Supper | Combineer heerlijke recepten met toepasselijke muziek!

Mirjam Blanken

20 november 2015


Let your food be your medicine and your medicine be your food, is één van mijn favoriete quotes. Maar ik weet ook: ‘Music is the medicine of the mind‘. Zou het dan niet fijn zijn om deze twee dingen, voeding en muziek, met elkaar te kunnen combineren? Dat kun je natuurlijk zelf doen door de radio aan te zetten tijdens het koken, maar wellicht krijg je dan het gevoel dat de muziek en het eten niet helemaal op elkaar zijn afgestemd. Daarom wil ik supper.mx aan je voorstellen: op maat gemaakte playlists om af te spelen bij het bereiden en eten van heerlijke gerechten.

Acai Bowl

Toen ik supper.mx ontdekte, wilde ik het meteen uitproberen. Dat deed ik met het recept voor deze gezonde acai bowl. Aan de linkerkant vind je de benodigde ingrediënten en het recept, in het midden de playlist en aan de rechterkant een woordje van de makers. Ook zie je in één oogopslag dat het recept plantaardig, geschikt voor één persoon en gemakkelijk te bereiden (max. 15 minuten) is.

Ik haalde de benodigde ingrediënten in huis en keek alvast naar de playlist. Deze bestaat uit 44 nummers met een totale duur van 2 uur en 53 minuten. Ja, je leest het goed, 2 uur en 53 minuten! Voor een ontbijt. Met een bereidingstijd van 15 minuten. Hoewel ik dit wel erg lang vond, was ik ook nieuwsgierig naar het soort muziek in de playlist. Al snel kwam ik erachter dat er eigenlijk voor ieder wat wils in staat: van The War On Drugs tot Beyoncé en van Édith Piaf tot Bruce Springsteen. Toch leken de nummers wel goed op elkaar aan te sluiten en dat vind ik erg knap voor zo’n gevarieerde playlist.

acai-bowl

Het bereiden van de Acai Bowl bleek inderdaad niet erg lastig te zijn, want na 10 minuten had ik een heerlijk ontbijt voor mijn neus staan. De nummers die op de achtergrond speelden, pasten goed bij mijn humeur. Maar toen ik klaar was met eten, was de playlist nog niet eens op de helft. Voor een uitgebreidere ervaring ben ik daarom van plan binnenkort een moeilijker gerecht te bereiden. Doe je mee?

Spotify

Om gebruik te kunnen maken van de afspeellijsten van Supper heb je een Spotify-account nodig. Dat kan gratis, maar dan zit je wel vast aan reclameonderbrekingen. Bij Spotify Premium heb je hier geen last van. Dit Spotify-abonnement kost €9,99 per maand, en kan worden betaald met creditcard, PayPal of paysafecard.


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This