Review Green Delicious – Puur koken

Mirjam Blanken

16 september 2015


Review Green Delicious – Puur koken 

Natascha Boudewijn ontmoette ik voor het eerst tijdens een cursus foodfotografie & styling in de bollenschuur. In deze oude bollenschuur midden in de Randstad bevindt zich namelijk het groenste kookatelier van Nederland: De keuken van Greendelicious. Deze sfeervolle ruimte wordt naast culi workshops en cursussen ook gebruikt voor vergaderingen en (zakelijke) bijeenkomsten.

De keuken van Greendelicious

In juni 2014 opende Natascha het sfeervolle kookatelier in de bollenschuur in Voorschoten en sindsdien wordt het leven hier gevierd. De Keuken is een kookatelier met kleine stadsmoestuin en biedt niet alleen inspiratie om de pure groente- en kruidenkeuken te ontdekken, maar ook om dat lekkers zelf te kweken of in het wild te plukken. Een bijzondere plek om met aandacht te genieten van elkaar en alles wat het leven mooi maakt.

Greendelicious – Puur koken met je eigen oogst

Natascha bedenkt en maakt boeken, die geschikt zijn voor zowel beginners in tuin en keuken als voor de meer gevorderde koks en tuiniers. Ook als je een balkon hebt of niet veel buitenruimte kun je in deze boeken fijne tips vinden voor rassen die geschikt zijn voor potten en adviezen voor verzorging.

De Greendelicious moestuinkookboeken bieden kook- én kweekinspiratie voor vier seizoenen. Je vindt er, naast prachtige foto’s, praktische tips en adviezen voor je eigen kweek, originele en heerlijke recepten met de oogst.

Win een exemplaar! (winactie gesloten)

Onder de volgers van Eat.Pure.Love ga ik een exemplaar van dit mooie boek verloten. Wat moet je hiervoor doen?

 1. Laat hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.
 2. Spread the word! Share this post with your friends. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.

De winnaar maak ik woensdag 23 september bekend. Succes! Stefani is de winnares. Gefeliciteerd!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media?


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

12 Reacties

 1. Ester

  Wat een super actie! Ik heb altijd dat romantische beeld voor ogen van lekker kokerellen met zelfverbouwde groentes.

  Antwoord
 2. Ester

  Wat een super actie! Ik heb sltijd dat romantische idee voor ogen van lekker kokerellen met groentes uit eigen moestuin. Maar ja, de kleur van mijn vingers… Die zijn dus niet groen! Ik kan dus wel ern dosis inspiratie & tips gebruiken! 🙂

  Antwoord
 3. Mirjam

  Leuk! Je maakt me nieuwsgierig naar meer!

  Antwoord
 4. Mirjam

  Wij zijn laatst in de bollenschuur geweest en een ansicht mee genomen
  Leuk zeg!

  Antwoord
 5. Dominiek

  Dubbel genieten – moestuin inspiratie en leuke recepten. Misschien kan ik met green delicious mijn nu enigszinds treurige moestuin omtoveren tot een succes en heerlijke met de oogst kokkerellen 🙂

  Antwoord
 6. Stefani Peters

  Het boek zou echt geweldig zijn voor aankomend jaar! Mijn eigen moestuintje helemaal op orde (dit jaar helemaal mislukt) en dan ook nog eens heerlijk kunnen koken met de geweldige recepten uit het boek. Met groenten uit mijn eigen tuintje!

  Antwoord
 7. Michelle

  Wat een sfeertje zeg! Een kookatelier in een oude bollenschuur! Lijkt me een heerlijk boek om bij te watertanden. Ja, ik doe mee hoor 🙂

  Antwoord
 8. Nadine

  Still in love with cooking and books! En vooral vers uit de tuin ? wij hebben zoveel lekkere verse kruiden en groentes en fruit in de tuin staan ??? waar ik met dit boek vast heel veel inspiratie uit kan halen voor lekkere verse gerechten.

  Fingers crossed again! ?

  Antwoord
 9. teha

  Ziet er inspirerend uit en die foto dat zij tussen de bloemen zit is erg mooi!
  Mijn tuin heeft een overdosis Oost-Indische kers op het moment dus die armeluiskappertjes lijken me wel wat.

  Antwoord
 10. Yvon

  Ben heeeeel nieuwsgierig naar dit kookboek!

  Antwoord
 11. Vivianne Vissers

  Klinkt als een hele leuke en inspirerende samenvoeging van 2 hobby’s van me….lekker experimenteren in de keuken én op het balkon/vensterbank.
  Inspirerend van grond tot mond 😉
  gedeeld op fb

  Antwoord
 12. Herma Baks

  Oh dat zou fijn zijn om te winnen. Ik begin me net een beetje bewust te worden van wat we, ons gezin, allemaal eten. En dus probeer ik nu meer “eerlijke” voeding te gebruiken. Pakjes en zakjes de deur uit. Best lastig en een beetje inspiratie kan dus geen kwaad!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This