Review Killerbody 2 van Fajah Lourens + win het boek

Review Killerbody 2 van Fajah Lourens

Mirjam Blanken

18 januari 2017


Review Killerbody 2 van Fajah Lourens

Oh die Fajah toch… Al scrollend op mijn social media tijdlijnen weet de ene expert of ervaringsdeskundige het nog beter als de andere. Bloggers wijden complete artikelen met schreeuwende kopjes om de aandacht te trekken in de discussie rondom de hype die #killerbody en #fitgirl heet. Om vervolgens helemaal onderaan even te melden dat ze het boek niet hebben gelezen. Uhhhh… Of nog erger: vrouwen van mijn leeftijd die een foto posten van hun ongetrainde lichaam met putjesbillen om maar te laten zien dat dat ‘normaal’ is. Want sporten en gezond eten met een fulltime job en rondrennende kids is volgens hen niet te doen.

Een gezond gewicht staat niet gelijk aan een killerbody. Laat ik dat voorop stellen!

Massaal worden deze posts geliked en gedeeld. Want lieve mensen, eigenlijk willen we natuurlijk helemaal niet horen dat we teveel eten en te weinig bewegen en daarom die extra kilootjes niet kwijtraken. Nee hoor, het zijn mijn hormonen is een veelgehoorde, populaire uitspraak. Of: ik heb al zoveel diëten geprobeerd, het zijn mijn genen.

Nuance

En dat kan zeker kloppen! Er zijn legio redenen waarom afvallen niet lukt. Denk hierbij aan een niet goed werkende spijsvertering, een traag werkende schildklier, insulineresistentie en hormonale verstoringen door bijvoorbeeld een niet goed werkende lever.

Maar is een killerbody krijgen met strak sport regime en een dieet van slechts 1250 calorieën echt wat Fajah promoot in haar boek?

Review Killerbody 2 van Fajah Lourens

Tijd om met mijn neus in haar tweede boek te duiken. In Killerbody 2 vind je wederom een stuk theorie. Maar het draait in dit boek vooral om de 100 slanke en snelle gezonde en voedzame recepten die jou gaan helpen om op gewicht te blijven. Met behulp van weekschema’s en boodschappenlijstjes kun je direct starten met jouw ideale voedingsplan. Die start begint met het uitrekenen van jouw dagelijkse caloriebehoefte. Daarover later meer! Om het jullie wat makkelijker te maken zette ik de plussen en minnen op een rijtje.

+ recepten

Dit boek telt maar liefst 100 snelle recepten. De recepten zijn ontwikkeld samen met Nanneke Schreurs. Ik ken Nanneke nog uit de tijd dat we samen de opleiding tot orthomoleculair therapeut volgens de klinische kPNI volgden. Deze bezige bij is eigenaar van Optimal Health Studio, runt samen met haar man een restaurant en kan een flink potje koken.

Zo vind je in dit boek een heerlijke bruine bonencake met chocolade, kip in een krokant jasje van havermout, een glutenvrije vegetarische quiche, heerlijke viskoekjes, falafel, lekkere soepjes, burgers en snacks. Denk aan worteltaart, panna cotta, limoen cheesecake en chocolademuffins. Geen ingewikkelde toestanden in de keuken. Gewoon lekker eten! De rijstschotel met spruitjes staat hier vanavond op het menu. Can’t wait! Wat mij betreft laat Fajah in haar boek zien dat gezond eten heel erg lekker is!

Review Killerbody 2

+ food prepping

Ik ben absoluut een voorstander van maaltijden vooraf plannen en voorbereiden. In mijn geval zorgt dit ervoor dat ik na een volle-bak-dag mijn gezonde maaltijd alleen nog even hoef op te warmen. Maar ook je ontbijt kun je prima de avond van te voren klaarmaken. Wat denk je van overnight otameal of een ontbijtmuffin?

Review Killerbody 2 van Fajah Lourens

+ supplementen

Het advies om supplementen te gebruiken en de reden waarom klonk mij niet vreemd in de oren. Uit deze tekst haalde ik meteen de kennis van orthomoleculair therapeut Nanneke. Fajah legt uit dat je bij een gezond en gevarieerd voedingspatroon jouw voedingsstoffen prima uit voeding kunt halen. Maar tegelijkertijd geeft zij de lezer ook mee dat maar weinig Nederlanders volgens deze maatstaven eten en drinken. Sport je heel veel? Of ervaar je veel stress? Eet je nauwelijks vis? Dan is het een idee om eens te kijken naar aanvullende suppletie.

+ vegetarische recepten

In haar boek houd Fajah ook rekening met vegetariërs. Ze vult de recepten aan met informatie over het maken van slimme combinaties. Op deze manier krijg je toch alle essentiële aminozuren binnen. Ook geeft ze aan dat wanneer je geen vlees eet, je kans hebt dat je te weinig B12, ijzer, calcium, vitamine D en zink binnenkrijgt. Ook geeft ze prima tips om dit op te vangen.

Review Killerbody 2 van Fajah Lourens

– calorieën tellen

De nadruk ligt in het hele boek op calorieën tellen. En ik word daar persoonlijk helemaal tureluurs van. Maar nieuwsgierig als ik ben heb ik wel even uitgerekend wat mijn dagelijkse caloriebehoefte is. En wat ben ik toch gemiddeld met mijn 60 kilogram en mijn mesomorf lichaam. Volgens een berekening in Killerbody 2 heb ik 1980 calorieën per dag nodig om op gewicht te blijven. En wil ik voor de zomer weer naar mijn zomerse gewicht van 58 kilogram dan zal ik volgens Fajah zo’n 150-200 calorieën minder moeten gaan eten.

Wil je tussen de 20 en 40 kilo afvallen? Dan zul je zo’n 750-1500 calorieën minder moeten gaan eten. Ik ben absoluut geen calorieën teller, maar hier schrok ik in eerste instantie van. Totdat ik mijn rekenknobbel wederom even inzette. Stel je voor: ik ben 80 kilogram en mijn streefgewicht is 60 kilogram. Ik zou dan volgens diezelfde berekening 2640 calorieën per dag nodig hebben om op gewicht te blijven. Ik wil 20 kilo afvallen, dus ga ik 750 calorieën skippen per dag. Dan komt mijn energiebehoefte uit op 1890 calorieën per dag.

Maar daar stopt het niet. Als je af wilt vallen is je verdeling koolhydraten-eiwitten-vetten anders dan wanneer je spieren wilt opbouwen. Mevrouw Postma-Smeets van het Voedingscentrum geeft aan dat het in de menu’s aan eiwitten ontbreekt. Dit is raar, aangezien Fajah bij het afvallen een low-carb dieet adviseert met 15% koolhydraten, 50% eiwitten en 35% vetten. Overigens geeft diezelfde expert van het Voedingscentrum ook aan dat het dieet van The Green Happiness een stuk verontrustender is.

Wil je het artikel even nalezen? Dat kan hier!

Review Killerbody 2 van Fajah Lourens

– Why al die whey?

De whey vliegt om je oren en ik ben toch echt een voorstander van verse, pure, onbewerkte voeding. Whey is een bijproduct van kaasbereiding. Whey is een zogeheten compleet eiwit dat alle essentiële aminozuren bevat. Eiwitten heb je nodig bij het herstel van weefsel en de opbouw van de spieren. Deze poedertjes zijn behoorlijk populair bij sporters die veel aan krachttraining doen. Je krijgt op deze manier namelijk snel veel eiwitten binnen. Loop je net als ik weleens een rondje hard of heb je net een setje buikspieroefeningen gedaan? Dan heb je echt geen proteïnewafels nodig. Overigens kun je de proteïnepoeder ook gewoon weglaten uit deze recepten. Smaakt net zo prima!

– De #Fitgirl hype

Er zijn vijf oorzaken voor een eetstoornis aan te wijzen: erfelijkheid en genen, biologische factoren, lichamelijke aanleg, het schoonheidsideaal en de opvoeding. – Leids Universitair Medisch Centrum

I rest my case…

Review Killerbody 2 van Fajah Lourens

Win een exemplaar!

Wil jij ook jouw eigen mening vormen over dit boek? Of genieten van de recepten van Nanneke? Dat kan! Ik geef namelijk een exemplaar weg. Meedoen is zoals altijd easy peasy!

 1. Laat hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.
 2. Spread the word! Deel dit artikel met jouw vrienden. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.

De winnaar maak ik woensdag 25 januari bekend. Succes! De winnares is Rosemarijn. Zij heeft inmiddels bericht ontvangen. Gefeliciteerd Rosemarijn!

Skip the diet, just eat healthy!

Bovenstaande quote blijft toch mijn motto. In die 37 jaar dat ik op deze aardbol rondhobbel heb ik ontdekt dat een leefstijl met voldoende ontspanning en rust, lot’s of love, dagelijkse beweging en een gevarieerd voedingspatroon met de nadruk op pure, verse en onbewerkte voeding voor mij werkt. Naar mijn idee blijft gezondheid maatwerk. Ik zou dan ook altijd adviseren om jezelf goed te laten begeleiden bij het volgen van een dieet. 

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

108 Reacties

 1. Laney

  Hallo!
  Ik ben Laney en ik sport fanatiek! Naast het sporten weet ik nooit zo goed wat ik nou moet eten om goed fit te blijven… Dit boek is dan natuurlijk vet handig! Nou ben ik zelf niet echt goed in koken…. En nu heb ik gehoord dat de recepten kei makkelijk zijn!! En natuurlijk! Iedereen droomt van die killerbody. Dus ik zou het heel leuk vinden als ik deze zou winnen! Op tv had ik het boek gezien en de meningen erachter…. Nu ben ik niet iemand die gauw van iemand anders z’n mening uitgaat en ik zou graag mijn eigen mening willen vormen! Ik hoop dat ik de kans krijg om daadwerkelijk mijn eigen mening te kunnen vormen!
  De sportieve groetjes van Laney!

  Antwoord
  • Malou van Oers

   Goed artikel! Je bespreekt de plussen en minnen van het boek. Killerbody 1 heb ik niet gelzen; ik eet al gezond en ik ben absoluut niet te zwaar. Maarr… ik ben toch nieuwsgierig geworden naar die honderd leuke/ makkelijke en gezonde recepten. Die heb ik nooit teveel. Ik last van een prikkelbare darm en moet heel goed op mijn voeding letten… groente, fruit, vezels, geen witmeel. Dit boek gaat me daar zeker bij helpen!

   Antwoord
  • Mariken van den Broek

   Hoi, ik volg je FB account sinds gisteren. Dit vind ik echt een goede review over het boek. Eerlijk en oprecht. Met kennis van zaken. Fijn om te lezen!

   Antwoord
  • Marieke

   Hoi hoi,
   Het eerste boek vond ik al een goede aanvulling. Het lukte mij niet om de welbekende laatste kilo’s na de zwangerschap eraf te krijgen. Met boek 1 die ik spontaan kreeg is het gelukt om af te vallen! Hoe sceptisch ik was, hoe erg fan ik nu ben.
   Het boek nr 2 ben ik zeer nieuwsgierig naar zeker na alle kritieken die ik niet zo goed kan begrijpen, na het volgen van boek 1.
   Dus heel graag boek nr 2 ben toe aan de volgende stap en nieuwe inzichten, want er valt nog wel wat te behalen wat betreft die kilo’s die er af mogen!

   Antwoord
  • Maaike

   Goed artikel! Lijkt me een super boek!! Ga hem zeker aanschaffen wanneer ik klaar ben met nr 1, maar winnen zou ik hem nog liever natuurlijk 🙂

   Antwoord
 2. Ines

  Wauw, eindelijk eens een pro en contrablog over dit boek. Ik wist haast niet meer wat te geloven… Blij dat het eens wat objectiever bekeken wordt.
  Keep going!! xoxo

  Antwoord
 3. Adri

  Ik heb de perfecte balans tussen lekker eten en gezond eten nog niet gevonden. Daarnaast houd ik van bakken, dus misschien staat er wel een gezond én lekker recept in dat ik kan delen!

  Antwoord
 4. Marjolijn

  Ooh Mirjam, wat top om eindelijk een keer een “review” te lezen van iemand die daadwerkelijk de moeite heeft genomen om het boek door te nemen. Die niet af gaat op enkel de sensatietitels “iedereen moet 1250 calorieën eten” en dan al een uitgebreide mening te hebben over het boek. Dikke pluim voor jou. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek, door die sensatietitels, maar zeker ook door jouw review.

  Antwoord
 5. Maxime

  Heel benieuwd naar dit boek! Al een tijd bezig om met behulp van allerlei inzichten van verschillende mensen met betrekken tot voeding/sporten mijn eigen ‘way of life’ te vormen waar ik mij goed bij voel. Dit boek kan mij hier zeker weet een stapje bij verder helpen!

  Antwoord
 6. Jolien de jong

  Aangezien ik straks met opleiding/werk/kind het best druk kan hebben, kan ik wel een steuntje gebruiken om te blijven balansen. Daar helpen jou heerlijke recepten en hopelijk dit boek wel bij :-))

  Antwoord
 7. Jollie

  Mensen don’t kill your body een killer body is je happy voelen in je lijf! Daar hoort gezond eten en beweging bij. Luister naar je eigen lijf. Zie dit boek als een welkome aanvulling op weg naar een healthy life style. En het blijft nog steeds alles met mate ?

  Antwoord
 8. Martine

  Leuke recensie! Hoewel ik echt geen killerbody nastreef, ben ik wel benieuwd hoe ze het doet die Fajah.
  En een paar nieuw leuke gezonde recepten kunnen nooit geen kwaad ?

  Antwoord
 9. Suzan

  Ik ben ook zeker niet van calorieën tellen maar wat extra gezonde recepten zijn altijd welkom! Ik ben benieuwd of faya mij kan inspireren!

  Antwoord
 10. Claudia

  Wat fijn dat je zo’n uitgebreide review hebt geschreven, nu ben ik echt benieuwd naar het boek. Als orthomoleculair therapeut blijven ook dit soort boeken me aantrekken. Ik ga hard duimen???

  Antwoord
 11. Monique Philippart

  Ik heb een dure hobby, kookboeken kopen en veel zelf uitproberen. Zou dit boek heel geaag willen winnen voor de inspiratie! Ben heel benieuwd naar de recepten. En al die negativiteit, pffff….ieder zijn ding…

  Antwoord
 12. Cindy

  Leuke post! Ik ben erg benieuwd naar haar boek. Zelf denk ik dat Fajah zich soms best eens mag laten gaan (voorbeeld: op insta gaf ze eens aan gecheat te hebben met 1 glas wijn, dat was de reden om de dag erna 2 x te sporten), maar dat zij zeker goede ideeën heeft en ik ben een sucker voor lekkere en gezonde recepten, dus kom maar door!

  Antwoord
 13. Helen

  Ik ben heeeel benieuwd naar dit boek,binnenkort de bijscholing gewichtsbeheersing doen,Dussss ik kan dit boek dan heeel goed gebruiken.Dus ik doe graag mee!

  Antwoord
 14. Madelon

  Nou ik ben wel heel benieuwd geworden naar dit boek en zou hem dus graag willen winnen! Met name omdat er ook (volgens je review) informatie te halen is voor vegatariers. Fingers crossed ??!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hi Madelon!
   Super he? Het zijn geen culinaire vegetarische hoogstandjes, maar wel smaakvol. En daar draait het toch om. Duimen maar!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 15. Hanneke

  Ik had een haat-liefde verhouding met eten maar dat is veranderd in
  een haat verhouding. Ben volledig de weg kwijt in diëten en liefstyle
  land. Wat moet/kan je nou wel of niet eten????
  Groetjes van een verdrietige, met een ver boven toelaatbaar BMI, “lijner”

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Oh Hanneke, wat naar om te horen! Heb je al professionele hulp in de buurt gezocht? Misschien dat een goede orthomoleculair werkende diëtist je kan helpen? Heel veel sterkte! Liefs Mirjam

   Antwoord
 16. Dorthe Klein

  Na al die negatieve reacties over deel 2 van dit boek, zou ik dolgraag zelf eens een kijkje willen nemen! En daarnaast natuurlijk de keuken in duiken om die 100 recepten te gaan maken!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Bedankt voor je reactie Dorthe. Duimen maar, want er staan echt lekkere recepten in. Ik heb vanavond spruitjes gemaakt en dat was heerlijk! Ik heb wel extra opgeschept haha
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 17. Maike

  Ik ben geobsedeerd door gezonde voeding….. het stond me tegen en de truc is nu om het vooral gezond leuk te maken. Koken begin ik leuk te vinden en ik speur overal naar gezonde leuke recepten. Dit boek kan weer een stapje zijn naar leuk eten en niet meer eten om het moeten. Super goede recensie over het boek trouwens, moet je iets mee doen 😉

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Dan is dit boek echt iets voor jou. De recepten zijn lekker en zo klaar. Je hoeft dus geen uren in de keuken te staan, maar kunt gewoon lekker genieten van het eten!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 18. Robin

  Door jouw recensie ben ik heel benieuwd geworden naar het boek. Natuurlijk komt de zomer er aan en is een slank lichaam dan fijn, maar het lijkt me nog fijner om structureel mijn lichaam te veranderen. Het eerste boek van Faya vond ik al heel interessant dus ben erg benieuwd naar deze versie met ook veel vegetarische recepten!
  Liefs, Robin

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hi Robin,
   Wat goed om te horen! Nog een weekje duimen 😉
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 19. Anita H.

  Ik wil wel graag mijn kritische blik werpen op dit boek. Maar vooral ook er uit pikken wat voor mij interessant is. Ik heb er eigenlijk wel vertrouwen in dat er genoeg nuttigs in staat.

  Antwoord
 20. Lisa

  Ik ben eigenlijk nogal anti #Fitgirl hahaha, maar ivm chronische hoofdpijn ben ik me dan tóch maar eens gaan verdiepen in al het gezonde wat er bestaat op deze wereld. Vandaar dat ik op jouw site uitkwam en ineens allemaal heerlijke dingen tegen kom! Mocht ik dit boek winnen, en nóg meer gezonde dingen kunnen klaarmaken (wat zeg ik, misschien ga ik zelfs wel sporten, doe eens gek!) dan zal ik héél misschien voor één keertje de #fitgirl moeten gaan gebruiken, het moet toch ook niet gekker worden haha! Fingers crossed!

  XOXO
  A Fitgirl To Be 😉

  Antwoord
 21. Annemiek

  Ohhh wat zou ik graag dit boek willen winnen. Hopelijk krijg ik de flow van goed en gezond eten in combinatie met sporten dan weer te pakken.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hoi Annemiek,
   Check, je staat op de lijst! Fingers crossed 😉
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 22. Marijke

  Fijne review! En ja, ik wil graag mijn mening vormen én de recepten van Nanneke proberen?! Dus ik doe weer graag mee??

  Antwoord
 23. Simone

  Wat een goede blog en wat fijn dat je het boek van verschillende kanten bekijkt.
  Ik zou het boek heel graag willen winnen, ik ben ruim 30 kilo afgevallen…maar de laatste kilo’s moeten er nog af en ik zou graag juist in spiermassa toenemen.
  Inspiratie voor lekkere recepten zijn daarom heel erg welkom 🙂

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Dankjewel Simone! Ik heb er even extra mijn best op gedaan 😉 Wat ontzettend knap dat je 30 kilo afgevallen bent. Wat zul je trots zijn op jezelf.
   Ik duim met je mee hoor.
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 24. Marisa

  Bedankt voor je fijne en eerlijke review. Jammer dat dit boek direct zoveel negatieve berichten kreeg maar na het lezen van jou eerlijke review ( van iemand die het boek echt doorgenomen heeft ) Zou ik hem juist heel erg graag willen hebben. De recepten lijken me heerlijk en ook fijn om af en toe een beetje op te letten met wat ik eet. Ik ben totaal geen calorieën teller maar het lijkt me fijn om te lezen hoe je toch een paar kilo kwijt kan raken door net even je voedingspatroon aan te passen en dat door te leren wat je calorie behoefte is want daar heb ik echt geen idee van. Het lijkt me dus een leuk, interessant, lekker en leerzaam boek wat ik graag zou lezen en gebruiken.

  Antwoord
 25. Daan

  Jamjam!
  Ik ben over, goede feedback op het boek, was al nieuwsgierig naar het boek, maar durfde het toch nog niet zo goed te kopen. Dat terwijl ik ook thegreenhappiness in mijn bezit heb ?, net als nog heel veel andere boeken. Haal gewoon overal de kersen uit de pap!! Ik volg geen dieet van wie dan ook, volg mijn eigen dieet en die werkt prima. Misschien kan ik ook wel een boek schrijven ??

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hi Daan,
   Exact! Dat doe ik dus ook. En The green happiness staat hier ook in de kast hoor.
   Ik duim met je mee hoor!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 26. Margreet

  Dit boek lijkt mij heerlijk om te lezen. Ik heb zelf een orthomoleculaire studie gedaan en ben dus heel erg benieuwd wat voor lekkers in dit boek staat. En niet geheel onbelangrijk, een mening kunnen we pas vormen wanneer we het gelezen hebben toch???

  Antwoord
 27. Nadine Ammeraal

  Hoi hey hallo,

  Dit boek wil ik winnen gewoon puur om de recepten te maken, bakken, koken en op te eten ofcourse! Niets moeilijks aan ☺️ #inittowinit

  Xx

  Antwoord
 28. Eva

  Ja… een grappige reactie weet ik zo eigenlijk nog niet helemaal … een serieuze dan weer wel. Nadat ik 35kg ben afgevallen door suikervrij/zonder pakjes en zakjes te gaan eten ben ik nu helemaal in het sportwereldje beland. Want ja… die 35kg laat wat velletjes achter ?. Misschien geeft dit boek me wat meer inzicht hoe ik dit kan bereiken.

  Antwoord
 29. Saskia

  PRACHTIG…!!

  Past prima in mijn dieet…. Eet alles zoals ik het wil!!!
  Alles wat met sport en voeding te maken heeft vind ik BRUUT leuk!!
  Kom maar op Fajah?????!

  Antwoord
 30. Karin

  Leuk, ik ben benieuwd naar het boek, zeker na alle ophef.
  Niet omdat ik een killernody wil, dat gaat op mijn leeftijd toch niet meer lukken ?, maar inspiratie en lekkere en gezonde recepten zijn altijd welkom. ?

  Antwoord
 31. conny

  Eindelijk een “mager”boek met vegetarische recepten voor mij.

  Antwoord
 32. Caatje

  Jaaaa ook ik zou hem graag winnen. Met al die ophef heeft Fajah stiekem behoorlijk reclame gemaakt. Als sport en voeding fanaat sta ik altijd open voor gezonde uitprobeer gerechten!

  Antwoord
 33. Jolanda

  Als rasechte Bourgondiërs op dieet, blijft zoeken naar gezonde alternatieven. Inmiddels samen bijna 50 kilo kwijt maar altijd op zoek naar nieuwe recepten om er geen dieet van te maken maar een levenstijl!

  Antwoord
 34. Melissa

  Hèhè eindelijk eens iemand die pas een oordeel geeft na t boek gelezen te hebben. Ik snap al die vervelende reacties niet; als je t niks vind koop/volg je t toch lekker niet en scroll verder. Ik heb deel 1 gevolgd, niet om af te vallen maar om strakker te worden na mn tweede zwangerschap. Alleen ben ik inmiddels zwanger van numero 3, dus zo zie je maar je kunt ook gewoon dik worden van t boek ? Ik ben razend nieuwsgierig naar t 2e deel, om na m’n bevalling weer met frisse moed er tegenaan te gaan!

  Antwoord
 35. Esther

  Hier een harde traintster met putjes (ok. Kraters ?) op haar billen. Perfect om te testen of dit werkt en (nog belangrijker) je ook gelukkig wordt. Zou zo’n fijne prijs zijn ?

  Antwoord
 36. Judith

  Wat een leuk verhaal op alle reacties rondom de leefstijl van Fayah. Ik zou het boek van haar graag lezen! Ik ben een enorme voorstander van gezond, gevarieerd maar ook lekker eten. Ik ben dol op dit soort boeken en vorm pas na het lezen mijn mening over een leefstijl die een persoon graag nastreefd. Dus om haar leefstijl te morgen beoordoordelen en mijn mening te geven lees ik het heel graag. Enne…. Ik wil ook wel een killerbody en gezond zijn /blijven!

  Antwoord
 37. Lianne

  Wat een leuke review! Daar hebben we wat aan! Hier ook een mama van 2 jonge kids die genoeg smoesjes heeft ? maar graag gezonder wil eten. Jouw site helpt me hier al erg bij en ben ook erg benieuwd naar het boek. Nieuwe inspiratie is altijd goed! Fingers crossed! ?

  Antwoord
 38. Angela

  Na alle ophef, ben Ik wel nieuwsgierig geworden. Verder ben ik dol op koken en kookboeken, dus ja ik doe graag mee aan deze wedstrijd! En inderdaad, dan kan ik tenminste zelf een mening vormen!

  Antwoord
 39. Caroll

  Lijkt mij superleuk boek, hoewel ik mijn eigen veganistische leefstijl heb, ben ik erg geïnteresseerd in andere meningen.

  Antwoord
 40. Suzanne

  Fijne en eerlijke recensie van jou !
  Een killerbody hoef ik niet maar een mooi bek met gede recepten en onderbouwingen lijkt me zo fijn.

  Antwoord
 41. Lisette

  Ja ik wil dit boek wel winnen. Eigenlijk net als jij heel nieuwsgierig naar wat Fayah nu echt zegt in het boek. Wat is trouwens de definitie van een killerbody? Wat mij betreft een bij mij passend fit en gezond lijf (en dat is dus niet per se een sixpack). Ik ben al goed op weg, maar het kan nog beter.

  Antwoord
 42. Ingrid

  Wat leuk eens een keer niet alleen maar negativiteit over Faja’s nieuwe boek! Ik vind je review erg leuk en het heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar dit boek! Bij mij staat ook TGH in de kast evenals vele andere kook/lifestyle boeken en ik hou d’r van! Dit zou een welkome aanvulling zijn en een cadeautje op mijn verzameling. Als klap op de vuurpijl ook een mooie traktatie voor het vele leren de afgelopen maand: heb dinsdag mijn tentamen voor mijn opleiding Nima B, fingers crossed!!

  Antwoord
 43. Carolien

  Ik las ‘skip the diet, eat healthy’… met 100 snelle recepten moet dat helemaal lukken! Ik denk dat het boek en ik goed matchen.. 🙂

  Antwoord
 44. Kristin Sinderdinck

  Het lijkt mij super om dit boek te winnen. Ik eet momenteel koolhydraatarm en ben op zoek naar lekkere en makkelijke recepten. Met een baan en een gezin zijn simpele gerechten een uitkomst. Ik houd van lekker eten en probeer graag recepten uit, omdat dit vaak veel tijd kost. Wanneer ik de tijd heb, probeer ik recepten uit en kan ik mijn gezin verrassen met een heerlijke koolhydraatarme maaltijd.
  Uit dit boek hoop ik inspiratie te kunnen halen.

  Antwoord
 45. Suzan

  Aaaaah wat leuk! Eindelijke de kans om die lieve Faya beter te leren kennen met dit boek en wat een leuke review heb jij erover geschreven. Maar idd mensen beoordelen en veroordelen snel! Ik ben iig heel erg benieuwd naar dit boek en hoop hem zo te mogen lezen. Liefs en succes met je leuke blog☺

  Antwoord
 46. Mandy

  Leuk stuk om te lezen! Ipv alleen de negatieve dingen van andere bloggers. Ik zelf vind het lastig om gezonde recepten te bedenken, met dit boek zou ik al een stuk geholpen zijn.

  Antwoord
 47. Marielle

  Killerbody? De naam kun je verschillend opvatten….Ik ben blij dat er zoveel aandacht is voor het lichaam.

  Laten we vooral gaan voor de juiste balans met bewegen, goed eten en ook echt weten wat je eet en doet met je lichaam. Killerbody 2 ben ik benieuwd of dit korte of lange termijn denken is, omdat je verschillende fases in het leven hebt met soms meer en minder zin in een killerbody:)…

  Antwoord
 48. Reentje

  Nou een killer body had ik! 115 kilo zwaar. Dus als ik op je was gaan zitten was je er geweest ?

  Nu is er bijna 50 kilo af. Tijd om te fine tunen. Ik ben nu bezig met boek 1 dus het zou tof zijn als ik door mag naar nummer 2!

  Antwoord
 49. Cim

  Nou na al die commotie omtrent dat boek. Ben ik zeer nieuwschierig geworden! Heb al veel geprobeert ben veel afgevallen maar helaas ook wat terug gevallen? Dus wat nieuws zou me kunnen helpen op de weg terug naar healthy?

  Antwoord
 50. Cootje

  Wil heel graag dit boek winnen. Zag haar laatst op tv en was meteen enthousiast over haar boek. En wat ik hierboven heb gelezen maakt mer nog enthousiaster.
  En snelle gezonde maaltijden wie wil dat nou niet.

  Antwoord
 51. Monique

  Volgens mijn vriend heb ik al een killerbody hihihi maar daar ben ik t niet zo mee eens;-) Ik zou nou weleens van die vetlaag rondom mijn buik weg willen. Lukt me niet om dat weg te krijgen. Hoop dat er ook oefeningen in staan? En ik ben gek op weekmenu’s en makkelijk lekkere recepten. Die zwartebonen cake met chocolade!! WoW!
  Ben erg benieuwd naar t boek. (Ps waar heb jij je opleiding gevolgd? Ben erg geïnteresseerd om ook zo’n opleiding te doen zonder dat ik eerst medische basiskennis moet doen) Lfs mo

  Antwoord
 52. Rosmarijn

  Hi!
  We zijn zo gewend om alles af te branden zodra het afwijkt van ons eigen denkpatroon of beeld. Dat zelfde geldt natuurlijk voor de reflectie in de spiegel. Holy moly denk ik soms..dit is niet goed dat is niet goed. En geloof me volgens sommige vrouwen en mannen heb ik een killer body. Pfff ? Seriously? Ik sport veel en waarom? Vanwege die endorfine kick, de rust in mijn hoofd en het gevoel van vrijheid. Nee maar dan krijg ik ook te horen dat ik teveel sport en of ik wel genoeg eet. Omdat ik knaagdier ? werd genoemd door collega’s eet ik nu meer dan 2000kcal om maar niet te knagen?.
  Conclusie? Doe mij nog maar een lekker thuisgemaakte Tony’s Chocolonely cake? die ik zelf heb gemaakt zonder toegevoegde suikers en zooi en vooral focussen wat ik lekker vind en goed bij voel.

  Eindelijk een goed stuk over het boek, objectief, je neemt mee wat je goed vind en geeft aan wat onzin is! Ik ben erg benieuwd naar het boek, staan volgens mij nuttige tips in en heerlijke recepten! En inderdaad die whey proteine zooi laat ik gewoon in de winkel staan, doe mij maar een natuurlijk product ?

  Antwoord
 53. Hedwig

  Hallo, sinds 2 weken ben ik begonnen met het dieet en sporten uit het 1e deel. Ik loop een beetje vast met het dieet en ik zou wel wat meer variatie in de recepten willen, nu hoor ik dat in het 2e deel meer recepten staan zou ik dat boek er graag bij willen hebben om weer wat motivatie bij het dieet te krijgen 😉
  Goede recentie trouwens, een beetje jammer van al die negatieve reacties op Fajah. Groetjes, Hedwig.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hoi Hedwig,
   Bedankt voor je reactie. Recepten genoeg in deel 2. Dat gaat vast goedkomen. Nog even duimen 😉
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 54. Dorith

  Wat een goede review! Ik ben nu al een tijdje bezig in het eerste boek, maar als vegetariër valt het niet altijd mee om de recepten aan te passen. Zeker aangezien vriendlief een hele grote vlees-fan is! 😉 Het tweede boek is precies wat ik zoek (denk ik door deze review). Wat een eerlijke en pure kijk op een boek dat zo veel aandacht krijgt in de media en waar zoveel kritiek op is.

  Ik zou voor de zomer nog graag een paar kilo af willen vallen, maar vooral lekkerder in mn vel zitten. Echt dik ben ik niet, maar een killerbody is nog ver te zoeken ;-).

  Ps. Wat een leuke website! Was hier nog nooit eerder geweest, maar ik ga zeker nog even verder rondkijken en jullie volgen op social media. X

  Antwoord
 55. Marjolijn

  Bedankt voor dit mooie stuk!
  Het lijkt me een interessant boek met heerlijke recepten en zou super blij zijn met een exemplaar. Waarom? Omdat Ik gezond en lekker eten enorm belangrijk vind maar ook omdat ik veel sport. Goed eten is dan (in mijn ogen) nog belangrijker. Ik ben juist wel bezig met calorieen tellen en vooral met welke groep: koolhydraten/ vetten/ eiwitten om zo geen tekorten te krijgen. Ik ben niet voor minder eten maar wel voor het juiste eten.
  Ik ben dan ook enorm nieuwsgierig geworden naar dit boek en vooral naar lekkere voedzame recepten!
  Succes met je blog, ik lees hem regelmatig en het boeit me altijd ?Ga zo door!

  Antwoord
 56. An

  Wat zou ik het leuk vinden om een boek te winnen. Want ja wie wil er nou niet een killerbody van de zomer, of een ieder geval een gezond lichaam waar je je vooral lekker invoeld. Want het gevoel is toch wel het belangrijkste. Ik ben al iemand die het leuk vind om te sporten alleen mijn draai in het eten kan nog wel beter. Dan vind ik het leuk dat er nu ook 100 gezonde recepten in staan. Klinkt al goed de kip in een krokant jasje van havermout of de een glutenvrije vegetarische quiche. Hou ervan dat ik niet teveel ”ingewikkelde toestanden in de keuken” hoeft de doen.

  Wat hierboven ook staat Life a happy, healthy & green lifestyle in combinatie met lekker sporten!

  Antwoord
 57. Nathalie Vanbrabant

  Yoehoe! Super actie! Mijn body is ver van killer dus ik zie dat wel zitten 😉

  Altijd leuk om iets te winnen, ook al vind ik je pagina sowieso interessant.

  Dat de “beste” mogen winnen he !!

  Antwoord
 58. Claire Coolen

  Wat een leuk artikel weer! Er valt overal wel wat op aan te merken. Het is jammer dat er succesvolle mensen zijn die altijd wat over zich heen krijgen. Eerst green happiness, toen had Teni orthorexia, daarna de Fajah ophef, nu is Olcay Gulsen weer te dik. Het houdt ook nooit op. Laat iedereen lekker doen waar ze zich prettig bij voelen. Ik ben inderdaad net als jij nu wel heeeel nieuwsgierig geworden naar dit boek. Lijkt me super leuk om het te winnen!

  Antwoord
 59. Marjolein

  Wat een goed verhaal!
  Ik heb ook al enkele andere blogs gereden welke gewijd waren aan het boek Killerbody 2/Fajah en vond het door de toonzetting lastig te beoordelen wat de inhoud van het boek nu precies is. Dit is een van de meest oprecht geschreven stukken zonder iemand compleet te veroordelen en tenminste ook een stuk inhoudelijker!
  Graag zou ik het boek willen winnen zodat ik er ook een eigen inhoudelijke mening over kan vormen en die recepten uit kan proberen!

  Antwoord
 60. Caroline

  Goed en helder artikel! Ben erg benieuwd naar het boek! Fingers crossed dat ik m win 😀

  Antwoord
 61. Carla

  Zeer benieuwd of het in een gezin toepasbaar is! Met 3 jongens die toch wel een anti groente houding hebben! Krijg ik ze aan de groente met deze recepten?

  Antwoord
 62. Marian Zw.

  Zoals zovelen ben ik ook ontzettend nieuwsgierig naar dit boek. Ik rommel nu eigenlijk maar wat aan, en denk dat ik minder binnenkrijg, maar de weegschaal zegt me dat nog niet. Ik hoop met dit boek meer duidelijkheid te krijgen over de hoeveelheid die ik nu eigenlijk eet.

  Antwoord
 63. Desirée Brinkhorst

  Ik ben heeeeel nieuwsgierig naar dit boek en zou het juist graag lezen om de lekkere recepten te maken en meer inzicht te krijgen in wat mijn behoefte is om te eten. En het lijkt me vooral een heel interessant boek, wetende dat er een professional mee heeft gewerkt aan de inhoud van het boek, dat schept vertrouwen.

  Antwoord
 64. Shu Nga

  Bedankt voor de review! Ik ben heel benieuwd naar het boek van Fajah en wil ook graag haar recepten uitproberen. Ik houd namelijk van kokkerellen en een boek vol met gezonde recepten is natuurlijk altijd welkom!
  En zo kan ik zelf mijn eigen mening vormen over het boek van Fajah Lourens?

  Antwoord
 65. Annette

  Ben heel erg benieuwd naar dit boek. Wat mij altijd opvalt aan dit soort boeken is dat het zo heel anders is dan de gewone maaltijden. En dan bedoel ik ook qua smaak… Maar misschien zegt dat wel wat meer over mijn kookkunsten 😉
  Hard op zoek naar recepten die echt gezond zijn maar ook lekker smaken. En die er dan ook vooral bij de kritische kids in gaan. Overigens zijn mijn kids hartig ingesteld en gelukkig niet naar bijv. snoep vragen…
  Oh ja en dan iets van 5 kilo afvalllen?? Hoe gaaf zou dat zijn!!!

  Antwoord
 66. Esley

  Wat een handige lijst met de + en -.
  Ik ben altijd maar bezig met voeding. Ben wel nieuwsgierig naar de theorie en de recepten. Want gezonde recepten vind ik nog wel lastig..

  Antwoord
 67. Claudia

  Ik ben al in bezit van boek 1 en twijfelde of ik boek 2 zou kopen. Na al die publiciteit heb ik spijt dat ik boek 2 nog niet in huis heb en hoop ik hier kans te maken ?
  Bericht natuurlijk geliked en gedeeld –> check ✅
  Duimen maar! ?

  Antwoord
 68. Wendy Joyce

  Ben heel benieuwd!!!
  Killerbody 1 heb ik niet gelezen en volg fajah niet direct, door alle media aandacht rondom haar boek ben ik wel super nieuwsgierig geworden.
  En ik kan pas natuurlijk een oordeel geven als ik het boek heb gelezen…:-)

  Antwoord
 69. Marloes

  Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar het boek en zou het dan ook graag willen winnen, zodat ik mijn eigen mening kan vormen!!

  Antwoord
 70. Zee

  Na 1 jaar en 2 maanden antidepressiva te gebruiken is mijn lichaam ontzettend veranderd. Met dit boek zou ik graag willen afvallen en leren sporten zodat ik in beweging kom, dit schijnt goed te werken. Ben heel erg benieuwd! Daarnaast complimenten voor je schrijfwijze, lekker objectief in tegenstelling tot bepaalde media outlets. Top gedaan.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Lieve Zee,
   Bedankt voor je reactie. Een vervelende bijwerking inderdaad! Bewegen is inderdaad goed. Niet te hard van stapel lopen hoor 😉 En bedankt voor je lieve compliment!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 71. Jolien

  Hi Mirjam

  Alweer een leuk artikel meer op deze al leuke blog van jou.
  Ik moet zeggen dat het bij mij alvast kriebelt om dit boek bij de hand te nemen en de receptjes maar vooral ook praktische tips te ontdekken. Het is namelijk zo dat ik de laatste jaren – eigenlijk sinds ik werk en een zittende job heb – toch wat moeite heb om mijn slanke lijn te behouden. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar sinds het moment dat ik afstudeerde tot nu ben ik namelijk zo’n 12 kilo bijgekomen – for real. Ervoor had ik nooit problemen met mijn gewicht; ik at over het algemeen gewoon heel gezond en gevarieerd, maar er was zeker ook plaats voor een guilty pleasure af en toe. Jammer genoeg blijkt dit systeem nu niet langer te werken, of zijn er stiekem toch andere gewoontes in mijn eetpatroon geslopen.

  Sinds een een goed jaar ga ik ook enthousiast naar de gym en dit zelfs meerdere malen per week. Tot mijn spijt heeft dit tot nu toe nog niet echt bijgedragen tot effectief gewichtsverlies of een maatje minder. Vandaar dat een boek als Killerbody 2 mij echt wel een mooie nieuweling lijkt voor mijn kookboekencollectie.

  Kortom, sporten doe ik dus al, maar blijkbaar kan ik toch nog wel wat tips gebruiken wanneer het aankomt op juiste voeding. Ik weet dat calorieën tellen misschien niet de ideale manier is om op de lange termijn een gezonde levensstijl aan te houden, maar persoonlijk, denk ik dat dit voor mij wel eens geen kwaad kan om hier eens wat meer over te weten te komen. Ik heb het soms namelijk best lastig met hoeveelheden, dus eens een beeld krijgen van wat nu eigenlijk gangbare hoeveelheden zijn voor mijn lichaam, lijkt me geen slecht idee. Samen met de lekkere receptjes kan ik al niet wachten om het boek open te slaan.

  Bij mij dus alvast fingers crossed until wednesday!

  Liefs, Jolien

  Antwoord
 72. Shanna

  Hallo Mirjam,

  Ik vind alles leuk van wat je post, maakt niet uit wat het verveelt nooit.
  Lekkere recepten, we eten nu nog van de heerlijke rauwe chocotaart!

  Ik heb fajah gezien bij Carlo afgelopen week, wat een leuke spontane meid en ben erg benieuwd na haar boek.

  Groetjes Shanna

  Antwoord
 73. Josella

  Na je review gelezen te hebben ben ik nieuwsgierig geworden naar dit boek om ook door de minpunten heen te kijken;) Extra inspiratie is nooit weg aangezien het me daar soms wel eens aan ontbreekt…. Een goed punt vind ik de kennis van een orthomoleculair therapeut. Zo, en nu de voorbereidingen treffen voor het maken van glutenvrije kaneelbroodjes:)

  Antwoord
 74. Ilse

  Mooie blog! Calorieën tellen vind ik echt onzin, maar er zullen ook vast mooie en goede dingen in het boek staan! Ik ben bijvoorbeeld erg benieuwd naar de recepten!!

  Antwoord
 75. Ans

  Kan natuurlijk weer een heel verhaal typen over het hoe en het waarom ik het boek wil.. Tja.. Hey ik ben een vrouw en hou van chocolade en de rest heeft zich in de geschiedenis al vertaald toch?! Dus daarom!

  Antwoord
 76. vivianne Vissers

  whahaha volop commentaar en dan het boek niet gelezen hebben…… Zo knap (oke triest) zulke dingen. Ik kom dat in mijn vakgebied ook vaak tegen, ik ben oa medium en energetisch werker; men weet dan alles precies te vertellen, men meent het zelfs beter te weten dan ik…… en dan blijkt men geen medium of healer te zijn of zelf nog nooit bezocht te hebben…euh????
  Wat jij schrijft vind ik wel goed klinken! Ik hou van recepten en vooral als ze net wat anders dan anders zijn. Ik wil ook graag mee vega eten, maar dan wel verantwoord. Daar wordt ik ook mee op weg geholpen begrijp ik. Tja callorieen tellen heb ik ook niks mee, maar daar kun je toch overheen lezen. Boeken zijn inspiratie vind ik, geen leef-bijbel.
  Volgens mij staat er veel nuttige informatie in en is het een leuk en inspirerend kookboek, met een heerlijke verantworde en gezonde ondertoon. I like!

  Antwoord
 77. Natalie

  Na al die reacties op dit boek. Zowel positief als negatief ben ik toch wel erg nieuwsgierig geworden naar dit boek.
  Ik sport met enige regelmaat, eet redelijk gezond en mag met mijn leefstijl niet klagen over hoe mijn lichaam nu is, maar ben ook erg nieuwsgierig naar wat het mij voor nieuws en lekkere recepten leert.
  Kan ik daarna eindelijk zelf een mening vormen over dit boek. ?

  Antwoord
 78. Charlotte

  Na jaren van depressie en pijn,
  Dik worden van het nodige medicijn 🙁
  Ben ik vastbesloten mijn leven om te gooien.
  Gezond te leven, geen pizzas ontdooien.
  Toch is dat lastig en toen ik zocht op het net.
  Kwam weer op je leuke site & wat een pret.

  Het Killerbody boek vol fantastische inspiratie.
  Veel mooier kan het toch nie?!
  Ik probeerde al menige homemade maaltijd.
  Van zelfgemaakt eten geniet ik zonder spijt.

  Graag maak ik kans op dit geweldige boek.
  Precies wat ik voor mijn overgewicht zoek.
  Ik kan wel een steuntje in de rug gebruiken.
  Slank zijn zit voor mij niet in kannen & kruiken.
  Maar met jou hulp Mirjam en een beetje geluk.
  Kan mijn killerbody too, niet meer stuk!

  Antwoord
 79. Pauline

  Leuke actie en een fijne review over het boek. Ondanks alle kritiek op Fb ed heb ik nu toch een goed beeld van het boek en eigenlijk wil ik dit boek heel graag winnen. Ben een echte kookboeken verzamelaar, maak graag nieuwe recepten en daar hoort deze ook lekker bij! 😉 (als ik nu maar geen negatieve kritiek krijg!! Hahaha)

  Antwoord
 80. Andrea

  Waarom?
  Omdat ik niet op dieet wil, want tijdelijk anders eten helpt niet… Wat wel helpt is lekker en vooral gezond….dus ben heel benieuwd naar deze recepten!

  Antwoord
 81. Esther

  Wat een leuke review heb je geschreven. Respectvol.
  Ik zou het boek graag willen winnen…

  Antwoord
 82. Jo's Daughter

  Ben nog nooit happy geweest met mijn lijf. Vandaar dat ik dit stukje schrijf. In de hoop zelf een killerbody te creëren. Gezond genieten wil ik heel graag leren. Dus vraag ik (voorzichtig) kies aub mij. Dat maakt me ongelofelijk blij !!

  Antwoord
 83. Anouk / Puur Eenvoudig

  Hoi Mirjam,
  Mooi toegelicht. En effect op langer termijn is vooral belangrijk!
  Dit verschilt per persoon wat het beste werkt: extreem de knop om, of in kleine stappen.

  Gezonde groet voor iedereen,
  Anouk

  Antwoord
 84. Jantina

  Killerbody 2 lijkt me een goede aanvulling op deel 1! Deel 1 heeft naast pluspunten (theorie) in mijn ogen het minpunt dat er bij de weekmenu’s juist geen calorieën genoemd worden. Zou wel handig geweest zijn zodat je het aan kan sluiten bij de berende calorie behoefte. Zeker benieuwd naar de recepten van deel 2!

  Antwoord
 85. barbara

  ik vrees dat ik ook een dubbele houding heb tegenover voeding

  ik eet graag gezond,maar heel moeilijk een goed gewicht te hebben

  soms wil je alles eten, soms niks

  de balans vinden is moeilijk

  het blijft moeilijk

  Antwoord
 86. Marloes

  ‘Don’t forget: you’re what you eat’
  -Maybe we all need to eat a skinny person then.

  Geen idee waar en hoe ik moet beginnen. Ben geen fan van diëten en wil niet perse afvallen. Mijn vetpercentage moet wel iets omlaag, maar mijn gewicht en BMI zijn perfect. Ben op zoek naar de juiste handvaten om eten te gebruiken waar het voor bedoeld is. Energie verlang ik naar! Wat zou het boek welkom zijn.

  Antwoord
 87. Linda

  Na op eigen houtje 32 kg afgevallen te zijn, kan ik nu wel wat hulp gebruiken met de laatste loodjes. De puntjes op i zetten. Het boek zou mij daarbij wel kunnen helpen denk ik ?

  Antwoord
 88. susan bergsma

  Wat ee leuke blog… ik hoorde alleen maar nare verhalen en juist dit artikel geeft een gestelling en maakt me super nieuwsgierig naar het het boek en zeker naar de resultaten even geen gepuzzel meer zelf tussen calorieeen en intolleranties… . maaarrrreeee moeten we echt tot woensdag 25 januari wachten op de uitslag??? Dan heb ik zeker een killer-body net als Fajah van het wachten… ?

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Haha… dit artikel is al wat ouder. De winactie is al geweest zoals je ziet 😉
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 89. Renee

  Ontzettend nieuwsgierig geworden naar dit boek! Ik ben altijd op zoek naar gezonde en leuke recepten en mix die met gezond verstand. 1250 kcal per dag eten gaat me nooit lukken en een killerbody ook niet. En dat is helemaal ok. Maar iets minder buikvet en wat meer bilspieren staan stiekem wel op mijn wensenlijstje.

  Antwoord
 90. Annemieke Cevat

  De zwangerschapskilo’s zijn eraf maar ik wil meer…helaas gaat het niet zo snel als ik wil. Ook zoek ik meer inspiratie in mijn maaltijden dus de recepten in dit boek komen goed van pas! Wie weet wordt dit moeder-lichaam nog wel een Killerbody ??!?

  Antwoord
 91. Stapersma

  Ik schrik van de foto’s in de weekend. Hoe zie jij jezelf als je 50 jr. bent?

  Je hebt een paar beste stampers, dikke bovenbenen. Dat is gewoon jouw buitenlandse bouw. Niets aan te doen.Geloof mij maar. Ik zie dit overal om mij heen. Ik heb enkele jaren in een club gewerkt, en nu op mijn 49e, daar kan geen jonge meid aan tippen. Ik gun jou het allerbeste, maar kijk naar je voorouders, en dan zie je wat jouw voorland is, m.a.w. wat je te wachten staat.
  Wel gaaf vind ik het dat jij zelfstandig bent, en hopelijk blijft. Is jou gegund.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hi Monique,
   Bedankt voor je reactie. Dit is een review van het boek, als je Fajah iets wilt zeggen kun je het best naar haar website gaan 😉
   Liefs Mirjam

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This