Inspiratie: zo geef je jouw interieur een persoonlijk tintje (inclusief Desenio kortingscode)

posterwand

Mirjam Blanken

14 augustus 2019


Inspiratie: zo geef je jouw interieur een persoonlijk tintje (inclusief Desenio kortingscode)

“A house is made of walls and beams. A home is built with love and dreams.” Deze quote was wel toepasselijk toen ik na het schilderen van mijn woonkamer een 360 graden rondje draaide. Conclusie: helemaal heppiedepeppie met mijn kleurkeuze en inrichting, maar het voelde nog niet helemaal als ‘mijn stekkie’. Nu blijkt uit onderzoek dat wij ons massaal meer thuisvoelen in een huis met een persoonlijke touch. En één van die persoonlijke tintjes heb ik toegevoegd door verschillende posters van Desenio met elkaar te combineren tot een grote posterwand.

Iets met de keuze is reuze was in dit geval wel van toepassing. Bij Desenio vind je namelijk een breed assortiment posters (understatement). Ik had dan ook wat lichte keuzestress. Tot dochterlief mij een screenshot stuurde van wallart met enkel zwart-witte posters en ik tot de conclusie kwam dat ik voor posters moest gaan waar ik blij van werd. En zie hier het resultaat!

Desenio

En hoe leuk is dit? Met de kortingscode EATPURELOVE krijg je 25% korting op posters van @desenio. De code is geldig van 13 tot en met 15 augustus en geldt niet voor lijsten of voor handpicked/collaboration/gepersonaliseerde posters.

Tip van de dag!

Vind je het lastig om zelf een fotowand samen te stellen? No worries! Op de website van Desenio vind je een handige tool die jou hierbij kan helpen. Kies eerst een achtergrond die het meest overeen komt met de plek in jouw huis, selecteer vervolgens een fotowand en sleep jouw favoriete posters hierin. Zo kun je in één oogopslag zien of jouw gekozen posters een goede combinatie zijn.

Palms Above Poster

Desenio

Deze poster herinnert mij aan mijn reizen naar tropische bestemmingen en is hiermee onlosmakelijk verbonden aan zon, plezier en vooral relaxed zijn. Dit beeld is voor mij dus een sweet reminder om vooral geregeld achterover te leunen en te genieten van het moment.

War Is Over Poster

Desenio

Deze iconische foto van John Lennon en Yoko Ono ging als eerste mijn virtuele boodschappenmandje in. De boodschap “War is over! If you want it.” is inmiddels zo’n 50 jaar oud, maar de hippie in mij gaat nog steeds voor een wereld met meer liefde en vrijheid en minder oorlog, geweld en discriminatie.

Human Rights Tattoo: 1 cm2 van je huid voor de Rechten van de Mens

Brooklyn Bridge Poster

Desenio

New York, oftewel ‘The city that never sleeps’ staat inmiddels bovenaan mijn wishlist van steden die ik ooit nog wil bezoeken. Nu trekt dat nooit slapen mij niet perse aan. Maar een rondje hardlopen in Central Park, slenteren door de straten van Greenwich Village en SoHo, musea bezoeken, bij zonsondergang op een rooftop genieten van de skyline en mezelf tonnetje rond eten bij de leukste en lekkerste restaurants dan weer wel.

F**k It Poster

Desenio

Ooit het boek The noble art of not giving a fuck gelezen? Schrijver Mark Manson schopt in dit boek tegen de norm dat we massaal altijd maar positief en gelukkig moeten zijn. Zijn idee? Juist van negatieve ervaringen kun je leren. Daarnaast is het belangrijk om keuzes te maken gebaseerd op waar je wel en niet ‘een fuck om geeft’. His words, not mine…

Volgens Mark Manson is dit de manier om te leren omgaan met jouw tekortkomingen en om dingen die er niet meer toe doen los te kunnen laten. Komt nog bij dat niet alleen de tekst, maar ook de typemachine symbool staat voor mijn beslissing om mijn baan als leerkracht op te zeggen en in te ruilen voor mijn baan als bloggende zzp’er.

Leopard Poster

Desenio

Vergeet de traditionele Westerse astrologie met bijbehorende sterrenbeelden maar. Ik heb namelijk de zogeheten totemdieren ontdekt! Deze traditie is voortgebracht door Native Americans, oftewel Indianen en zij geloven heilig in het verband tussen mens, dier en natuur.

Jouw totemdier is meestal een dier waarmee je jezelf verbonden voelt of gefascineerd door bent. Door je te verdiepen in de eigenschappen en het gedrag van dit dier, kun je iets leren over je eigen leven, zeggen Indianen. Levenslessen van een luipaard in mijn geval dus. Zonder gekheid, ik heb mezelf uiteraard verdiept in het gedrag en de symboliek achter mijn totemdier en dit was nog verrassend interessant. Een blik op deze poster en ik word weer herinnerd aan onderstaande punten.

  • Wanneer de nood aan de man is, reageren mensen met een luipaard als totemdier vaak het snelst.
  • In het verlengde van bovenstaande: deadlines en ‘last minute druk’ zijn dan ook geen probleem.
  • Voldoende balans tussen actief zijn en rust nemen is heel belangrijk. Te lang achter elkaar deadlines wegwerken is dan ook weer net geen goed idee.
  • Ik ervaar steeds meer dat ik in stilte meer kracht vind dan in alles wat er in mijn hoofd omgaat maar te benoemen. Ik ben dus lekker druk met de balans vinden tussen stilzwijgen en dingen delen.
  • Een luipaard als totemdier betekent ook dat je je waarschijnlijk het meest comfortabel voelt in je eentje. Overigens betekent dit niet dat je niet sociaal bent of niet functioneert in groepen. Je voelt je solo gewoon het prettigst.

Record Player Poster

Desenio

Music was my first love and it will be my last! En wist je dat mensen muziek al sinds de oudheid gebruiken om een beter gevoel te krijgen? Muziek is emotie, heeft echt een helende werking en speelt dan ook letterlijk een grote rol in mijn leven. Sterker nog, ik durf te wedden dat ik iedere dag muziek luister. Lang leve Spotify, mijn noise cancelling koptelefoon en mijn dagelijks groeiende playlist(en)!

A picture is worth a thousand words…

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This