer Body!! Graag wil ik dit boek lezen!!

  Antwoord
 55. Stephanie

  Ik wil wel graag een boek vol recepten winnen en trainingsschema’s zonder trainingsschema’s en recepten! Net als een taart met oreo maar dan zonder graag!

  Antwoord
 56. Aafke

  Wow wat schrijf je super.
  Ik ben nu al enthousiast en hunker naar meer lezen uit het boek.

  Antwoord
 57. Nathalie

  WAUW! Wat maakt het lezen van dit leuke bericht mijn dag al beter dan op vrijdagochtend voor de herfstvakantie te luisteren naar een hoorcollege van Filosofie (wat ik momenteel aan het doen ben….).
  Het lezen van dit stuk maakt mij razend enthousiast en het zien van de illustraties hoe het boek er uitziet maakt mij ontzettend nieuwsgierig. ik ben enorm benieuwd naar de inhoud van het boek.

  Antwoord
 58. Ilse van der list

  Op ‘commando’ n grappige reactie achterlaten…niet mijn sterkste kant…t boek willen winnen…uiteraard! Wat n ruimte zou dat geven in de kast als andere ‘dieetboeken’ weg kunnen ?

  Antwoord
 59. Barry

  Een sixpack heb ik al maar taart eet ik (nog) niet… Misschien dat dit boek kan helpen… 😀

  Antwoord
 60. Lauri

  Jaaa, ik wil dit boek heel graag winnen! Ik lag me altijd rot om Jelmer z’n blog en Instagram en ik vind het heel fijn dat hij duidelijk maakt wat voor onzin al die vage dieettrends en boeken nu verspreiden. Ik zie mensen om me heen helemaal doorslaan, omdat ze weer iets nieuws hebben ontdekt om af te vallen of letterlijk het eetdagboek van een random ander persoon kopiëren. Dit leidt uiteindelijk natuurlijk tot nul blijvend resultaat, waardoor dit soort mensen weer compleet teleurgesteld ophouden. Dit boek zou een goed voorbeeld zijn om aan te geven dat met normaal doen je ook en juist wel ergens komt 🙂

  Antwoord
 61. Nanny

  haha als klap op de vuurpijl vind ik ónder jouw blog reclame voor het boek: killerbody: slank in 12 weken! Kijk dát vind ik nou humor.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   En als je goed leest, dan lees je een kritisch review 😉 Overigens ben ik het ook niet volledig eens met Jelmer hoor. Zijn statement: als je af wilt vallen, moet je minder eten gaat lang niet voor iedereen op. Have a nice weekend!

   Antwoord
 62. Michelle

  Een slogan die mij op het (nog sixpackloze)lijf is geschreven! I looooove taart en sixpacks, dus kom maar op!

  Antwoord
 63. Yvonne van der Valk

  Lijkt mij een geweldig boek, dan kan ik mijn zoon laten zien dat streng diëten geen zin heeft en dat we gewoon ons gezond verstand moeten gebruiken.

  Antwoord
 64. Angela

  Ik ben zooo benieuwd naar dit boek, die taart lust ik graag en die sixpack wil ik ook, zo niet graag.. dus ja ik wil dit boek graag winnen

  Antwoord
 65. Jo's Daughter

  De vriend van mijn zus, wil graag afvallen dus. Doe ik hierbij voor hem mee. Want zelf een sixpack nou nee. Niet mijn ding hoor, maar hij gaat daar vast voor. En dan is zus ook helemaal blij, Reuze fijn toch voor mij ?! Kom ik goed voor de dag, Dus wanneer je de winnaar kiezen mag. Hoop ik dat je mijn rijmpje leuk vind. En dan speel ik een piepklein beetje voor Sint ?

  Antwoord
 66. Angela

  Haha lijkt me super. Was helemaal verrast toen ik aan het einde de advertenties van Atkins en killerbody in 12 weken zag staan!! Die doe ik niet. Ik wil Jelmer! En TAART!!

  Antwoord
 67. Louise

  Het wordt tijd om eens wat meer te lachen. En wat ik van je begrijp, zou dat met dit boek moeten lukken. Drie vliegen in één klap: je beweegt (lachen), de stress vermindert en je doet, hopelijk, nog wat leuke tips op!
  Ik ben heel benieuwd naar het boek…..

  Antwoord
 68. Ingrid

  Rens Kroes Powerfood, Jamie Olivers Powerfood, De Voedselzandloper, Paleo, ILoveHealth, TheGreenHappiness, Killerbody, In PerfecteConditie, Zondersuiker, 100%puur, Gezondlevendoejezo, Havermoutje, Suikervrij… Alle boeken die in mijn boekenkast staan en geen één die géén recepten en/of trainingsschema’s bevat. Ben een beetje kookboeken verslaafd zoals je kan zien. De balans moet ik zeker nog vinden: kan Jelmer mij die geven???? 🙂

  Antwoord
 69. Will

  Hoera, ik ben gek op taart en aanverwante artikelen en ik houd niet van krachttraining en hardlopen. Is trouwens ook niet goed voor mijn knieën.
  Al mijn dieet kookboeken gaan met de vereniging mee die oud papier ophalen. Zijn ze toch nog ergens goed voor ,(het goede doel). Mooi, toch.
  En ik ga “hopelijk” dit boek lezen en aan mijn gezondheid werken.
  “Afvallen met een dieet” schrap ik uit mijn woordenboek.
  Hoera ik doe vanaf nu normaal en ga er goed uitzien.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This